Cursuri de programare pentru începători, drumul de la cunoștințe 0 la o carieră în IT

Cursuri de programare pentru începători, drumul de la cunoștințe 0 la o carieră în IT

Programarea este un domeniu care îți oferă oportunități infinite, în care barierele există doar pentru că tu ți le stabilești. În prezent, domeniul IT a devenit accesibil chiar și celor care au cunoștințe zero de programare.

Dacă îți dorești să lucrezi în acest domeniu, alege un program unic pe piața de cursuri programare incepatori. WellCode îți oferă oportunitatea pe care o așteptai! Platforma funcționează interactiv și îți asigură un mare nivel de flexibilitate. Dificultatea sarcinilor poate fi setată în funcție de nivelul de cunoștințe al utilizatorului. În consecință, mentoratul poate fi parcurs cu interes atât de cei care au deja cunoștințe de programare, cât și de cei care doresc să înceapă de la zero.

Programul a fost gândit de Petru Trîmbițaș în urma experienței sale, dobândite în cadrul companiilor Facebook și Google, din Statele Unite ale Americii. Pe parcursul colaborării cu acestea, tânărul clujean a observat și conștientizat modul în care viața personală condiționează și influențează succesul profesional. Modelul observat a fost adoptat și inclus în programul de mentorat WellCode, care este unic pe piața de cursuri de programare pentru începători din România.Platforma este extrem de versatilă și se poate adapta nivelului și ritmului de învățare a fiecărui utilizator. Astfel că, vei putea învăța să scrii cod curat și corect când, de unde, cum și cât timp îți dorești. Cu toate că vei învăța independent de evoluția celorlalți cursanți, nu vei fi niciodată singur. Mentorii îți vor fi alături și te vor ghida mereu către găsirea soluției ideale pentru problema ta.


Designul grafic este o alegere bună de carieră? Te-ar putea interesa si: Designul grafic este o alegere bună de carieră?

Un alt atu al platformei îl reprezintă faptul că îți poți vizualiza evoluția în timp real. Astfel, fiecare problemă rezolvată te conduce către obiectivul final: obținerea primului tău job ca programator.

Formarea ta nu se încheie odată cu finalizarea problemelor de pe platformă. În etapa care urmează, mentorii te vor ajuta să-ți scrii propria aplicație și să-ți realizezi portofoliul de proiecte, pe care să le prezinți viitorilor angajatori. Totodată, mentorii te vor ajuta să îți rafinezi abilitățile soft skills și tehnice, astfel încât să fii ales de către angajatori. Acest pas unic diferențiază mentoratul gândit de tânărul clujean de clasicele cursuri de programare pentru începători.

În plus, pe tot parcursul mentoratului, vei beneficia de un modul de dezvoltare personală, unic pe piața de cursuri de programare pentru începători. Modulul va fi coordonat de coachi cu experiență în domeniu, care te vor ajuta să îți găsești echilibrul emoțional și psihic, astfel încât să te poți concentra pe dezvoltarea profesională.

Un prim obiectiv al coachilor va fi să te ajute să îți identifici gândurile și emoțiile negative, care îți condiționează și îți limitează dezvoltarea profesională. Experții te vor îndruma către dezvoltarea unor strategii și mecanisme sănătoase de gestionare a acestor gânduri, astfel încât să îți setezi un mindset pozitiv, orientat către succes.

Totodată, coachii te vor ajuta să îți stabilești un stil sănătos de viață, bazat pe o rutină corectă de somn, un regim alimentar echilibrat și activitatea fizică. Toate aceste elemente vor contribui la creșterea capacității tale de concentrare și la dezvoltarea gândirii analitice, elemente vitale în procesul de scriere de cod.

Programează chiar acum o ședință de consultanță cu mentorii și descoperă de ce WellCode diferă de orice alt program de cursuri de programare pentru începători, disponibil pe piața IT. 


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Cursuri de programare pentru începători, drumul de la cunoștințe 0 la o carieră în IT

Raspunde corect la intrebarea:
In ce luna suntem?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×