Cum să vinzi artă online? – Ghid pentru a-ți vinde arta de la viziune la execuție

Cum să vinzi artă online? – Ghid pentru a-ți vinde arta de la viziune la execuție

Dezvoltarea unui afacere din arta poate fi o etapa provocatoare – însă satisfacțiile obținute sunt destul de mari. Un artist care își vinde artă online a acces la nenumărate avantaje dar și la beneficii pe care omul de artist le merită. Fie că vinzi sculpture, desene sau picturi, totul se leagă de modul de promovare competent și realizarea unui site web puternic, care poate fi iarăși îmbunătățit. Acest ghid “Totul Despre Cum să Vinde Arta Online” îți va oferi toate informațiile pe care le ai nevoie pentru a reuși vinderea.

I. Cât de Avantajoasă este Vânzarea Artelor Online?

Vânzarea artelor online deschide portița pentru artistii cu idei ambițioase și pentru cei care sunt în căutarea de noi modalități de a-și expune talentul și de a-și vinde lucrările. Platformele online reprezinta un mediu fără limitări geografice, permitand astfel acces la mai mulți cumpărători din întreaga lume. Astfel, artistul nu trebuie să aibă prea multe bătăi de cap, pentru a-și organiza evenimente sau deschide expoziții. Afacerea sa devine accesibilă la scară largă și poate fi vândută cu taxe de transport fără efort.

Desigur, aceasta presupune un anumit efort pentru ca totul să fie pus în mișcare - iar la asta, ghidul nostru te poate ajuta.II. De ce Esti Tu Artistul Perfect Pentru a Vinde Arta Online

Singurul ingredient pe care trebuie să îl ai pentru a vinde arte online este talentul tău artistic. De aceea trebuie să fii foarte sincer și să te uiși pe tine și pe cea ce produci. Iată câteva cunoștințe esentiale care trebuie să le cunoști:

• Preț - Ești conștient de motivatele însotitori ale prețurilor tale?

• Calitate – Cât de bune sunt lucrările tale? • Puterea de vânzare – Ești conștient de avantajele produselor tale și ce fac ele mai speciale decât cele ale concurenței tale? • Design de produs – Daca vinzi produse 3D trebuie să fii conștient de aspectul și functionalitatea acestea. • Dezvoltare de web – Crearea unui site web și a unei strategii de promovare pentru a-ți lansa producția artistică.

III. Crearea unui Depozit pentru exploatarea Talentului tău Artistic

Opere de artă celebre de Henryk Siemiradzki Te-ar putea interesa si: Opere de artă celebre de Henryk Siemiradzki

Primul pas pentru a începe vânzarea produselor tale artistice este să crezi o suită de produse care sa corespunda cerintelor și preferințelor tale. Fie că vinzi ilustrații, desene, sculpturi sau alte produse speciale, este important să înglobezi toate elementele necesare pentru ca produsele tale să aibă mare succes în lumea online. Acști elemente includ produsele en-suite în design, produse profesionale de imprimare și trimitere, precum și prețuri accesibile și avantajoase.

IV. Crearea și Găzduirea site-ului Web

Realizarea și găzduirea unui site web este foarte importantă pentru a vine arta ta online. Acesta este locul de unde atât potențialii cumpărători pot descoperi și vedea produsele tale, cât și tu poți ajunge la aceștia. Deși poți găzdui site web-ul tău și pe platforme gratuite, poți profita de flexibilitatea și opțiunile extinse pe care le oferă una platită. Daca optezi pentru una platită trebuie să ști că prin aceasta îți poți seta modelul de plată pe care îl vei folosi pentru a accepta plățile online.

V. Setarea unui Sistem de Plata Online

În zilele noastre, majoritatea oamenilor preferă să plătească online, iar acest lucru este în special cazul în cazul artei – unde potențialii cumpărători își fac cumpăraturile direct de pe site-ul tău. Acesta este motivul pentru care trebuie să îți activezi un sistem de plată online.

Trebuie să îți setezi un cont într-o platformă de plată online, cum ar fi PayPal și să îi atribui un gateway de plată online. Pentru etapa finală, trebuie să îți configurezi sistemul de plată pentru platforma ta, astfel încât cumpărătorii să poată plăti cu cardul bancar și să beneficieze de other opțiuni. Acesta este un pas important în vânzarea artei tale online.

VI. Promovarea Talentului tău Artistic pe Platformele Sociale

Cu siguranță că poți vinde arta ta și pe platformele sociale precum Twitter, Facebook, Instagram sau Linkedin. Este foarte binevenit ca persoană artistice să se promoveze pe astfel de platforme, începe dezvoltandu-și o comunitate fidelă și de a posta produsele pe care dorești sa le vinzi.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Cum să vinzi artă online? – Ghid pentru a-ți vinde arta de la viziune la execuție

Raspunde corect la intrebarea:
Ce culoare are cerul?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×