Cum sa-ti decorezi locuinta cu banda LED?

Cum sa-ti decorezi locuinta cu banda LED?

Daca esti in cautare de idei despre cum ai putea folosi banda LED in decorul luminativ al casei tale, atunci vei gasi mai departe cateva idei utile despre cum ai putea sa-ti decorezi casa cu banda LED.

Iluminarea tavanelor

O optiune foarte des intalnita este folosirea iluminatului cu banda LED a tavanelor realizate din gipscarton, prevazute cu scafe speciale de amplasare a surselor de lumina decorativ. Acest lucru genereaza mai multa inaltime si adancime incaperii, precum si faptul ca ofera o lumina difuza, linistitoare, placuta ochiului.

Acest mod de iluminare a tavanelor se poate aplica cam in orice incapere in care se doreste acest lucru.

Oglinzi, tablouri sau televizorAvand o oglinda in camera deja sentimentul de profunzime al incaperii este marit. Insa plasarea unei benzi LED in spatele oglinzilor ofera un efect si mai accentuat aducand in acelasi timp si un aer sofisticat al incaperii.

Deasemenea daca dorim sa scoatem in evidenta o opera de arta mai importanta, oricand o putem decora cu un chenar luminos care sa o puna cu adevarat in valoare, mai ales atunci cand avem musafiri.

Ca lumina de fundal, poate fi amplasat si in spatele televizorului, pe contur, pentru a oferi un aspect modern, futuristic, si in acelasi timp pentru a asigura un iluminat indirect atunci cand vizionati un film.

Camera copiilor

Fie ca o montati pe conturul mobilierului sau in tavan, lumina delicata a benzilor cu led va aduce o atmosfera calma si confortabila. Este recomandata folosirea unor tonuri calde de lumina a benzilor.

Pergole terase sistem retractabil: Cum poți petrece timp în aer liber în sezonul rece? Te-ar putea interesa si: Pergole terase sistem retractabil: Cum poți petrece timp în aer liber în sezonul rece?

Uneori folosirea benzii de iluminat cu LED poate reprezenta si un iluminat de veghe pe timp de noapte pentru copii.

Iluminarea dulapurilor cu banda led

Mai nou majoritatea caselor noi din Romania au inceput sa beneficieze de dressing-uri pline de dulapuri dupa modelul caselor din Vest.

Datorita faptului ca un dressing este de obicei o incapere “captusita” pe toate laturile cu dulapuri, uneori aceasta incapere poate fi una si foarte slab iluminata natural, de aceea iluminatul artificial devine foarte important in aceasta situatie.

Nu conteaza daca dulapurile tale sunt vechi sau noi, clasice sau moderne, un dulap bine iluminat va fi intotdeauna mai usor de utilizat si folosit. Gandeste-te cat de practic poate fi, mai ales dimineata, cand pe intuneric, incerci si te chinui sa gasesti hainele potrivite pentru a pleca la munca. De multe ori nu poti distinge foarte bine hainele din interiorul dulapului, chiar si daca ai lumina din tavan aprinsa.

Aici intervine iluminatul interior al dulapurilor, iar acest lucru il puteti face foarte usor cu ajutorul iluminatului cu banda led. Iar folosirea benzilor cu led nu este doar pentru functionalitate ci si pentru a oferi un rol decorativ. Este cu adevarat placut vizual sa vezi dulapurile iluminate in acest fel.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Cum sa-ti decorezi locuinta cu banda LED?

Raspunde corect la intrebarea:
In ce luna suntem?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×