Cum să porti hainele pentru iarnă

Cum să porti hainele pentru iarnă

Cu toate că tendințele de toamnă-iarnă sunt lăudate an de an, nu poți să nu iei în considerare un aspect important al îmbrăcămintei de iarnă – acela de a te îmbrăca călduros și în mod practic. Acest articol îți va arăta cum să porti haine pentru iarnă, fără ca acestea să îți împiedice stilul tău vestimentar.

Ce înseamnă stilul de iarnă?

Stilul de iarnă poate fi orice de la o geacă căptușită până la un guler lat cu blana. Acestea combină comfortul și căldura cu tendințele actuale ale sezonului, lăsându-te să te simți confortabil și fashionable în același timp.

Cum să-ți accesorizezi îmbrăcămintea?

Accesoriile sunt cheia către un look îmbrăcat corect pentru iarnă. Picioarele iarna se pot încălzi cu o pereche de cizme groase, cu toc sau fără toc. Materialele groase cum ar fi căptușelile și peștele vor ține fătuca ta mai cald. Pentru mâini, pune-ți o pereche de mănuși în tuș, în nuanțe asortate cu restul îmbrăcămintei. De asemenea, poți adăuga o bonetă sau un batic pentru a completa look-ul.

Cum poți asorta hainele de iarnă?Un look de iarnă reușit combină hainele de iarnă cu piese vestimentare asortate. Pentru a te îmbrăca în mod desăvârșit, poți începe prin a opta pentru piesele de bază: un guler lat cu blană, o jachetă sau o geacă căptușită călduroasă și un pulover gros sau un tricou în interior.

În ceea ce privește nuanțele, poți evita acelea care se pot desprinde și încearcă să te concentrezi pe nuanțe mai puțin calde, precum albastru navy, cărbune sau bej. După ce alegi stilul pe care îl preferezi, poți continua prin asortarea nuantelor. Dacă ai ales o jachetă sau o geacă căptușită albastră, poți opta pentru o pereche de blugi întunecați sau îmbrăcați cu o pereche de șosete în nuanțe gri deschis.

Purtarea hainelor de iarnă

Hainele de iarnă sunt un must în sezonul rece – însă cu o îmbrăcăminte corespunzătoare poți să te îmbraci călduros și stilat în același timp. Iată o listă a lucrurilor de care va trebui să ții cont atunci când optezi pentru haine de iarnă:

Portjartierele - un accesoriu senzual și elegant pentru orice ținută feminină Te-ar putea interesa si: Portjartierele - un accesoriu senzual și elegant pentru orice ținută feminină

• Caută elemente esențiale cum ar fi gulerul, căptușeala sau manșetele călduroase pentru a vă asigura că vă veți bucura de confortul pe care îl aveți.

• Alegeți pe care le pot asorta ușor cu restul elementelor esențiale, lasându-vă să experimentați cu cu nuanțe și materiale variate.

• Credeți în detaliu – adaugă piese vestimentare interesante și accesorii ce îl vor îmbogăți look-ul.

• Ține cont de nivelul de confort pe care îl aduc hainele. Acestea trebuie să fie calde și să-ți permită mișcarea liberă.

• Investește în calitate – hainele bune de calitate vor dura mai mult și vor rezista la factorii meteorologici de iarnă, contribuind la un look nou din sezon în sezon.

Trucuri utile pentru îmbrăcămintea de iarnă

Îmbrăcămintea de iarnă nu înseamnă doar faptul de a alege haine groase. Aici sunt câteva trucuri utile de care vei avea nevoie pentru a vă îmbrăca corect pentru iarnă:

• Investește în câteva veste joben sau compresibile – acestea vor asigura că cel puțin zona centrală a corpului tău va fi încălzită.

• Păstrează-ți lucrurile în mod elegant – o geacă din catifea sau un sacou va adăuga un look sharp îmbrăcămintei tale.

• Înlocuie hainei groase pe care o poartă la blugi sau pantaloni drepti și poți adăuga o pereche de pantofi pentru a asambla totul.

• Investește într-un pardesiu de iarnă bun – acesta va fi un artificiu clever ce va oferi un plus de căldură atunci când temperatura este joasă.

• Asortează elementele esențiale din punct de vedere practic – adaugă cărbune predominat într-un look mai deschis, cum ar fi gri sau albastru navy.

Cum să folosești layering-ul pentru îmbrăcămintea ta

Layering-ul, sau stratificarea, este cea mai bună modalitate de a face față condițiilor meteorologice de sezon – care schimbă repede. Utilizează îmbrăcămintea ta ca pe un mod de a crea o ținută tactile, care să te ajute să rezisti gheții iarna.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Cum să porti hainele pentru iarnă

Raspunde corect la intrebarea:
Cate anotimpuri are anul?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×