Cum se utilizează Mailchimp?

Cum se utilizează Mailchimp?

MailChimp este o platformă de marketing online care a luat cu asalt industria și a devenit una dintre cele mai populare mijloace de a răspândi mesajul. Este perfect pentru utilizatorii noi și veteran în industria marketingului digital, deoarece oferă o gamă largă de funcții de marketing online, funcționalitate simplă și suport pentru a ajuta la crearea de campanii de marketing online de succes.

Ce este Mailchimp? MailChimp este una dintre cele mai populare platforme de marketing online create pentru a ajuta organizaţiile, întreprinderile mici și mari companii să se conecteze cu clienții lor și să le răspândească mesajele cu ușurință. Platforma oferă o gamă variată de funcții de marketing online, funcționalitate simplă și suport pentru a ajuta la crearea de campanii de marketing online de succes.

Registrarea și Autorizarea Plății Odată ce sunteți pe site-ul MailChimp, înregistrarea și autorizarea plății sunt două dintre primele pași pentru a începe să folosiți platforma. Pentru înregistrare, toate ceea ce ar trebui să faceți este să introduceți adresa dvs. de email și să creeați o parolă. Apoi veți selecta un plan tarifar, iar MailChimp vă va cere să introduceți datele cardului de credit.Crearea Listelor de Abonați După înregistrarea și autorizarea plății, următorul pas în utilizarea MailChimp este crearea listei de abonați, cunoscută și sub numele de listă de distribuire. Lista de abonați vă va ajuta să urmăriți cui veți trimite mesajele dvs. de marketing și vă va ajuta să vedeți câți dintre cei care au primit mesajul dvs. au acționat pe el.

Odată ce sunteți pe pagina principală a listei de distribuire, veți observa o pagină cu o listă de elemente pe care trebuie să le completați. Aceste elemente includ numele listei, numele dvs., adresa dvs. de email, numele dvs. de companie și mesajele introductive și automatizate. Utilizați aceste câmpuri pentru a vă prezenta destinatarilor și pentru a le explica scopul listei de distribuire.

Recoltarea Adreselor Email

După ce ați creat lista de distribuire, următorul pas în utilizarea MailChimp este recoltarea adreselor de email pentru lista dvs. Există o mulțime de moduri pentru a face acest lucru, cum ar fi adăugarea manuală a adreselor de email în contul dvs. sau folosirea unui widget embedabil pe care să îl adăugați pe site-ul dvs. web.

Cum Să Construiți O Campanie De Social Media Te-ar putea interesa si: Cum Să Construiți O Campanie De Social Media

În plus, există opțiuni suplimentare pentru recoltarea adreselor de email, cum ar fi importul manual al adreselor de email, importul adreselor de email cu API sau conectarea unui sistem CRM.

Când adăugați adresele de email la lista dvs. de distribuire, veți dori să le alocati si un grup, cum ar fi ținta principală sau interesele userului. Acest lucru va face mai ușor managementul și segmentarea publicului tău.

Crearea şi Trimiterea campaniilor Crearea și trimiterea unei campanii de mailchimp este foarte ușoară și se poate realiza practic într-o singură zi. După ce ați selectat o temă sau un model pentru campania dvs. și ați adăugat conținutul și imaginile, veți fi îndrumat prin aranjarea și configurarea paginii campaniei.

Apoi faceți un pasul final în configurarea campaniei, care ar include segmentarea listei de abonați, trimiterea unui raport A / B sau setarea unei ore pentru expedierea campaniei. Uneori, veți dori și să urmăriți cât de bine au performat emailurile, pentru aceasta veți folosi rapoartele „Deschide” sau „Faceți clic pe” pentru a vedea câte clicuri sau deschideri a primit campanie dvs.

Testarea Campaniei

Înainte de a trimite campania dvs. la abonați, veți dori să o testați pentru a vă asigura că totul pare exact cum intenționați. Pentru aceasta, veți folosi funcția „Testare pe e-mail” a mailchimp-ului, care vă va permite să trimiteți un e-mail de test la orice adresă doriti. În plus, testarea poate fi, de asemenea, folosită pentru a verifica apariția corectă a mesajelor în toate dispozitivele și browserele diferite.

După ce ați trimis e-mailul de testare, veți dori să revizuiți e-mailul în browserul dvs. și să vă asigurați că imaginile arată bine, că link-urile sunt active și că toate elementele arată bine.

Bucurați-vă de Campanie Ultimul pas în folosirea MailChimp este lansarea campaniei. Dacă toate lucrurile sunt în regulă și ați verificat toate elementele, puteți selecta butonul „Trimite” și puteți începe să vă bucurați de campanie.

MailChimp vă va oferi să înregistrați câte oameni au deschis mail-ul, au făcut clic și au luat alte acțiunii în legătură cu campania ta.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Cum se utilizează Mailchimp?

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face 5 ori 5?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×