Cum să te îmbraci pentru tipul tău de corp

Cum să te îmbraci pentru tipul tău de corp

Stilul tău de îmbrăcăminte poate spune multe lucruri despre tine. Dacă ești îmbrăcat în mod adecvat, se poate crea un look modern și profesionist care te va pune în valoare. Singura problemă este că alegerea îmbrăcămintei potrivite pentru tipul tău de corp nu este mereu la fel de simplă. Îmbrăcatul potrivit poate fi destul de provocator, îndeosebi când nu ești familiarizat cu tendințele de modă și cum acestea se potrivesc formei corpului tău. Cu toate acestea, nu trebuie să fii un expert în modă pentru a-ți crea un look modern. Următoarele articol va explica cum să îți îmbraci corect corpul, atât în timpul zilei cât și în timpul ocaziilor speciale.

  1. Descoperirea propriu stil

Înainte de a începe să-ți cauți hainele perfecte, ar trebui să îți identifici stilul. Dacă nu te simți confortabil în hainele pe care le porți, vei avea dificultăți în găsirea ținutelor adecvate pentru corpul tău. Există patru stiluri principale: clasic, sport, urban și casual. Un stil clasic duce la ținute formale și adecvate pentru birou și este un stoc permanent în garderoba bărbaților. Un stil sport îi face pe oameni să se simtă în largul lor și perfect în mișcare, fiind ideal pentru cei care înconjoară anumite evenimente sau activități. Urbanul creează o imagine modernă și confortabilă, oferind opțiuni infinit de combinații. Iar stilul casual, nu se potrivește la evenimentele sofisticate, dar se prezintă în forme tradiționale, casual și chiar relaxate când acesta se combină corespunzător. Dacă vrei să obții look-ul perfect, ar trebui să îți trasezi bazele stilului tău.  1. Tipul de corp

Odată ce ți-ai stabilit stilul vestimentar, ar trebui să îți analizezi și corpul. Identificarea tipului tău de corp îți va pune în valoare trăsăturile, oferind acea siluetă specială pentru fiecare persoană. Există patru tipuri în general de forme de corp: în formă de parașută, în formă de șalupă, în formă de triunghi și în formă de clepsidră.

a. În forma de parașută – De obicei, acești oameni au umeri mai largi decât talia. Acestea sunt de asemenea denumiți și „omul muschiulos” și au nevoie de haine care să alungească umerii și să traseze forma corpului în mod corespunzător.

Cum să te îmbraci pentru ocazii speciale – nuntă sau petrecerea firmei Te-ar putea interesa si: Cum să te îmbraci pentru ocazii speciale – nuntă sau petrecerea firmei

b. În formă de șalupă – Acest șablon de corp este des întâlnit la femei. Caracteristica lor este, taliem subțire, șolduri mai mari și umeri mai scurți. În mod normal are nevoie de haine care să sugereze volum la talie și se potriveste cu haine care țin mai degrabă de șolduri.

c. În formă de triunghi - Acest tip de corp are un abdomen mai mare decât umerii sau șoldurile. Li se poate dezavantaja suprafața corpului, dar sunt multe lucruri care îi pot ajuta să arate bine. Acesta are nevoie de haine confortabile, care să îi acopere abdomenul larg.

d. În formă de clepsidră – Această formă de corp are șolduri si umeri la o dimensiune echilibrată. Acesta se simt confortabili în hainele lor și se îmbracă într-un mod elegant. Acest tip de corp se poate bucura de o varietate de stiluri și duce la cele mai perfecti combinații, precum și accesorii.

  1. Accesorii potrivite

Accesoriile pot face o diferență semnificativă în modul în care arată corpul tău și modul în care ți se potrivește look-ul. Accesoriile iți oferă posibilitatea de a completa outfit-ul și să ți elevi look-ul superior. Sunt câteva lucruri simple care pot face mult bine. Începând cu șosetele potrivite, gulerul adecvat sau brațeleele. O agrafă discretă poate să transforme look-ul de la bazic la elegnat.

  1. Păstreaza-ti look-ul

Acest lucru se aplică în special persoanelor care prefera stilul clasic. Aceasta înseamnă să te ferești de a păstra un stil pe care altcineva l-a încercat în mod îndrăzneț și să fii în crearea stilului tau putându-se extenda și păstra un look clasic, comod și specific.

De asemenea, nu trebuie să exagerati cu stilul tau. Alinierea articolelor vestimentare poate da o luciu modern și profesional și chiar poat aduce un look de birou informal. Pentru a obtine un look cool și casual, poti păstra hainele bazate pe o siluetă simplă, fără prea mulţi detalii extensibile.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Cum să te îmbraci pentru tipul tău de corp

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face cinci plus trei?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×