Cum să obții Microsoft Excel gratuit

Cum să obții Microsoft Excel gratuit

Vremurile în care Microsoft Excel, unul dintre cele mai versatile și mai versatile programe de calcul din lume, era disponibil numai în sistemul Microsoft Office sunt acum, de asemenea, în trecut. Într-o lume în care deschiderea și împărțirea datelor s-au văzut tablouri foarte inteligente, iar Google și alte alternative gratuite s-au extins rapid, Microsoft gratuit excel în care puteți lucra și amestec.

În acest ghid, vom explora diferite moduri în care puteți obține Excel gratuit și obține trucurile pentru a obține cel mai bun software din cadrul lui Microsoft, fără să cheltuiți bani.

Ce este Excel?

Înainte de a începe maratonul excel-gratuit, să vă îndreptați către ceea ce înseamnă Microsoft Excel pentru a vă asigura că înțelegeți ce binefaceri aveți.

În cele mai simple cuvinte, Microsoft Excel este un program de calcul, iar cea mai simplă versiune a acestuia este folosită pentru a vă ajuta la prelucrarea de informații în formă de tabele. Un excel model utilizează formulas și algoritmi pentru a permite utilizatorilor să lucreze cu date și să preia informații statice și dinamice în principalele sale ceașcă. Poate fi folosit și pentru alte scopuri precum analiza de date, crearea de tabele pivot, prezentări importante și chiar pentru a crea vizualizări interesante ale informațiilor critice pentru organizații.Cum să obții Excel gratuit

Există mai multe opțiuni diferite disponibile pentru obținerea Microsoft Excel gratuit, iar lista următoare descrie cele mai comune metode pe care le puteți utiliza pentru a utiliza acest program fără să cheltuiți bani.

  1. Microsoft Excel în Microsoft Office

Una dintre cele mai la îndemână și mai populare metode prin care puteți obține Microsoft Excel gratuit este în Microsoft Office. Office oferă o versiune simplificată a excel gratuit pentru utilizatorii care doresc să efectueze mici sarcini, cum ar fi crearea unui spreadsheet sau calcularea totalului unei facturi. Versiunea gratuită a Excel este adesea suficientă pentru un nivel de cunoștințe al tinerilor care dețin gândirea bazată pe date.

  1. Google Sheets

Google Sheets este un program gratuit Microsoft Excel-style, deținut de Google și oferă versiunea gratuită. Cu Google Sheets, veți primi tot ce oferă Excel, fără costuri.

Google Sheets include toate funcțiile MS Excel, cum ar fi funcțiile de calculator, tabs de formatare și sortare avansate, grafice și chiar funcții de căutare avansate. Google Sheets oferă, de asemenea, o serie de funcții inteligente, cum ar fi cea de Real Time Collaboration, pe care Microsoft Excel nu o oferă încă.

Microsoft Surface Go 4: Tot ce trebuie să știi Te-ar putea interesa si: Microsoft Surface Go 4: Tot ce trebuie să știi
  1. Kingsoft Spreadsheet

Kingsoft este o modalitate surprinzătoare de a obține Microsoft Excel gratuit. Acest program gratuit funcționează cu aproape orice sistem de operare și se comportă la fel ca Excel.

Kingsoft Spreadsheets include toate funcțiile Excel, cum ar fi scrierea formula pentru calculul automat sau crearea de grafice vizuale complexe. Kingsoft se poate conecta, de asemenea, cu produse sau programe, cum ar fi DropBox și pot fi exportate formatul Excel, astfel încât să puteți partaja fișiere cu prieteni și colegi de serviciu.

  1. OpenOffice

OpenOffice este un software open source gratuit care permite utilizatorilor să profite de diferite facilitați decente de prelucrare de date și de bază de date. Programul include un produs de editare a cifrelor denumit OpenOffice Calc, care trebuie folosit pentru a obține funcționalitatea Excel fără costuri.

OpenOffice poate importa și exporta fișiere Excel, ceea ce înseamnă că puteți lucra cu fișiere Excel existente și puteți exporta documentele în alt format dacă este necesar.

  1. WPS Office

WPS Office este o alternativă gratuită a Microsoft Office, constând dintr-un procesor de text, un editor de prezentare și un program de calcul tabelar. Programul de calcul tabelar se numește WPS Spreadsheet și funcționează la fel ca Excel. Programul include Excel-style spreadsheet, dar, de asemenea, adaugă câteva funcții noi, cum ar fi o nouă bară de instrumente cu opțiuni facilitate.

  1. Online Excel Viewers

Utilizatorii care nu au nevoie să editeze datele Excel într-un spreadsheet excel pot opta pentru a privi un panou excel online gratuit. Există o serie de site-uri web gratuite și software care permit vizualizarea tabelelor excel fără să descărcați acest program. Aceste aplicații sau site-uri pot include Excel Viewer, EditGrid și Zoho Sheet, care permit utilizatorilor să creeze, să editeze și să partajeze tabele Excel.

  1. Oracle Labs LibreOffice

Oracle Labs LibreOffice este de asemenea o alternativă gratuită excel și oferă un procesor de text (Writer), un editor de prezentări (Impress) și un program de calcul (Calc). Această alternativă gratuită a Excel oferă toate funcțiile Excel și include, de asemenea, câteva caracteristici interactive, cum ar fi scrierea și editarea formula și baze de date. De asemenea, poate fi exportat și importat într-un format Excel.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Cum să obții Microsoft Excel gratuit

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face cinci plus trei?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×