„Cursuri IT” - subiectul multor discutii dintre tine si prieteni. Iata cum poti obtine un job ca programator

„Cursuri IT” - subiectul multor discutii dintre tine si prieteni. Iata cum poti obtine un job ca programator

Zilnic, intalnirile cu prietenii s-au transformat in discutii interminabile despre noile tehnologii si despre modalitatile in care ati putea obtine un job in domeniul IT. Cursurile IT au devenit subiectul care monopolizeaza discutiile si deja simti ca nu mai sunt simple discutii, ci ca ar fi timpul sa treci la actiune.

Da uitarii clasicele cursuri IT WellCode iti ofera oportunitatea de a invata sa scrii cod curat si corect de la zero. Indiferent ca ai terminat un liceu cu profil mate-info, fie unul uman sau tehnologic, acum ai posibilitatea sa te reorientezi si sa iti schimbi parcursul profesional.

Mentoratul gandit de Petru Trimbitas in anul 2017 deja si-a confirmat eficienta, astfel ca sute de persoane au ajuns sa debuteze in domeniul IT, cu primul lor job ca programatori. Acum este randul tau! Programul a fost fondat de tanarul clujean in urma experientei dobandite in cadrul companiilor Facebook si Google, din Statele Unite ale Americii. In perioada colaborarii cu cele doua companii americane, acesta a observat si constientizat modul in care relatia mentor-discipol, cat si diverse aspecte ale vietii personale pot influenta succesul profesional.Ca urmare al acestor observatii, Petru Trimbitas a decis sa puna bazele unui program unic in Romania, diferit de clasicele cursuri IT. Mentoratul WellCode iti ofera posibilitatea de a invata in ritmul tau, individual de evolutia celorlalti utilizatori. Cu toate ca vei rezolva probleme atunci cand poti, nu vei fi niciodata singur! Mentorii iti vor fi alaturi la fiecare pas si te vor ghida catre identificarea solutiilor optime pentru problemele tale.


Cursuri de programare pentru începători, drumul de la cunoștințe 0 la o carieră în IT Te-ar putea interesa si: Cursuri de programare pentru începători, drumul de la cunoștințe 0 la o carieră în IT

Tanarul clujean a decis sa ofere pasionatilor oportunitatea de a-si duce visul la indeplinire, asa ca in cadrul programului dezvoltat de el formarea ta ca programator nu se incheie odata cu finalizarea problemelor de pe platforma. Spre deosebire de clasicele cursuri IT, platforma mai sus prezentata iti ofera posibilitatea ca mentorii sa iti ramana aproape pana la angajare. In etapele urmatoare, acestia te vor ajuta sa iti scrii propria aplicatie si sa-ti realizezi portofoliul de proiecte, dar si sa iti rafinezi abilitatile soft skills si tehnice, care sa te ajute sa treci cu brio de interviu.

Tot in perioada colaborarii cu Facebook si Google, tanarul clujean a constientizat ce influenta majora are sustinerea psihologica asupra rezultatelor profesionale. Astfel ca a decis includerea in cadrul programului a unui modul de dezvoltare personala, coordonat de coachi cu expertiza in domeniu. Acestia te vor ajuta sa iti constientizezi gandurile si emotiile negative si sa iti dezvolti mecanisme sanatoase de gestionare a lor.

De asemenea, coachii iti vor arata cum sa iti stabilesti un stil de viata sanatos, o igiena a somnului corecta si o dieta echilibrata. Fiecare detaliu conteaza, iar efectele acestora se reflecta in cresterea puterii de concentrare si dezvoltarea gandirii analitice.

Un alt obiectiv urmarit de coachi in cadrul acestui modul de dezvoltare personala il reprezinta rafinarea abilitatilor de interrelationare si comunicare – la fel de importante pentru angajatorii din domeniul IT precum cele de a scrie cod curat si corect.

Programeaza acum o sedinta de consultanta cu mentorii si convinge-te de ce mentoratul iti asigura succesul si de ce este atat de diferit de clasicele cursuri IT din Romania!


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la „Cursuri IT” - subiectul multor discutii dintre tine si prieteni. Iata cum poti obtine un job ca programator

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face doi plus doi?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×