Cum să vă pregătiți pentru posibilele riscuri atunci când tatuați?

Cum să vă pregătiți pentru posibilele riscuri atunci când tatuați?

Aproximativ una din două persoane se gândește să își facă un tatuaj, dar doar aproximativ 15% din populația lumii este mândră de acest lucru. Cu toate acestea, tatuajele devin o tendință din ce în ce mai populară și semnifică un mod unic de autoprezentare și pot fi o expresie a amintirilor, a moștenirii sau a hobby-urilor personale.

Îngrijirea înainte și după tatuaj

Cu o zi înainte de procedură, ar trebui să vă ajustați regimul și să vă pregătiți pielea pentru ceea ce vă așteaptă. Este un lucru mărunt, dar puteți reduce sângerarea în timpul tatuajului, care încetinește vindecarea și îngreunează copierea stencilului de către tatuator atunci când desenează.

Cum să vă pregătiți pentru un tatuaj?

- Evitați alcoolul, cofeina și narcoticele

- Beți multă apă pentru a menține pielea hidratată- Limitați utilizarea medicamentelor, de exemplu Ibuprofenul subțiază sângele

- Odihniți-vă și dormiți suficient

Artistul tatuator va aplica un strat gros de vaselină pe zonă și va înveli partea tatuată a corpului în folie. Aceasta poate fi îndepărtată doar după trei ore. Totuși, aveți grijă să nu lăsați murdăria sau hainele și lenjeria de pat strâmte să se lipească de rană. Lichidul tisular (a nu se confunda cu puroiul) se usucă pe piele și favorizează formarea crustei. Dar lubrifierea regulată este esențială. Pielea trebuie să fie hidratată, suplă și hrănită.

Cum să ușurați pielea?

Fiecare individ experimentează vindecarea pielii după tatuaj în mod individual. Aceasta depinde nu numai de amploarea tatuajului, ci și de sensibilitatea pielii individuale. De obicei, după trei zile se formează o crustă, iar săptămâna următoare reprezintă o fază crucială de recuperare. Senzația de presiune și mâncărime poate persista până la o lună după procedură. Prin urmare, oamenii caută adesea noi modalități de a calma și de a ușura pielea. Utilizarea uleiului CBD este un remediu holistic care poate avea efecte pozitive.

Codul Bunelor Maniere - Reguli De Baza Despre Cum Sa Te Comporti In Societate Te-ar putea interesa si: Codul Bunelor Maniere - Reguli De Baza Despre Cum Sa Te Comporti In Societate

CBD poate fi eficient în ameliorarea durerii cronice, dar are efect și asupra problemelor punctuale, cum ar fi tatuajele. După administrarea de canabidiol, sensibilitatea pielii este redusă, ceea ce poate îmbunătăți considerabil experiența acului de tatuaj. De asemenea, poate ajuta la procesul de vindecare ulterior, unde apar adesea mâncărimi și o senzație de apăsare.

Inflamație și infecție

Locul tatuajului tinde să fie umflat și roșu. Aceasta este o stare normală și o reacție normală a sistemului imunitar. Efectele antiinflamatorii ale CBD pot accelera vindecarea și retragerea mâncărimilor și pot preveni infecțiile. Dacă uleiul conține, printre altele, vitamina E, acesta poate proteja celulele și poate ajuta la vindecarea rănii. Spre deosebire de analgezicele folosite în mod obișnuit, este mai blând cu organismul. Nu crește tensiunea arterială și, prin urmare, nu provoacă un flux sanguin dureros în zona afectată și nici iritații.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Cum să vă pregătiți pentru posibilele riscuri atunci când tatuați?

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face doi plus doi?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×