Cum să petreci un weekend perfect în New Orleans

Cum să petreci un weekend perfect în New Orleans

Datorită spectacolelor sale de muzică și capitalei americane a culinarei, New Orleans-ul se încadrează în căutarea unui weekend perfect și leneș. Cu bucătăria sa diversă și entuziasmată și atmosfera veselă de VooDoo, NOLA oferă atât de multe opțiuni de distracție, pe măsură ce accesul la situri și activități locale asigură o mare variedadă de divertisment și, mai presus de orice, muzică! Pentru a vă asigura că obțineți cel mai bun weekend în orașul Big Easy, am creat această ghidare pentru a vă ghida în mod regulat pe itinerariul nostru despre cum să petreceți câteva zile în acest pământ al muzicii și al bunei mâncări.

I. Sfaturi Generale de Călătorie

Inainte de a calatori in New Orleans, asigurati va ca aveti un plan de calatorie amanuntit. Citiți cu atenție aceste sfaturi de calatorie pentru pregătirea perfectului weekend NOLA:

A. Rezervati-va Cazarea

Găsirea cazării în New Orleans poate fi uneori o provocare. Cele mai populare zone pentru cazare sunt în centrul orașului și în cartierul French Quarter. Asigurați-vă că alegeți un loc în care să vă relaxați după o zi plină de distracție.

B. Obiectele Necesare Pentru CalatorieAvertizare: New Orleans-ul poate fi destul de mare și în pofida faptului că aceasta are multe mijloace de transport în comun, vă recomandăm să vă pregătiți să mergeți pe jos cât mai mult posibil. Asigurați-vă că aveți suficientă apă, încălțăminte de mers pe jos, lână, îmbătrânită, și un dispozitiv de urmărire GPS, precum și că aveți întotdeauna un acoperiș de vreme în cazul în care plouă.

C. Pregeti Documentele Necesare

Asigurati-va ca aveti carnetul de identitate sau pașaport, precum și caseta de bani și cardurile de credit. Dacă se aplica, asigurați-vă că aveți documentul dvs. de asigurare si asigurați-vă că toate necesitațile medicale se încadreaza în limitele orasului.

II. Ghidarea Activitatilor de Weekend

Cu această agenda pentru un weekend activ de weekend, vei experimenta toate lucrurile bune oferite de orasul New Orleans.

A. Seara Muzicala

Cu spectacole jazz, blues și muzică rock, New Orleans oferă unul din cele mai interesante opțiuni de divertisment în SUA. Iată o selecție a unor locații unice în oraș:

Aspectele Psihologice în Jocurile Cazino - Cum Afectează Experiența Jucătorilor și cum poți juca responsabil Te-ar putea interesa si: Aspectele Psihologice în Jocurile Cazino - Cum Afectează Experiența Jucătorilor și cum poți juca responsabil

• Leagănul Jazz: celebrandu-și cei trei decenii de existență, Leagănul Jazz a fost păstrat ornamentat cu obiecte vechi și unidas pe pereți scaune confortabile pentru a crea o cabina de muzică aproape legendară.

• Balonul Aluziei: cu o scenă deschisă și artiști invitați de top, aluzia balonului este un loc special unde farmecele orașului sunt evocate pop pe armoande estehtice.

• Rock 'n Bowl: această locaţie iconă poartă numele locaţiei sale printre preferate pentru a adăuga un strop de distracție pentru mișcarea dvs. de bowling.

B. Magnificul Salon de Gastronomie din New Orleans

Culinară din New Orleans nu Merita ratata. Aici sunt câteva dintre restaurantele preferate pe care ar trebui să le incercati:

• Galatoire's: această instituție în anul 1908 își păstrează valorile după mai bine de 100 de ani de istorie, oferind o experiență tradițională de viețuire în centrul vechi al orașului, împreună cu bucătăria americană de weast.

• Saffron Nouvelle Orleans: acest restaurant elegant, cu pereţi albi şi un strict cod de îmbrăcăminte este un loc ideal pentru o cină de lux, servind o varietate de preparate mediteraneene.

• 2 Gianno's: apelul principal al acestui restaurant este prepararea de mancaruri de consum pe malul lacului Pontchartrain. Sunt cele mai recomandate produsele sale de calamari și fructe de mare care sunt crescute local.

C. Explorati Muzeul de Arta si Arhitectura

New Orleans este amplu cunoscut pentru stilul său arhitectural. & Nbsp; În cazul în care vă intereseaază designerul și arhitectura, vă sfătuim să vizitați urmatoarele locații:

• Muzeul de artă Ogden: recunoscut pentru magnatele sale colecții de Art Nouveau și Beaux Arts, acest muzeu este o cale directă către istoria bogată a orașului și a oamenilor săi.

• Vieux Carre & nbsp; Court House: acest edificiu de inspirație franceză tipică a fost construit în anul 1794 și funcționează ca sediul orășenean al tribunalului local.

• Pontal ărăbesc de New Orleans: această structureskyscraper de 72 de etaje este momentan cel mai înalt edificiu din Louisiana.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Cum să petreci un weekend perfect în New Orleans

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face cinci plus trei?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×