Cum să faci Shavasana și care sunt beneficiile acesteia

Cum să faci Shavasana și care sunt beneficiile acesteia

De curand, vom explora cum sa facem Shavasana și beneficiile sale, cea mai profunda mai înalta forma de meditație. Beneficiile includ relaxare profundă, reducerea stresului, creșterea atenției și imbunatatirea adormirii.

Shavasana sau poziția cadavrului, este o poziție yoga în care stai pe spate calm, în mod complet relaxat, închizându-ți ochii și cufundându-te într-o stare profundă de meditație.

Iată ce trebuie să știți pentru a desfășura Cu Succes Shavasana:

1 Pre-Shavasana

Pentru a optimiza cât mai mult experiența Shavasana, ar trebui să vă gândiți la modul în care vă așezați, sau la poziția în care merg traningurile voastre de yoga.

Așezați-vă pe spate pe un mocheta, o saltea sau pe covoare. Dacă este posibil, mutați restul obiectelor din cameră, astfel încât să fie loc destul pentru tine să te miști în jur fără să împiedicați alte obiecte. De asemenea, asigurați-vă că vă așezați pe partea de sus a corpului și în poziția tailiei dvs.

Atunci când sunteți gata, începeți să conștientizați respirația și asigurați-vă că este regulată și relaxată. Daca nu reusiti sa faceti asta inca, atunci insuflati pana numarul 7 și expirați pana la numarul 11.2 Cum sa va asezati

Este bine ca în timpul Shavasana să fie complet relaxat și să lăsati corpul să cadă natural pe mochetă sau saltea. Acest lucru va ajuta la menținerea unei poziții relaxate și folositoare.

Mâinile dvs. ar trebui să fie desfășurate la nivelul taliei și palmele ar trebui să fie orientate în sus. De asemenea, aveți grijă de colțurile gurii și să lăsați șoldurile să se relaxeze.

De asemenea, nu uitați să puneți capul pe o pernă, astfel încât să nu stai cu fața în sus și să obțineți maximum de confort. Încercați să obțineți o poziție convenabilă și relaxată, iar în acest fel, veți fi în stare să vă concentrați asupra respirației.

3 Suportul corpului

Codul Bunelor Maniere - Reguli De Baza Despre Cum Sa Te Comporti In Societate Te-ar putea interesa si: Codul Bunelor Maniere - Reguli De Baza Despre Cum Sa Te Comporti In Societate

Un alt element foarte important pentru o poziție de shavasana corectă, este suportul pentru corpul tău. Utilizați o pernă sub picioare, pentru a le sprijini și a vă face să vă simțiți confortabil.

Ideal ar fi să aveți și o pernă sub genunchi și o pernă sub cap, astfel încât să poată fi conturate bine corpul..Bineintels asigurați-vă că nu vă întindeți prea mult sau prea puțin, este important ca corpul să fie întindere în timpul shivasanei.

Folosiți o saltea sau pilote bune pentru a vă asigura că nu văi irita corpul. Dacă este cazul, puneți-vă un sac de dormit sau o pernă sub corp pentru a obține mai mult confort.

4 cum sa aplici presiune

Pentru a obține și mai mult confort în timpul Shavasanei, puteți aplica presiune fizică pe anumite puncte. Puteți, de asemenea, să adăugați respirație deep abdominală și să încercați să vă relaxați mușchii abdomenului și pieptului prin presiune exterioară. Acest lucru va ajuta la relaxarea întregului corp.

De asemenea, puteți adăuga presiune pe tălpi și palme. Asigurați-vă că nu este prea multă presiune și că vă asigurați că vă simțiți confortabil și relaxat.

5 Cum sa meditezi

Am ajuns la partea cea mai importantă a Shavasanei - meditația! Acest lucru poate fi dificil la început dar este un element foarte important al practicii de Meditație și Yoga.

Mulți oameni își folosesc metoda “Respirația Contrară” pentru a se concentra asupra respirației în timpul Shavasanei. Aceasta presupune respirația prin nas passiv (inspirația este mai scurtă decât expirația).

De asemenea, vă puteți concentra asupra respirației de 7 și 11. Încercați să înghiteți încet și să expirați de 7 ori înainte de a inspira încet de 11 ori.

Încercați să vă concentrați asupra respirației, în timp ce încercați să vă relaxați mușchii și să vă relaxați.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Cum să faci Shavasana și care sunt beneficiile acesteia

Raspunde corect la intrebarea:
In ce an a fost revolutia din Romania?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×