De ce Marea Britanie este făcută pentru aventuri active

De ce Marea Britanie este făcută pentru aventuri active

Marea Britanie este populată cu parcuri naturale istorice, vederi de litoral, orase pline de cultură și distracție, precum și glorie restaurată a patrimoniului industrial, oferind exclusivități unor aventuri active de neegalat. Da, o aventură la Marea Britanie poate oferi persoanelor de toate vârstele o combinație unică de aventuri alpine, activitatea pe uscat, drumeții în locuri încă neatinse și oportunitati de navigare. Acest articol va descrie motivele pentru care Marea Britanie este un loc ideal pentru aventuri active.

I. Parcurile Naționale

Marea Britanie se poate mândri cu 12 Parcuri Naționale, fiecare fiind unic și complet diferit de celelalte. Fiecare oferă trasee de drumeție, poteci, activități pe uscat de picnic, drumeții, ciclism și recreere, susținute de oameni entuziaști și localnici plini de viața.

A. The Lake District

Situat în regiunea nord-vestică a Angliei, Lacul Districtului este probabil una dintre cele mai spectaculoase regiuni din Marea Britanie pentru aventuri active. Pe de o parte, este adevarat un paradis al călătorilor - destinatia poartă semnătura Wordsworth și lui Beatrix Potter, fascinat de frumusețile sale. Pe de altă parte, pe lângă punțile spectaculoase și vederile lacuri, este o destinație ideală pentru drumeții, ciclism pe drum scurt și poteci înalte măonate. În afară de acest lucru, oaspetii pot merge alpine și să se exploreze terenurile off-road cu ajutorul unor călători experti.B. Principatul de Dyfed

Localizat lângă estuarele la Marea Irish și Câmpiile Glamorganice, Principatul Dyfed oferă aventurieri și recreaționiști o mare varietate de activități și aventuri pe uscat. Egiptul antich și biserica medievală Caseg Fawr offerea o varietate de momente interesante, in timp ce vederile suprafeței Cairntog x reprezintă pentru cei mai avantajati și amatori de explorare botanică. De asemenea, pereții de calcar însoțiți de cascade uimitoare din Valea Cilgerranului sunt un punct de atracție important pentru alpinism, ciclism și drumeții cu prietenii.

C. 8 alte Parcuri Națiuonale

Locuri de vizitat neapărat în Las Vegas pentru iubitorii de design Te-ar putea interesa si: Locuri de vizitat neapărat în Las Vegas pentru iubitorii de design

Există peste șase alte parcuri naționale spectaculoase, inclusiv Pădurea Gloucestershire, Glastbury Moors and Mendips, Peak District, The Broads, South Downs, North York Moors și Snowdonia. Fiecare dintre acești parcuri oferă ceva unic și spectaculos, prin urmare, merită explorat.

II. Orasele

Marea Britanie a fost noțiunea de renaissance pentru acest loc la sfârșitul secolului al XIX-lea și de atunci a câștigat sprijinul oamenilor prin construcția orașelor sale din lumea a treia. Orasele Britanice sunt un mediu multicultural cu o mulțime de teatre, cinematografe, palate de artă și muzee, precum și restaurante, cafenele și baruri frumoase. Toate acestea și mai mult, însoțesc parcuri și grădini luxuriante și spații de promenadă.

A. Londra

Nu poate exista vreo descriere epică a aventurii în Marea Britanie fără a menționa orașul Londra și toate diversitățile sale. Orașul a fost, de asemenea, numit unul dintre cei mai buni muzee pe verticala a Planetei Pământului. Prietenii vor savura poate o excursie de o zi la Westminster Abbey, orice alte muzee care rămân deschise 24 de ore/24, pot admara peisaje fenice ale Tamisei și poate explorarea Temple Bar.

B. Liverpool

Cea mai mare cetate de pe malul mării din Marea Britanie, Liverpool are o reputație foarte prietenoasă pentru aventuri active. Un loc de vizitat pentru a vă conecta la lumea din trecut ne oferă o experiență unica și ne oferă diferite trasee montane și de ciclism. Mai mult decât atât, orașul oferă o oportunitate înaltă de a conduce un vehicul sportiv, ca suprafața largă de off-road, iar terenurile sale se potrivesc foarte bine cu activitățile de recreere și aventuri.

C. Edinburgh

Orașul Medieval Edinburgh este una dintre cele mai istorice exemple ale labelului Marea Britanie. Prin diverse festivale culturale și muzee unice, unii pot căuta istoria orașului într-o descoperire vizuală și mentală. Acestea fiind spuse, există suficiente oportunități dedicate pentru a informa excursiile traseelor drumeție montane și exercitii alpine din orașul vechi.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la De ce Marea Britanie este făcută pentru aventuri active

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face cinci plus trei?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×