Cum purtăm pantofii cu toc?

Cum purtăm pantofii cu toc?

Tocuri înalte: atât de frumoase încât să le reziști în magazin este practic imposibil, dar uneori complicat de purtat. Atât de des ajung să nu vadă niciodată lumina zilei, rămânând închiși în rafturile și dulapurile noastre de pantofi. Cum să le porți lejer pantofii cu toc și fară suferință?

Cele 5 reguli pentru a învața să mergi pe tocuri înainte

 Pantofii cu toc înalt pot fi un aliat prețios al femeilor: lungesc picioarele, făcându-ne să arătăm mai înalte și fac silueta mai elegantă și mai senzuală. Pentru a putea atinge acest rezultat și a ne simți încrezătoare, totuși, este important ca mersul nostru să nu fie incomod. Să vedem cum!

  • Așezați mai întâi călcâiul și apoi degetul de la picior

Să începem de la elementele de bază: pentru a evita să ne împiedicăm de propriile picioare și pentru a face mersul mai natural și mai relaxat, așezați mai întâi călcâiul și apoi degetele de la picioare. În acest fel, de fapt, greutatea corpului se deplasează de la călcai la degete, permițându-ne să menținem echilibrul potrivit. Absolut de evitat: frecarea picioarelor.

  • Fă pași de copil

Este pasul tău mai scurt atunci când porți pantofi, cizme sau sandale cu toc înalt? Acest lucru este perfect normal: nu te forța la mișcări mai mari și fă pași mici. Când vine vorba de mersul în pantofi cu toc înalți, secretul este tot în fluiditatea și ușurința gesturilor.  • Găsește-ți echilibrul

Pentru a merge bine pe tocuri este, de asemenea, important să menții o postura bună. Pentru a evita să va simțiți stânjeniți și clătinati, amintiți-vă să țineți umerii drepți și brațele relaxate și să țineți întotdeauna spatele drept și capul sus. Important este să nu te apleci înainte, pentru a nu pune toată greutatea pe mingele picioarelor!

  • Mergeți de-a lungul unei linii imaginare

Trucul pentru a-ți face plimbarea mai senzuală și mai elegantă? Când mergi, imaginează-te urmând o linie imaginară și pune un picior în față celuilalt. Mers de top model garantat!

  • Exersează acasă

Nu contează dacă eșți la început pe tocuri sau vrei să arăți acea nouă pereche de stiletto, sfatul nostru este întotdeauna același: poartă pantofii și acasă. Încercații, testații și exersați mersul, făcând toate mișcările pe care le-ați face în timpul unei plimbări. Acest pas este important și pentru pantofi, mai ales dacă este o achiziție nouă.

Cum se combina pantofii galbeni? Te-ar putea interesa si: Cum se combina pantofii galbeni?

Mersul pe tocuri înalte: trucuri utile pentru ca picioarele tale să nu sufere

Și vorbind de pantofi noi, există câteva măsuri de precauție pe care este mai bine să le aveți pentru a evita apariția veziculelor sau pentru a evita să aveți dureri de picioare la sfârșitul zilei.

  • Alegeți pantoful potrivit

Toc lat sau stiletto, cu sau fără platformă: posibilitățile sunt multe. Alege modelul de pantofi potrivit pentru ține, pe baza experienței tale și a siguranței pe tocuri. Iar dacă ești începător, începe cu ceva simplu și stabil de purtat: întotdeauna este timp pentru tocuri stiletto de 15 cm!

  • Așează-te când ai ocazia

Când purtați tocuri, greutatea corpului tinde să fie concentrată pe partea din față a picioarelor. Pentru a nu obosi prea tare, acordă-ți o pauză și stai jos: în felul acesta poți odihni picioarele și să poți sta mai mult pe tocuri. Dar nu uitați să nu va scoateți niciodată pantofii, decât dacă seara s-a terminat: de fapt, picioarele tind să se umfle și să va încălțați din nou ar putea fi incomod!

  • Pregățiți o trusa de relief

Tampoane de gel și branțuri pentru a amortiza încărcătura piciorului și protecții pentru a proteja părțile cu risc de vezicule și de frecare: există multe soluții pentru a face pantofii mai confortabili și mai ușor de purtat! Organizează-ți trusa cu tot ce crezi că ai nevoie și ține-o mereu la îndemână.

Și dacă te așteaptă o zi deosebit de lungă sau o seară plină de aventuri, adaugă în geantă o pereche de pantofi comozi de rezervă: îți vor veni la îndemână în cele mai dificile momente!

Acum că știi toate regulile de mers pe tocuri și trucurile pentru a-ți proteja picioarele, nu trebuie decât să le pui în practică. Alege modelul de pantofi cu toc potriviți pentru tine și vei arăta cu ușurință foarte elegantă!


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Cum purtăm pantofii cu toc?

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face 5 ori 5?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×