Cum Să Faci Semnătura Ta De E-Mail Un Nou Canal De Marketing

Cum Să Faci Semnătura Ta De E-Mail Un Nou Canal De Marketing

În zilele noastre, fiecare marketer cunoaște cât de important este să folosească e-mail-ul ca canal de marketing. Semnătura ta de e-mail poate fi un mijloc eficient de a oferi un impuls suplimentar la conexiunile tale cu clienții și potentialii clienți. Semnăturile de e-mail din ziua de azi nu sunt limitate la un CTA simplu (cum ar fi: „Abonează-te”). Acestea oferă un întreg arsenal de informații utile și branding, oferind destinatarilor ceea ce au nevoie pentru a face față și pentru a lua informații despre brand-ul tău.

Dacă nu ai încă o semnătură de e-mail personalizată și optimizată pentru marketing, citind articolul acesta vei afla cum să creezi și să îți folosești semnătura ta de e-mail ca un nou canal de promovare și comunicare.

Ce poți adăuga în semnătura ta

Înainte de a începe să creezi propriile semnături de e-mail, trebuie să știi și ce elemente poți să includeți pentru a avea semnătura optimizată pentru marketing. Unele dintre aceste informații includ:

• Nume și poziție: Adăugați numele și poziția dvs. în companie pentru a clarifica destinatarului cine s-a gândit la această scrisoare.• Logo și culori: Adăugați logo-ul companiei pentru a pune amprenta asupra volumului e-mailului tău. Pe lângă logo-ul companiei, asigurați-vă că alegeți și culori care pot fi asociate cu brand-ul și produsele dvs.

• Link-uri către paginile site-ului: Puteți adăuga link-uri către principalele pagini ale site-ului dvs. sau către un produs sau serviciu special pe care îl oferiți.

• Alte detalii: Adăugați orice informații relevante precum numărul de telefon sau informațiile despre planurile de abonament.

După ce ați decis ce informații doriți să includeți în semnătura Dvs. de e-mail, urmează să aflați cum să creeați acești elemente și să le aplicați în semnătură.

Folosiți Un Generator de Semnatură

Unul dintre cele mai ușoare moduri de a crea o semnătură de e-mail este să utilizați un generator de semnaturi online. Aceasta este o modalitate bună pentru că:

Cum poți să oferi propria casă în chirie în regim hotelier Te-ar putea interesa si: Cum poți să oferi propria casă în chirie în regim hotelier

• Poți crea rapid o semnătură de e-mail care arată profesional și care este optimizată pentru publicitate;

• Generatoarele de semnături sunt gratuite și ușor de folosit: trebuie doar să începi prin a introduce informațiile tale, cum ar fi numele și descrierea poziției tale, logo-ul companiei și altele;

• Puteți alege unul din modelele deja existente sau puteți crea propriul model;

• Dacă aveți un website, puteți utiliza un generator de semnătură pentru a adăuga linkuri pentru site-ul dvs. sau pentru alte pagini pe care doriți să le promovați în e-mailurile dvs.

Cu un generator de semnătură, veți avea, de asemenea, și acces la optiuni de personalizare avansate cum ar fi fonturi și stiluri diferite, borduri, imaginile, etc.

Utilizați HTML

Dacă doriți o semnătură personalizată și inovatoare, atunci poate ar trebui să încercați să creați una folosind codul HTML. HTML-ul îți oferă control complet asupra aspectului și design-ului.

Pe lângă optiunile mai sofisticate, HTML-ul are, de asemenea, avantajul de a vă permite să creați o semnătură ta de e-mail în orice doriți. Acest lucru include textul, imagini, fundaluri, link-uri, pictograme și orice altceva pe care doriți să le includeți.

Pentru a crea una corect, urmați pașii următori:

  1. Deschideti web editorul preferat și începeți prin a defini structura bazei și de thml solid. Utilizați codul HTML pentru a defini o semnătură de e-mail foarte simplă, cu un header și un footer.

  2. Pentru a face design-ul mai interactiv, adăugați codul HTML necesar în interiorul semnăturii. Acest lucru va include setările pentru fonturi, culori, link-uri, forma textului și altele.

  3. La final, adăugați toate detaliile și elementele pe care le-ați vrut în semnătura ta de e-mail.

Când codul a fost inserat în semnătură, poți să previzualizezi cum arată semnătura ta în browserul dvs. Dacă totul este în regulă, adăugați acum codul în contul dvs. de e-mail și faceți o copie pentru tine.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Cum Să Faci Semnătura Ta De E-Mail Un Nou Canal De Marketing

Raspunde corect la intrebarea:
In ce luna suntem?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×