Cum să-ți faci prieteni în timp ce călătorești

Cum să-ți faci prieteni în timp ce călătorești

Călătoriile pot fi o experiență incredibilă, dar necesită uneori abilități practice și de interacțiune socială pentru a-ți face prieteni când pleci de acasă. Dacă căutați sfaturi despre cum să-ți faci prieteni pe drum, citiți mai departe pentru a afla câteva metode ușoare pe care le poți folosi pentru a asigura o călătorie fără stres și plină de bucurie și amintiri durabile.

1 Recunoștință:

Pentru a te asigura că îi vei întâlni pe cei corecți pe drum, fii recunoscător și politicos față de oamenii cu care intri în contact. Fii conștient de propriul tău ton și expresie și încearcă să vorbești deschis și sincer față de cei din jurul tău. Oamenii vor fi mai deschiși să vorbească cu tine și să te ajute dacă își dau seama că le vei trata cu respect.

2 Fii deschis și prietenos:

Fii deschis și prietenos atunci când te întâlnești cu oameni noi, fără să presupui că toți trebuie să fie prieteni apropiați. Cheia este să încerci să fii prietenos și să asculți cu atenție ce spun alții atunci când vorbesc despre ei înșiși. Încearcă să întrebi ceea ce vorbesc. Fii interesat de cunoștințele pe care le au și princii și libertățile pe care le apreciază în călătorie. Încearcă să le faci pe alți călători să se simtă confortabil și relaxat prin lăsarea acestor stări de șoc și de anxietate asociate cu interacțiunea socială.3 Schimbați-vă impresiile:

Unul dintre lucruri bune despre călătorie este că poți aprecia felurite punți de legătură cu ceilalți și să înveți lucruri noi. O modalitate excelentă de a schimba impresii este să îți iei laptopul sau tableta și să te așezi la o cafenea. În aceste locuri, te vei întâlni cu oameni care sunt la fel de interesați ca tine să exploreze locurile noi pe care le vizitează. Este o modalitate excelentă de a-ți face prieteni și de a primi informații despre locuri durabile pe care le vei vizita.

4 Implică-te în grupuri locale:

Încearcă să te îmbarci în orice grupuri locale (de obicei pe Facebook) care s-ar putea alinia intereselor și obiectivelor tale de călătorie. Aceasta este o modalitate excelentă de a avea acces la persoane care au motive similare și experiențe similare pentru a face călătoria mai interesantă și pentru a întâlni oameni noi. De exemplu, dacă ești pasionat de fotografie, poți să te alături unui grup local de fotografi pentru a explora orașul împreună, schimbând idei despre ce subiecte interesante poți să fotografiezi pe drum.

Cum să desenezi un fulger Te-ar putea interesa si: Cum să desenezi un fulger

5 Oferă ajutor voluntar:

O modalitate uimitoare de a te conecta cu comunitatea locală pe care o vizitezi este să oferi ajutor voluntar. Acesta este un mod excelent de a face prietenii reale și de a interacționa direct cu localnicii. Căutați o agonie care se aliniază ideology voastre și oferiți ajutor. Veți găsi foarte des că este o experiență incredibilă, care aduce provocări, dar și sentimente de împlinire. În plus, este o modalitate excelentă de a-ți face prieteni noi și de a-i învăța pe ceilalți despre identitatea ta culturală.

6 Intalneste-te cu straini:

Unul dintre cele mai populare site-uri de socializare pentru călătorie este Couch Surfing. Acest site se bazează pe ideea că oamenii din întreaga lume se pot întâlni pentru a socializa și a schimba informații despre experiențele lor. Este foarte ușor să te conectezi cu cineva pe site și să transmiti câteva mesaje înainte să faci cunoștință față în față. Acest lucru este o modalitate excelentă de a face prieteni noi și de a te conecta la comunități locale, evitând sentimentul de singurătate care poate veni cu călătoria.

De asemenea, ar fi util să vă conectați și să vă implicați în grupuri de călători cum ar fi MeetUps și Couch Surfing Meetups. Acestea sunt aplicații este foarte utile pentru a vă conecta cu alți călători de oriunde și de orice vârstă. În plus, veți putea împărtăși impresii despre locurile pe care le vizitati și să învățați de la cei mai experimentați!


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Cum să-ți faci prieteni în timp ce călătorești

Raspunde corect la intrebarea:
In ce luna suntem?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×