Cum oprește Marea Britanie traversările Can

Cum oprește Marea Britanie traversările Can

Mersul pe apă de-a lungul Canalei Mânecii este un mod plăcut și relaxant de a descoperi partea de sud-vest a Angliei. Canalele oferă o varietate de trasee surprinzătoare, pe care le poți parcurge singur sau însoțit, cu prietenii și familia. Cu toate acestea, tot mai mulți călători sunt obligați acum să piardă plecarea traseului, din cauza măsurilor temporare impuse de guvernul Marii Britanii bazate pe pandemia COVID-19. Aceste măsuri au venit ca o surpriză într-o piață în plin avânt și au lăsat mulți proprietari de vapor și trasee în întuneric.

Cum a oprit Marea Britanie traversările Canalei Mânecii?

În 11 Martie, guvernul britanic a anunțat o stare de urgență națională și a înființat canalele ca fiind una dintre zonele infestate de coronavirus. Acest lucru a determinat închiderea tuturor locurilor de cazare, urmată de închiderea tuturor traseelor. Acest lucru a schimbat rapid viața marii majorități, deoarece milioane de pasageri au fost nevoiți să își schimbe planurile.

De asemenea, în ciuda faptului că au fost închise traseele, guvernul a permis ca traseele navigabile să se deschidă din nou pe 4 Mai pentru plaje, în special pe fluviile Severn și Wye. Scopul acestor măsuri temporare a fost acela de a-i ajuta pe proprietarii de vapoare să evadeze coronavirusului și să se bucure de călătoriile cu vaporul mai mult decât oricând.Fără îndoială, măsurile temporare au avut de asemenea și consecințe neintenționate. La începutul acestei pandemii, guvernul a impus restrictii strictă ce au limitat numărul de persoane care se putea caza la bordul vaporului. Acest lucru a limitat drastic tranzitul și a cauzat întârzieri în traseele mari și în cele mici.

Mai varziu, guvernul a aprobat noi reguli care impun numărul de pasageri, noi modalități de înregistrare și alte măsuri stricte ce sunt concepute pentru a preveni răspândirea virusului pe vapor. Acestea includ introducerea limitelor de distanțare socială, asigurarea că locurile de alimentare sunt complet separate și carantinarea pasagerilor călătoriți împreună.

În decembrie, guvernul a sugerat că ar putea permite un număr limitat de pasageri și că ar putea deschide stațiile și mărcile pe Canalele Mânecii. Deși aceste măsuri temporare au restricționat mult tranzitul, guvernul a anunțat că va continua să monitorizeze situația și să evalueze dinamica traseului Canalei Mânecii pentru ca călătoriile cu vaporul să se desfășoare în siguranță.

Codul Bunelor Maniere - Reguli De Baza Despre Cum Sa Te Comporti In Societate Te-ar putea interesa si: Codul Bunelor Maniere - Reguli De Baza Despre Cum Sa Te Comporti In Societate

Sfaturi utile pentru navigarea Canalei Mânecii:

Îndrumările guvernului fac mult mai prezentă înțelegerea cum se fac călătoriile pe Canale Mânecii în deplină siguranță. Iată câteva sfaturi utile:

  1. Verificați regulamentele și restricțiile. Pretextați-vă cu legile guvernamentale asupra călătoriilor pe Canale și, de asemenea, preluați pe deplin măsurile de siguranță adecvate.

  2. Detectați și respectați limitele de viteză. De obicei, această limită generală nu depășește 6 kilometri pe oră pentru vapoare mici și până la 12 kilometri pe oră pentru vapoare mai mari.

  3. Utilizați mașinării profesioniste. Încercați să vă antrenați cu vaporul dvs. înainte de a merge pe traseul Canalei Mânecii, precum și să apelați la serviciile unui mecanic autorizat înainte de a porni.

  4. Investiți într-o navă cu comenzi. Pentru a călători pe Canalele Mânecii, aveți nevoie de o navă dotată cu dispozitive de comandă. Aceste dispozitive ajută la manevrarea cu mai multă stabilitate a vapoarelor și la îmbunătățirea abilităților de navigare.

  5. Planificați-vă traseul și staționați. Există o gamă bogată de trasee pe Canalele Mânecii, precum și sute de mai parcuri și stații cu toate facilitățile pe care le puteți dori, cum ar fi bucătării complete, toalete și băi.

  6. Verify următoarele informații de navigație: cum ar fi punctele de trecere, adâncimea apei, curenții și vânturile. În plus, este important să vă verificați echipamentul și mărcile pentru a citi corect vremea.

  7. Furnizați informații corecte. Pasagerii ar trebui să furnizeze date corecte la înregistrarea lor. Acest lucru vă ajută, de asemenea, să obțineți furnizcontrolorului cu abilitățile de navigație.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Cum oprește Marea Britanie traversările Can

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face doi plus doi?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×