Cum să porți modă punk când ai peste 40 de ani

Cum să porți modă punk când ai peste 40 de ani

Moda punk nu a apărut ieri și este firesc ca mulți tineri să se identifice cu aceasta pentru a o asorta stilului lor de viață. Cu toate acestea, chiar și cei care au trecut de vârsta de 40 de ani pot purta o modă punk modernă și sofisticată.

Modelele din ziua de azi nu se pot compara cu ținuta punk a anilor 80, când Vivienne Westwood și Malcolm McLaren au proiectat haine inspirate de vibrația marelui artist punk, Johnny Rotten. Îmbrăcămintea punk modernă are aceleași principii bază, dar de-a lungul anilor s-a schimbat, transformându-se în ceva mai sofisticat și mai practic.

Pentru a purta o îmbrăcăminte punk când ai peste 40 de ani, trebuie să îţi amintești de principiul bază: acela de a-ți exprima individualitatea. Fii tu însuți, orice ar însemna asta. Moda punk este un angajament pe care trebuie să îl asumi și pe care trebuie să îl respecți.

Cum să porți moda punk și să arăți modern și sofisticat

Pentru a arăta modern, cu moda punk, este esențial să te adaptezi stilului tău personal și vestimentației pe care o preferi. Există o mulțime de detalii pe care le poți adăuga unei ținute punk minimaliste care să te facă să arăți modern și sofisticat.Iată câteva sfaturi care să te ajute să fii trendy cu stilul tău punk:

•Caută o combinație între eleganță și irezistibil. Combinația hainelor potrivite a crea un look modern și corect. Încearcă să echilibrezi culorile și să adaugi puține detalii ca să atragi și mai mult atenția.

•Joacă-te cu materialele. Pentru o ținută modernă, renunță la stofele din jeans și înlocuiește-le cu stofe subțiri, ca satinul sau mătasea. Aceste materiale sunt lejere și sunt foarte potrivite pentru o ținută punk modernă.

•Descoperă tapițeria. Unele bluzoane punk permit folosirea materialelor precum brocartul și patchwork-ul pentru a obține un look distinct. Asociați elementele clasice punk cu articole unice și modernizate pentru a adăuga personalitate și culoare ținutei.

•Accesorizează și sclipeste. O armă tare pentru orice ținută punk este accesoriile. Porți pantofi de mare viteză, bijuterii mici, șepci sau câteva inele. Acestea sunt detalii care exaltă stilul punk modern.

Rochii de ocazie 2024 - Alege din peste 600 de modele! Te-ar putea interesa si: Rochii de ocazie 2024 - Alege din peste 600 de modele!

•Adaugă culoare. Ținuta poate fi luminată cu cîteva elemente de culoare. Până și cele mai bine combinate ținute punk moderne nu ar trebui să fie închise. Sortimentul de culori poate fi o curățare pentru exemplarele întunecate și monotone.

•Adu-ți în joc personalitatea. Moda punk se desfășoară cel mai bine în jurul personalității tale și stilului tău de viață. Nu există reguli de a lucra cu stilul punk, astfel încât tu poți să creezi și să modelezi acest stil în funcție de preferințele tale.

Odată ce ți-ai desfășurat personalitatea și te-ai adaptat stilului modern punk, vei avea ținute distractive și feminine, care se bucură de atenția tuturor.

Iată ce poți purta pentru a fi modern cu moda punk

•Haină – hainele pot face diferența între o ținută decentă punk și una extraordinară. Poți opta pentru o haină neagră strânsă cu detalii din piele, aceeași o combinație și o mânecă de inspirație punck.

•Pantofi – pantofii pot face și ei diferența. Alege pantofi de mare viteză cu talpa mică, care pot adăuga un look modern și sofisticat ținutei punk.

•Pantaloni skinny – Dacă te-ai săturat de blugii obișnuiți, alege unul din cele mai populare articole punk, pantalonii înguști sau skinny. Aceștia oferă o notă de modernitate ținutei și sunt practici pentru uzul de zi cu zi.

•Camasi – Camasile sunt tot un artikol popular al stilului punk. Poți opta pentru camasi cu imprimeuri simple sau colorate, iar pentru a adăuga o notă de modernitate poți adăuga mici detalii precum nasturii sau decorațiuni.

•Fuste plisate – Fustele plisate sau sclipirile sunt și ele necesare unei ținute punk moderne. Poți opta pentru fuste cu inspirație punk: cu paiete, tăieturi sau elemente metalizate.

•Detalii – cu cîteva detalii puternice poți adăuga originalitate ținutei punk. Accesoriile includ șepci, căști, cravate sau curele cu șnururi.

Rămâneți cu personalitate, uitați de reguli și mergeți după gusturile dvs. personale. Moda punk poate fi rafinată, indiferent de vârsta pe care o ai.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Cum să porți modă punk când ai peste 40 de ani

Raspunde corect la intrebarea:
Cate anotimpuri are anul?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×