Cum să începeți să predați engleza copiilor acasă

Cum să începeți să predați engleza copiilor acasă

Limba engleza poate fi, fără îndoială, una dintre cele mai importante limbi vorbite în întreaga lume. Învățarea acesteia poate avea foarte multe beneficii, atât pentru copii, cât și pentru adulți, cum ar fi: îmbunătățirea abilităților de comunicare, creșterea încrederii pentru un potential loc de muncă, deschiderea oportunităților de studiu, de călătorie, etc. Predarea englezei copiilor înseamnă de asemenea oportunități practice, niciunui copil nu-i va strica cunoștințele despre limba engleza. Însă, este important de reținut că învățarea trebuie să fie distractivă și pozitivă, astfel încât copilul sa se bucure de procesul de învățare și copilului să crească interesul pentru aceeași.

Iată câteva sfaturi și trucuri pentru a preda engleza copiilor acasă.

  1. Prezentați o introducere amuzantă

Prezentarea unei introduceri interesante și amuzante este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le puteți face pentru a preda copiilor limba engleza în modul cel mai distractiv. Începeți predarea limbi engleze pentru copii printr-o introducere amuzantă! Încercați să folosiți mister, teatru sau glume pentru a capta atenția și interesul copiilor și pentru a crește motivația și dorința de a învăța. Acest lucru le va ușura călătoria de învățare și poate face ca poziția de a preda să fie mai plăcută atât pentru copii, cât și pentru tine.  1. Împărtășiți limba folosind jocuri

Jocurile pot fi un mod minunat de a învăța lumea copiilor și de a le îmbunătăți abilitățile lingvistice în limba engleză. Puteți utiliza jocuri precum Bingo sau Scrabble sau orice joc care se potrivește cu cât mai multe elemente lingvistice. Pentru un start ușor, pentru a începe să predați engleza, încercați să înlocuiți cuvintele și frazele tristo-obosite cu elemente distractive ale jocurilor.

  1. Învățați cuvinte de bază și setul de abilități de bază

Familiarizarea copiilor cu cuvintele de bază și setul de abilități de bază în limba engleză este esențială pentru reușita lor în procesul de a preda engleza. În plus față de învățarea cuvintelor de bază, ajută la stabilirea unor abilități lingvistice, cum ar fi citirea, scrierea, ascultarea și vorbirea. Aceste abilități sunt esențiale pentru reușita copiilor în limba engleză. Acest lucru poate fi realizat printr-o varietate de exersări și exerciții de învățare specifice.

Cum să îmbunătățiți înțelegerea lecturii Te-ar putea interesa si: Cum să îmbunătățiți înțelegerea lecturii
  1. Faceți cât mai multe conexiuni

Conexiunile și asocierile sunt esențiale pentru învățarea limbii engleze. Le permite copiilor să vadă limba ca un toate, mai degrabă decât o colecție disperată de cuvinte și fraze disperate. Pentru a face posibile aceste conexiuni, este întotdeauna o bună idee de a folosi materiale specifice limbii engleze, cum ar fi cărți, povești, poezii, melodii și filme. Aceste elemente le vor oferi copiilor cunoștințele necesare și le va ajuta să înțeleagă temele și subiectele care pot fi prezentate în timpul lecțiilor de predare a englezei.

  1. Utilizați mijloace multimedia

Utilizarea mijloacelor multimedia poate îmbunătăți și consolidarea învățării pe care copiii o pot avea. Aceste mijloace sunt un mijloc minunat de a consolida conceptele și cunoștințele pe care copiii le au despre limbă.

Utilizarea mijloacelor multimedia oferă copiilor posibilitatea de a participa într-o modalitate mai interactivă și distractivă. În plus, puteți folosi elemente multimedia atunci când predați un material mai dificil, copiii trebuie să aibă nevoie de un mod mai vizual de învățare. Astfel, utilizarea acestor mijloace va face ca procesul de învățare să fie distractiv, productiv și pozitiv.

  1. Concentrați-vă pe limba vorbită

O componentă importantă pornită de la zero pentru a învăța engleza este de a se concentra pe limba vorbită. Este important ca când predați engleza, să faceți jocuri de conversație, astfel încât copilul poate prin conversatie sa inteleaga mai bine punctul principal. Are nevoie să vorbească și să fie cât mai vocal, astfel încât să își îmbunătățească vocabularul și abilitățile de vorbire.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Cum să începeți să predați engleza copiilor acasă

Raspunde corect la intrebarea:
In ce luna suntem?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×