Cum să-ți adaugi afacerea pe Google Maps

Cum să-ți adaugi afacerea pe Google Maps

Google Maps se bucură încă de o popularitate constantă în ceea ce privește ajutorul oferit navigatorilor. Dar serviciile sale de navigare nu sunt singurele folosite în zilele noastre. Google Maps este una dintre cele mai importante platforme pentru afaceri, deoarece le permite proprietarilor de afaceri să-și prezinte și să-și promoveze serviciile sau produsele. Oferirea unei vizibilități mai mari unei afaceri perceptibilă pe Google Maps îți poate ajută afacerea să-și câștige un avantaj competitiv considerabil. Citește mai departe pentru a afla cum să-ți adaugi afacerea pe Google Maps.

Ce este Google Maps?

Google Maps este o aplicație web care îți permite să explori lumea prin intermediul hărților și al oportunităților de navigare. Este folosită încă din anul 2005 în intenția de a oferi informații detaliate și locații precise. Serviciile de navigare sunt deosebit de utile deoarece îți permite să-ți urmărești și să-ți organizezi toate locațiile vizitate. De asemenea, Google Maps mai conține informații precum recenzii, recomandări, informații geografice și clasificări de locații, ceea ce face ca platforma să fie ideală pentru a promova și de a gestiona o afacere.

Cum să te înregistrezi pe Google My BusinessDupă cum știm, Google Maps este serviciul numărul 1 datorită platformei Google My Business. Cu această platformă, puteți crea și gestiona profiluri Google pentru afaceri. Aceste profiluri vor fi afișate pe Google Maps în momentul în care persoanele caută produse și servicii similare. Pentru a crea un profil pe Google My Business, urmează pașii de mai jos:

 1. Mergi la site-ul web Afaceri Google și selectează „Începeți înregistrarea”.

 2. Introdu adresa localului sau a biroului și apasă „Continuare”.

 3. După ce ai introdus detaliile de mai sus, apasă pe „Prin Google Maps”.

 4. Selectează „Submitted by customers” în meniul One-box Google și selectează „Continuare”.

 5. Introdu numele afacerii și, dacă este cazul, categorie apăsând „Continuare”.

 6. Selectează „Confirmare cu o adresă de posta electronică”

 7. Introdu adresa de posta electronică și parola și apasă continuare.

 8. Când apare mesajul de confirmare „Înregistrarea este completă”, selectează „Done”.

Cum să completezi detaliile profilului de afacere

Ce Este Creditarea Peer To Peer Și Cum Funcționează? Te-ar putea interesa si: Ce Este Creditarea Peer To Peer Și Cum Funcționează?

După ce ai creat un cont, trebuie să completezi detaliile profilului de afacere. Acestea includ informații despre produsele și serviciile tale, programul de lucru, plata și datele de contact. Iată 3 categorii cheie pe care trebuie să le completezi înainte de a începe promovarea afacerii:

 1. Informații despre afacere: Acestea includ numele afacerii, adresa, numerele de telefon și orarul de prânz.

 2. Despre afacerea ta: Acestea includ descrierea afacerii, produse și servicii și o þodǣ mai largǣ de categorii și subcategorii specifice.

 3. Recenzii: Acestea ar trebui sǣ fie verificate prin posta electronicǣ.

Cum să te asiguri că afacerea ta este disponibilă pe Google Maps

După ce ai completat și verificat detaliile profilului tău de afaceri, trebuie sǣ te asiguri cǣ afacerea ta e disponibilǣ pe Google Maps. Pentru a face asta, trebuie sǣ faci urmǣtoarele:

 1. Asigurǣ-te cǣ adresa afacerii tale corespunde cu cea de pe Google Maps. Poți face asta accesând pagina de Detalii My Business și verificând dacă adresa ta se potrivește cu cea afișata pe Google Maps.

 2. Asigurǣ-te cǣ categoria și subcategoriile tale le încadreazǣ perfect profilul tǎu de afacere. Google oferă o mulțime de optiuni de categorii de afacere și, dacǣ ai completat corect detaliile profilului, aceasta se va vedea pe Google Maps.

 3. Intrǣ în contul de Google My Business în mod regulat și actualizeazǣ informațiile. Este foarte important sǣ știi cǣ Google îți actualizeazǣ profilul la intervale regulate.

Cum să optimizezi afacerea ta pentru Google Maps

Existǎ câteva modalitǎţi prin care poţi sǣ-ţi optimizezi afacerea pe Google Maps. Acestea includ urmǎtoarele:

 1. Folosește imagini de calitate și beletristică pertinentǣ. Google oferă proprietarilor de afaceri o mulțime de opțiuni de încărcare a fotografiilor, ceea ce le permite acestora sǣ își prezinte afacerea și produsele în cea mai bunǣ luminnǣ posibilǣ.

 2. Utilizeazǣ meta-tag-uri și descrieri SEO. Ajutǣ Google Maps sǣ îți gǣseascǣ afacerea și sǣ te ajute sǣ iei avantajul din cǣutǣrile relevante, oferind informații pertinente despre afacerea ta.

 3. Utilizeazǣ rețele sociale pentru a face anunțuri pe Google Maps.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Cum să-ți adaugi afacerea pe Google Maps

Raspunde corect la intrebarea:
In ce luna suntem?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×