Cum este să călătorești ca femeie transgender

Cum este să călătorești ca femeie transgender

Mulți dintre noi visează la momentele în care putem să evadăm din realitatea noastră cotidiană și să ne bucurăm de o perioadă de relaxare în altă parte. Această perioadă poate fi ușor accesibilă dacă aveți libertatea de a călători pe cât de multe destinații doriți. Însă, oameni dispăruți din comunitatea LGBTQ+, în special transgenderi, pot să simtă anxietatea și grija atunci când vine vorba de călătorii. Acest articol va trata subiectul călătoriilor ca femeie transgender.

Cum Este Să Călătorești Ca Femeie Transgender ?

Este important ca transsexului și persoanele non-binary să înțeleagă că atunci când vine vorba de călătorii, pot părea dificil să facă față sugestiilor și presiunilor date de alte persoane. Deși vrem o lume în care identitatea de gen și orientarea sexuală sunt complet acceptate, din păcate: aceasta nu este încă realitatea.

Din fericire, există câteva modalități în care persoanele transgender pot să facă călătorii în siguranță și confortabil. Iată câteva dintre acestea:

  1. Alegeți Bine Destinația

Este important să vă asigurați că alegerea dvs. de destinație este una potrivită și acceptabilă pentru accepția persoanelor transgender. Majoritatea destinațiilor din țările industrializate sunt acceptabile pentru călătoriile persoanelor transgender. De exemplu, în SUA, Canada și Marea Britanie există câteva legi și decizii legale care oferă ocrotire pentru persoanele transgender.  1. Faceți Cercetări Online

Internetul nu numai că poate fi folosit pentru a da informații despre locurile pe care le vizitați, ci și pentru a contribui la căutarea de resurse și informații care oferă informații specifice privind siguranța persoanelor LGBTQ+. Acolo veți găsi informații din surse de încredere care acoperă diverse diverse destinații. Acest lucru vă va ajuta să decideți dacă destinația este o alegere acceptabilă.

  1. Utilizați Un Ghid Local

Un mijloc și mai bun de a vă asigura că veți vizita locuri sigur și acceptabile este de a contacta și a angaja un ghid local care să vă ajute să vă orientați. Acesta poate fi din ce în ce mai util și mai potrivit dacă el sau ea este familiar cu cultura locală și orașul pe care îl vizitează. Sucun ghid local poate fi esențial pentru ca persoana transgender să se simtă în siguranță și confortabilă în timp ce călătorește.

Codul Bunelor Maniere - Reguli De Baza Despre Cum Sa Te Comporti In Societate Te-ar putea interesa si: Codul Bunelor Maniere - Reguli De Baza Despre Cum Sa Te Comporti In Societate
  1. Aveți În VederE Respectul Local

Orice persoană care călătorește e bine să practice respectul față de locurile, persoanele și cultura pe care le vizitează. Acest lucru se aplică și persoanelor transgender. Călătorii cu identitatea lor transgender ar trebui să respecte legalitatea, sănătatea și securitatea culturii și țărilor către care se îndreaptă.

  1. Imbarcarea În Avion Fără Griji

Călătoria în avion poate fi stresantă și impredictibilă pentru persoanele transgender. Din fericire, există câteva modalități de a face această călătorie mult mai ușoară. Dacă călătoriți în SUA, puteți face pre-check-in și puteți menționa că aveți o rezervare de gen în prealabil și puteți menționa „Faptul că sunt transgender”. De asemenea, puteți oferi o hârtie scrisă de susținere de la medicul dumneavoastră și veți putea să faceți check-in la linia de securitate înainte de toți ceilalți pasageri.

  1. Utilizarea Unui Ansamblu Bine Creat

Pentru momentele în care persoanele transgender se simt mai confortabile, ansamblul potrivit poate face ca călătoria să fie mai ușoară și mai confortabilă. Indiferent dacă ești îmbrăcat pentru distracție sau bizar, este important să obțineți setul potrivit care vă va face să vă simțiți confortabil.

  1. Găsiți Locuri Prietenoase

Călătoriile unei persoane transgender sunt foarte puțin complete fără relații și legături cu alte persoane. Cu asta în minte, este important să căutați în orașul pe care îl vizitați locuri prietenoase care oferă grupuri și activități care sunt prietenoase și acceptabile pentru persoanele LGBTQ+. Acest lucru vă va ajuta să vă simțiți mai bine și mai conectat în timp ce călătoriți.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Cum este să călătorești ca femeie transgender

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face 5 ori 5?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×