Cum să începi o afacere de handyman: Un ghid complet

Cum să începi o afacere de handyman: Un ghid complet

Cu o cerere de handyman-i în creștere, a surprinde oportunitățile comerciale poate deschide calea spre modelarea unui stil de viață liniștit și stabil. Dacă visezi să începi o afacere de handyman, acest ghid este aici pentru a-ți explica pașii necesari și pentru a te îndruma către succes.

Ce este handyman?

Handyman-ul este defneit ca o persoană care furnizează servicii de reparații generale și de întreținere, cum ar fi instalarea produselor, reparatul sistemelor de ventilatie, fixarea problemelor cu electricitatea sau lucrul cu materiale, cum ar fi lemnul sau cuțitul. Este o afacere ce se axează în mod special pe execuția muncii de împutemânare generală.

Beneficiile de a fi handyman

 1. Flexibilitatea. Multe joburi și contracte prezintă o zi de lucru pașnică, în care poți lucra când vă este convenabil.

 2. Salariul competitiv. Cei care fac această meserie pot câștiga un salariu foarte bun și creșteri rapide, pe măsură ce se dezvoltă specializarea lor.

 3. Satisfacție. Descompunând și refacând obiecte vechi sau defecte poate oferi o reală satisfacție, precum și rezultate vizibile cu care poți fi mândru.

 4. Mobilitatea. Această afacere te poate transporta în acțiune atât în ​​calitate de proprietar de afaceri cât și ca lucrător.

  
  
  
 5. Oportunități suplimentare de afaceri. Neavând nevoie de o diplomă universitară specială, experimentezi cu alte domenii cum ar fi plămânssul, băii, dulapurile sau mai mult pentru a-ți domina afacerea și pentru a obține clienți noi.

Cum poți deveni un handyman

 1. Învățați. Dacă doriți o afacere de succes în handyman-er, primul pas este să vă învățați abilitățile de bază. Învață să repari și să înlocuiești orice element vechi sau defect la tine în casă, acordănd atenție elementelor esențiale de siguranță.

 2. Scanare. Cea mai bună cale de a-ți dezvolta abilitățile este să lucrezi împreună cu expertul. Gaseste-ti un mentor care poate sa iti arate cum sa faci diferite lucruri.

 3. Câștigați experiență. Vei gândi mai bine de la experienta pe care o aduce o afacere. Este important sa te agati de orice fel de lucru pe care il iei in considerare. In acest fel, vei putea afla ce lucruri iti plac cel mai mult si ce iti doresti sa faci mai repede.

  Cum Să Vă Înregistrați Pentru TVA Te-ar putea interesa si: Cum Să Vă Înregistrați Pentru TVA
 4. Înscrieți-vă pentru licențe și certificate. Dacă ai intenția să lucrezi pentru etichete de nume mari sau lanțuri de magazin, s-ar putea să ai nevoie de o licență specială. Lichidati toate detaliile acum și asigurați-vă pentru că trebuie să ai o licență validă și actualizată pentru a intra în joburi comerciale.

 5. Găsiți Proiecte. O data ce esti pregatit sa lucrezi pentru clienti, poti sa te inscrii pe mai multe site-uri precum TaskRabbit, Thumbtack sau Angie's List care te ajuta sa gasesti proiecte. Acolo poti gasi o varietate de munca, de la munca de instalare a cablurilor si pana la vopsirea pardoselilor, inclusiv servicii de lucru prin care poți fi platit pe oră sau pe proiect.

Cum să începi o afacere de handyman

 1. Găsiți un nume. Primul pas pentru demararea unei afacere este sa gasesti un nume. Numele trebuie sa reflecte stilul, profesionalismul si brandul afacerii tale.

 2. Faceți un plan de afaceri. Odata ce ai gasit un nume, trebuie sa faceti un plan de afaceri. Acest lucru va ajuta sa urmariti obiectivele si sa identificati resursele de care aveti nevoie.

 3. Configurați contabilitatea. Setarea contabilității tale corecte poate fi cheia unui start bun al unei afaceri. Cumpărați programele de contabilitate necesare și asigurați-vă că toate aspectele monetare sunt gestionate corect.

 4. Obțineți asigurarea necesară. Dacă lucrați în contul altor persoane, trebuie să obțineți asigurarea generală și asigurarea responsabilității profesionale pentru a vă proteja interesele și interesele clienților dumneavoastră.

 5. Utilizați mijloace de publicitate adecvate. Utilizarea instrumentelor de marketing corecte va ajuta foarte mult să atrageți potențialii clienți și să vă promovați abilitățile și produsele. Puteți să promovați afacerea dvs. utilizând postări sociale, site-uri web și folosind alte tactici de marketing.

 6. Țineți cont de clienții dvs. Este foarte important să obțineți feedback de la clienți și să ascultați toate sugestiile. Asigurați-vă că acordați satisfacție clienților și că le oferiți servicii profesionale.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Cum să începi o afacere de handyman: Un ghid complet

Raspunde corect la intrebarea:
Cate anotimpuri are anul?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×