Cum Să Obțineți Mai Multe Vânzări Pe Shopify?

Cum Să Obțineți Mai Multe Vânzări Pe Shopify?

Shopify este una dintre cele mai populare platforme de comerț electronic din lume. Acesta oferă afacerilor de orice marime un mod simplu si eficient de a crea un magazin online si de a efectua vanzari. Cu toate acestea, dacă nu luați măsuri specific pentru a obține vânzări, eforturile dvs. pot fi în van. Iată cum să obțineți mai multe vânzări prin Shopify.

Partea 1: Optimizarea Magazinului Dvs.

Înainte de a începe să promovați activ magazinul dvs., trebuie să vă asigurați că magazinul dvs. Shopify este setat optim pentru convertiri. Acest lucru implică realizarea următoarelor:

 1. Asigurați-vă că situl web este optimizat pentru mobil Înainte de a lansa o campanie de promovare, este foarte important să vă asigurați că magazinul dvs. este optimizat pentru dispozitivele mobile. Acesta trebuie să fie usor de răsfoit și utilizat de pe orice dispozitiv mobil. Shopify oferă o gamă largă de teme mobile-friendly, astfel încât este simplu să vă optimizați magazinul în acest sens.

 2. Asigurați-vă că produsele dvs. sunt prezentate corect Companiile care prezintă produsele lor in mod corect și atractiv, au mai multe șanse de a obține vânzări pe Shopify. Asigurați-vă că produsele dvs. sunt prezentate într-o lumină pozitivă, cu imagini clare și o descriere suficientă atunci când se face clic pe fiecare produs.

  
  
  
 3. Optimizati-va pagina de plasare a comenzii Pentru a crește numărul de vânzări primite prin Shopify, este important să vă asigurați că visitatorii magazinului dvs. au o experiență cât mai ușoară atunci când comandează produse de pe site-ul dvs. Acest lucru includ optimizarea procesului de plasare a comenzii, astfel încât să fie cât mai simplu pentru cumpărători.

Partea 2: Utilizarea serviciilor de Plata

Shopify oferă o gamă largă de servicii de plata prin intermediul cărora cumpărătorii pot plăti pentru produsele și serviciile lor, inclusiv conturi bancare, carduri de credit și sisteme de plăți mobile. Utilizarea acestor metode de plată vă poate ajuta să obțineți mai multe vânzări prin Shopify.

 1. Oferta de plată cu ramburs Unul dintre cei mai buni moduri de a obține mai multe vânzări prin Shopify este prin oferirea cumpărătorilor de opțiuni de plată cu ramburs. Acest lucru le oferă cumpărătorilor mai multă flexibilitate în ceea ce privește plata, ceea ce le face să se simtă mai puțin stresați și mai confortabili în cumpărăturile lor.

  De Ce Branding-Ul Este Mai Important Decât Cred Oamenii Te-ar putea interesa si: De Ce Branding-Ul Este Mai Important Decât Cred Oamenii
 2. Utilizarea de căi de plată mobile Utilizarea unei căi de plată mobile moderne, precum Google și Apple Pay, poate fi extrem de benefică pentru obținerea de vânzări prin Shopify. Acestea oferă cumpărătorilor posibilitatea de a plăti produsele lor într-un mod rapid si securizat prin intermediul propriilor lor dispozitive mobile.

 3. Utilizarea de Carduri de Fideitate Furnizarea programelor de carduri de fidelitate este un alt mod excelent de a obține mai multe vânzări prin Shopify. Acestea oferă cumpărătorilor ocazia de a se bucura de reduceri și oferte speciale, ceea ce poate capta interesul acestora pentru produsele magazinului dvs.

Partea 3: Utilizarea Platformelor Social Media

Platformele social media sunt o modalitate excelentă de a promova magazinul dvs. prin Shopify. Acestea pot fi folosite pentru a face cunoscut magazinul dvs., pentru a-și promova produsele și pentru a obține mai multe vânzări. Iată câteva lucruri pe care le puteți face pentru a obține mai multe vânzări prin Shopify prin intermediul platformelor sociale:

 1. Postati conturi despre produsele voastre Publicarea conturilor despre produsele magazinului dvs. poate fi o modalitate excelentă de a-și promova produsele și de a obține mai multe vânzări. Realizați postări despre produsele magazinului dvs. și încercați să luați poze cu produsele în diverse ipostaze și în diferite medii pentru a aduce un plus de încredere.

 2. Conecetati-va cu alte conturi Conecționarea cu alte conturi de social media prin intermediul postarilor voastre, fotografiilor și linkurilor ajută la creșterea vizibilității magazinului dvs. și la obținerea de mai multe vânzări prin Shopify. Utilizati hashtag-uri pentru a spori cautarile și următiți alți oameni in domeniul magazinului, pentru a vă conecta cu un public mai mare interesat de produsele și serviciile magazinului dvs.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Cum Să Obțineți Mai Multe Vânzări Pe Shopify?

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face 5 ori 5?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×