Cum să porți cizme de cowboy la modă

Cum să porți cizme de cowboy la modă

Cum te îmbraci la modă vara aceasta? Există tendințe care se potrivește oricărui stil? O tendință evidentă care nu poate fi ignorată este purtarea cizmelor cowboy. Acestea s-au dovedit a fi un element esențial pentru amenajarea cu aspect spunțios și cool a ținutelor tale. Uită-te în jur: peste tot nenumărate întruchipări ale cizmei Cowboy sunt prezente sau purtate! Dar, cum poți să porți bine aceste cizme?

ÎnAINte de a începe

Banal și incomod, cum sunt cizmele de cowboy au devenit în ultimele două decenii un accesoriu preferat de ținutele în tendințe. Fiind nevoit să suporte vreme urâtă și să acopere pantofii înotași, cizmele cowboy pot manevra orice situatie. Ele oferă stil deopotrivă pentru aspectul feminin și vestimentația masculină.

Cum să porți cizme de cowboy

Cizmele cowboy reprezintă o piesă importantă în gardăroba de orice fashionistă modernă. E ste important să îți îndrepți atenția spre detalii dacă vrei să arate cel mai bine în cazul în care dorești să porți cizmele de cowboy. Fie ca alegi să poarte modele colorate sau simple, iată ce trebuie să știi pentru a obține un look style.

  1. Pentru o ținută inteligenta

Bineînțeles ca și cizmele de cowboy se pot potrivi cu orice. Dacă doresti sa porți un look stylish și inteligent, atunci lêvește-te cu blugii și bluză alba. Acestea pot fi purtate cu un trenci și cizme de cowboy albastre în culoare. Pentru o ținută, atrăgește toate privirile și completându-ți îmbrăcămintea cu o geantă din pieleui și dacă ținuta ta este completă.  1. Pentru o ținută plină de atitudine

Cizmele cowboy sunt bine cunoscute pentru stilul lor country. Dacă dorești să ieși din mulțime atunci optează pentru o bluză cu mâneci franceze și pantaloni listați în culori. Completează lookul cu o pălărie în style country și cizme cowboy aurii. Acest look te va ajuta să edi spume ca un adevărat gentleman modern.

  1. Pentru o ținută casual retro

O altă variantă care nu trebuie ignorată. O cămașă cu paiete sau o cămașa în culori vii cu pantaloni de trening în stil retro, completează lookul cu cizme cowboy albe. Dânda din culori, combinată cu cizmele de cowboy oferă o bună înfățișare. Acest look elegant {de ținută casual} te va ajuta să te simți bine și totodată să te bucurai de un look cool.

Cum să te îmbraci lejer și confortabil la serviciu Te-ar putea interesa si: Cum să te îmbraci lejer și confortabil la serviciu
  1. Pentru o ținută feminină

Cizmele deb cowboy nu tnebuesc să fie limitate la stilul barbatesc. Se potrivesc și look-urilor feminine. Optează pentru o fustă mini și o cămașă sau o bluza care sa sublinieze transparenta și tocuri fine. Completează look-ul cu cizme de cowboy în culori contrastante. Acest ultimo outfit combinat cu o pălărie ți se potriveste cu orice ocazie.

  1. Pentru o ținută usor de purtat

De asemenea bineînțeles că cizmele cowboy le poți purta zilnic. De exemplu, o combinația de fusta mini cu o cămașă casual la care se adaugă basic cizme de cowboy, arată foarte bine pe ținuta ta. Dacă nunomai asta, cizmele de cowboy te vor ajuta să ți personalizezi stilul.

Designuri limitate ale cizmelor de cowboy

Dacă ești în căutarea unor opțiuni pe care să le poți purta cu cizme de cowboy, atunci există multe designuri ale acestor cizme pe care trebuie să le iei în considerare.

• Cowboy in stil Western – Aceste cizme sunt foarte populare în zilele noastre. Acestea se caracterizează printr-un design exterior lat, genti și detalii de cordon.

• Cizme de mers pe jos – Acestea oferă un cortex mai rigid și se potrivesc perfect ținutelor casual.

• Cizme de cowboy spike – Aceste cizme sunt deosebite de toate celelalte cizme. Pentru aceasta varianta vei avea nevoie de un look cu iz rebel.

• Cizme de cowboy Simple – Acestea sunt realizate dintr-un material neted cu aspect de marochin și se potrivesc oricărui look.

• Cizme de cowboy Oxford – Acestea sunt cizmelor al caror design se poate potrivi cu eleganța și stilul deținutelor casual și orice alt aspect.

Sfaturi suplimentare pentru purtatorii de cizme cowboy

• Moda cizmele de cowboy se amesteca cu altele. Dacă porți cizme de cowboy, atunci alte articole vestimentare responsabile trebuie luate în considerare. De exemplu, tricourile colorate potrivesc foarte bine cu cizmele de cowboy.

• Confirma dinainte măsura cizmei de cowboy. Măsurile unei perechi de cizme de cowboy pot fi de obicei mari, astfel ca acea ținută este complet.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Cum să porți cizme de cowboy la modă

Raspunde corect la intrebarea:
In ce luna suntem?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×