Cum Să Începi Și Să Crești Un Blog De Succes

Cum Să Începi Și Să Crești Un Blog De Succes

„Un blog este un starting point excelent pentru ați exprima părerile, să împărtășiți informații despre afacerea dvs. sau chiar să produceți venituri câștigate de acasă” — Matthew Toren, autorul cărții Șaisprezece bolți de afacere. Deschiderea și creșterea unui blog de succes poate fi ușor de atins fără mult timp sau cheltuieli financiare. In aceasta postare vom discuta cum sa începi si sa crești un blog de succes.

Cum sa decizi ce sa scrii

Înainte de a începe să scrieți pentru blogul dvs., este important să vă decideți care este tema principală și subiectele pe care le veți aborda. Mai întâi, vizualizați grupul țintă al cititorilor dvs. și decideți care sunt nevoile lor ce trebuie îndeplinite. Apoi, să începeți să vă personalizați furnizarea de informații și sfaturi pe care ei le pot folosi. Argumentele și subiectele vor depinde de tema principala a blogului.

Iată câteva întrebări pe care să le puneți pentru a găsi tema principală a blogului, subiectele și argumentele:

-Ce ținte există în această temă?

-Ce anume vă face să fiți expert în această temă?

-Ce întrebări au cititorii dvs. despre această temă?-Ce idei noi puteti aduce în tema principala?

-Ce probleme sunt întâlnite de cititorii dvs. în această temă, cum puteţi ajuta să le rezolve?

Pe baza răspunsurilor la aceste întrebări, veți fi capabil să decideți tema principală a blogului dvs., subiectele și subiectele, și modul în care ar trebui să începeți să scrieți.

Cum sa adaugi continut original pe blog

Adăugarea de continut original pe blog este unul dintre modurile principale prin care veți câștiga cititori și veți crește veniturile. Adăugarea postărilor moderne și informații utile despre subiecte mai vechi vă va ajuta să vă păstrați cititorii și să creați lor un interes în continutul site-ului dvs.

Pentru a adăuga continut original pe blog, iată câteva sfaturi la care veți face bine să vă referiti:

 1. Publicați articole regulat: Pentru a menține interesul cititorilor și vizibilitatea în căutare, trebuie să vă asigurați că postati articole regulat. Postarea regulată poate fi de orice interval de timp, dar un post o data pe saptamana este considerat optim.

  Cum se măsoară succesul campaniilor de marketing? Te-ar putea interesa si: Cum se măsoară succesul campaniilor de marketing?
 2. Cercetaţi: O cercetare temeinică reprezintă esența unui conținut de calitate pentru blog. Documentarea susține argumentele și sporește interesul cititorilor.

 3. Adaugati imagini pertinente în conţinutul dvs: Imagini vizuale adăugate în articolul dvs. vă vor ajuta să faceți distracție conținutului și vă vor face mai interesant.

 4. Utilizați hashtag-uri și mentionări: Utilizați hashtag-uri inteligente și meţionează persoanele în comunitățile online relatate la blogul dvs. Acest lucru vă va ajuta să vă creșteți abilitățile de marketing și să vă aprofundați baza de fani.

Cum sa iti promovezi blogul

Promovarea blogului dvs. este o parte vitală a crearii de succes pentru blogul dvs. Promovarea corectă a blogului dvs. va gaura diferenta intre un blog ratat si un blog de succes.

Iata cateva idei de promovare a blogului dvs.:

 1. Utilizați dimensiuni specifice reţelelor sociale: Dimensiunile specifice rețelelor sociale vă ajută să vă faci conținutul coerent și interesant pe toate rețele sociale pe care le folosiți.

 2. Monitorizați optimizarea căutării: Monitorizati optimizarea căutării (SEO) pentru a vă asigura că conținutul dvs. este optimizat pentru motoarele de căutare, astfel încât să vă poată gasi cititorii mai usor.

 3. Ia în considerare partajarea: Partajarea conținutului dvs. pe diferite platforme sociale precum Facebook, Twitter, Instagram și LinkedIn.

 4. Utilizarea de conținut video: Utilizarea conținutului video pe site-urile media sociale poate da rezultate atât de mari, că evidențiază oportunitățile de branding și de promovare a blogului dvs.

 5. Caldeiți legătura cu influiențatorii și experţii: Puneţi-vă în legătură cu influiențatorii și experții din industrie pentru a-i face pe acești relevanti să compartă articolele dvs.

 6. Beneficiați-vă de link-building: O strategie solidă de link-building vă poate ajuta să obțineți mai multe laturi și aprecieri sociale pentru conținutul dvs.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Cum Să Începi Și Să Crești Un Blog De Succes

Raspunde corect la intrebarea:
In ce luna suntem?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×