Cum să schimbi un nume de companie pe Facebook

Cum să schimbi un nume de companie pe Facebook

Schimbarea numelui unei companii pe platforma de socializare Facebook reprezinta un pas important in a-ti rebrandui business-ul tău și a actualiza datele afișate pe site-ul companiei. Fie ca vrei sa schimbi numele brandului sau sa modifici datele logodnei companiei tale, este necesar sa urmezi pașii corecti pentru a modifica numele companiei în mod corect și legal.

În această postare, vom explica cum să schimbați un nume de companie pe Facebook și cum să actualizați și alte informații ale companiei, inclusiv datele legate de logou și adresa companiei.

  1. Incepe cu verificarea numelui

Înainte de a modifica un nume pe Facebook, verificați cu atenție dacă acesta este disponibil și respectă ghidurile de utilizare a paginilor ale lui Facebook. Pentru a vă asigura că numele este unic și acceptabil pentru Facebook, optimizați numele folosind cuvinte cheie relevante. Asigurați-vă, de asemenea, că noul nume de pagină nu poate fi confundat cu alte nume de marcă existente, iar numele trebuie să fie asociat companiei și ofertei.

  1. Cautați un nume de pagina

După ce ați selectat un nume separat pentru compania dvs., trebuie să căutați pagina pe Facebook și să vă asigurați că acesta nu există deja deoarece ar fi necesară o soluționare a problemei în acest caz. Faceți clic pe butonul „Creați Pagina” de pe pagina dvs. de Facebook și introduceți numele dorit. Verificați dacă vă place numele folosind „sugestii pentru a personaliza numirea” și selectați categoria potrivită pentru contul dvs. După ce faceți acest lucru, dați clic pe „Faceți pagina”.  1. Preiați controlul asupra contului

După ce ați creat pagina, trebuie să cereți preluarea asupra contului și schimbarea numelui pe Facebook. Puteți face acest lucru trimițând o scrisoare companiei scene face controlul și asigurându-vă că schimbarea numelui dvs. respectă termenii și condițiile. Solicitați preluarea și luați legătura cu administratorul contului.

  1. Modificați informațiile de contact

După ce ați început să administrați contul, veți vedea o listă de informații despre compania dvs. - numele, descrierea, logoul și alte informații de contact. Asigurați-vă că toate datele pot fi văzute pe pagina dvs. de Facebook și că sunt actualizate și exacte. Dacă aceste date sunt prezentate incorect, poate fi dificil pentru vizitatorii dvs. să găsească compania dvs., asigurați-vă că aceștia își pot face cunoștință cu informațiile actualizate.

Cum poți să oferi propria casă în chirie în regim hotelier Te-ar putea interesa si: Cum poți să oferi propria casă în chirie în regim hotelier

Următoarele informații de contact sunt cruciale și de actualizat:

• Nume complet

• Adresa companiei • Adresa de e-mail • Numere de contact • Paginile web și social media

  1. Modificați numele contului

Dupa ce ati actualizat toate informatiile de contact, puteti incepe sa modificati numele companiei.

Accesati setarile contului, apoi selectati „Numele” din bara de navigare. Introduceti noul nume al companiei in campul „Numele paginii actual” si apoi dați clic pe „Continuați” pentru a salva modificarile.

  1. Actualizați logo-ul și imaginea de profil

In aceasta perioada, se recomanda sa actualizati si logoul si imaginea de profil a companiei dumneavoastra pe pagina de Facebook. Logo-ul trebuie sa fie vizibil si sa se potriveasca dimensiunii standard a logo-ului pe pagina de Facebook. Fiecare imagine trebuie sa fie optimizata pentru aspectul responditiv pe platforma de socializare. Deasemenea, se recomanda ca logo-ul companiei sa fie integrat si in imaginea de profil, oferindu-i vizitatorilor o imagine generala a marcii.

  1. Publică conținut de calitate

Odata ce ați schimbat numele pagina de Facebook, trebuie să vă asigurați că publicati conținut de calitate pentru a-i ajuta pe fanii dumneavoastra sa restabileasca conexiunea cu pagina actualizată. Concentrati-va pe calitatea conținutului și angajamentul comunității și asigurați-vă că actualizati pagina in mod constant. De asemenea, analizati rezultatele si feedback-ul fiecarei postări pentru a vă asigura că conținutul este relevant și de interes public.

Acest lucru va ajuta la crearea unei baze puternice de fani si obtinerea unei vizibilitati pe Facebook.

  1. Utilizati retele de socializare

În cele din urmă, puteți începe să utilizați rețelele de socializare pentru a anunța și promova schimbarea numelui pe Facebook. Utilizați rețelele de socializare pentru a face doar copii ale link-uluit de Facebook pentru a ajuta la curajarea angajaților s-o comparte. Invitați fanii să se aboneze la pagina și trimiteți mesaje personalizate și notificări.

De asemenea, descrieți schimbarea numelui pe paginile companiei și anunțați care a fost scopul schimbării.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Cum să schimbi un nume de companie pe Facebook

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face doi plus doi?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×