Cum Să-Ți Perfecționezi lovitura De Golf

Cum Să-Ți Perfecționezi lovitura De Golf

Lovitura de golf este unul dintre instrumentele cele mai importante în arsenalul unui jucător de golf. Acest lucru se referă la, pre cum spune și numele, lovirea mingei cu mânerul unei cârlige și balansarea mâinii, antebrațelor, brațelor și spatelui corect de pe terenul de golf. Aceasta lovitură, dacă este executată corect, poate face diferența în obținerea unui scor mai bun. Odată ce înveți tehnica corectă, este important să o perfecționezi. Iata cum poti sa-ti perfecționezi lovitura de golf.

  1. Înțelegerea terenului

Primul pas în perfecționarea unei lovituri de golf este acela de a îmbunătăți înțelegerea terenului. Cel mai bun mod de a face acest lucru este prin observarea și cercetarea detaliilor terenului înainte de a lovi mingea. Asigură-te că știi ce direcția bila va veni de la lovitură, ce obstacole sunt de evitat și există un obstacol surpriză. Aceste lucruri vor ajuta o persoană să vadă unde mingea se va duce și să se pregătească pentru următoarea lovitură.

  1. Stabilește o poziție corectă

Stabilirea unei poziții corecte este deosebit de importantă atunci când vine vorba de lovirea corectă a mingei de golf. La fiecare lovitură asigurați-vă că sunteți echilibrat și susținut, astfel încât abordarea și execuția sunt cele mai bune. Un mod în care poți asigura că poziția ta este corectă, este prin încercarea unei lovituri neutre, astfel încât mâinile sunt în același plan pe tot parcursul.  1. Revizuiește-ți mișcările

În timpul fiecărei lovituri, trebuie să fie conștient de toate mișcările pe care le faceți și să revizuiți-le. Stați în poziția corectă înainte de lovire acordând mai multă atenție mișcărilor propriilor mâini. Verificați să vedeți ce viteza de club este în momentul în care ajungeți la minge și vă puteți asigura că lovești mingea corect și în locul potrivit.

  1. Execută schimbări mici

Executarea unor schimbări mici în abordare și execuție poate face o diferență uriașă. Schimbările ar trebui să implice ajustarea vitezei de club, schimbarea grefierii, schimbarea atingerii mâinilor, schimbarea poziției corpului sau orice alte detalii tehnice pe care le-ai observat în timpul execuției. Aceste schimbări trebuie făcute treptat și treptat, astfel încât să poată fi monitorizate și revizuite în mod corespunzător.

Cum Să Pariezi Pe Jocurile NFL: Strategii Sugerate Te-ar putea interesa si: Cum Să Pariezi Pe Jocurile NFL: Strategii Sugerate
  1. Pentrua-ți perfecționa tehnica

Învață tehnica perfectă și repetați-o înainte și după fiecare lovitură. Asigurați-vă că tehnica este corectă și că vă susțineți pe terenul de golf. Încercați să identificați aceste schimbări de tehnică și să le faceți corect pe tot parcursul. Antrenamentul zilnic vă poate ajuta să dezvoltați o tehnica excelenta.

  1. Folositi alinierea corectă

Și alinierea corectă poate face o diferența uriașă în executarea unei lovituri de golf. Alinierea este foarte importantă pentru a obține o lovitură mai îndreptată și cu o viteză mai mare. Asigurați-vă că aliniați clubul corespunzător și mâinile înainte și dupa lovirea mingei. Tom Watson, campionul Open Championship, spune că aceasta este cea mai importantă parte a unei lovituri de golf.

  1. Mentineți o fundamentala corectă

Pe lângă aliniere, o bază fundamentală corectă este esențială pentru a avea succes pe terenul de golf. Aceasta implică un echilibru și o postură corecte, astfel încât să puteți lovi mingea în panta corectă și să ajungeți la poziția corectă pentru următorul lovit.

  1. Exersează

Exercițiul este esențial în îmbunătățirea și perfecționarea loviturii de golf. Exersează la fiecare angrenaj din arsenalul tău până când va atinge un nivel care vă face confortabil, astfel încât să poată fi ușor de folosit pe terenul de golf. Și asigurați-vă că luați în considerare și alte exerciții, cum ar fi „golul? exerciții, precum și alte exerciții cardio. Acest lucru îți va oferi și mai mult energie și viteză înainte de fiecare marcă.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Cum Să-Ți Perfecționezi lovitura De Golf

Raspunde corect la intrebarea:
In ce an a fost revolutia din Romania?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×