De la New York la New Orleans: Lucruri de neratat

De la New York la New Orleans: Lucruri de neratat

De la New York la New Orleans este un traseu care oferă călătorilor o călătorie de vise de la est la vestul continentului american. Această călătorie vă poate oferi o varietate de experiențe, de la mâncăruri și băuturi locale, la peisaje și obiective turistice fascinante. Dacă vă pregătiți să călătoriți de la New York la New Orleans, iată un ghid cu tot ce trebuie să știți.

1 Obținerea permiselor și a permisului de conducere

Pentru a vă călători legal în Statele Unite, va trebui să obțineți un permis de conducere înainte de a vă călători. De asemenea, asigurați-vă că vizitați site-urile relevante ale agențiilor guvernamentale unde veți fi nevoiți să faceți propriile verificări care vă asigură că îndepliniți toate cerințele de călătorie valabile.

2 Gasirea transportului potrivit

Există o mulțime de modalități de a vă călători de la New York la New Orleans, inclusiv avionul, trenul, mașina și autocarul. Alegeți opțiunea cea mai convenabilă pentru dvs. și bugetul dvs.

• Avionul - acesta este, de departe, modalitatea cea mai rapidă și mai eficientă de a vă călători de la New York la New Orleans. Puteți plăti prețuri reduse pentru călătoriile dvs. în avion prin tranzacții online și prin rezervarea tarifelor ieftine oferite de companiile de zbor care operează aceste rute.• Trenul - având în vedere că întregul traseu dintre New York și New Orleans se poate parcurge cu trenul, această optiune este destul de accesibilă și în același timp relaxantă. Cu toate acestea, există opere de artă orașului de-a lungul traseului, astfel încât atunci când planificați călătoria, să aveți în vedere visitarea lor.

• Mașina - În calitate de persoană care posedă și conduce o mașină, veți găsi modul cel mai convenient de a vă călători de la New York la New Orleans. Veți fi capabili să vă opriți și să vizitați peisaje și obiective turistice de-a lungul drumului.

• Autocarul - Dacă sunteți în căutarea unui mod de transport mai ieftin și mai fiabil, atunci optarea pentru un autocar este optiunea ideală. Veți găsi numeroase companii de transport care vă vor ajuta să vă călătoriți în această direcție în siguranță și la prețuri accesibile.

Cum să petreci un weekend perfect în New Orleans Te-ar putea interesa si: Cum să petreci un weekend perfect în New Orleans

3 Cazarea pe durata călătoriei

Cazarea este una dintre cele mai importante preocupări atunci când călătoriți. Din fericire, pentru traseul New York - New Orleans, nu veți avea nicio problemă la acest capitol. Există numeroase hoteluri și mijloace de cazare în majoritatea orașelor importante pe care le-ați putea vizita pe parcursul călătoriei. Puteți să vă asigurați că obțineți cel mai bun preț prin verificarea online a ofertelor diferitelor hoteluri, moteluri sau bed & breakfast-uri.

4 Obiective de cramă pe traseu și lucruri de neratat

Călătoria din New York până în New Orleans vă poate oferi o varietate de experiențe de neuitat. Există numeroase obiective turistice de văzut și activități care să vă ocupe timpul pe tot parcursul călătoriei și v-ar putea îmbogăți experiența.

• Orasul Baltimore: Admirați pădurile și torenții, faceți o plimbare pe partea portocalie a ecranului, vizitați Monumentul republicanilor și scăldatul în recul și recreația din Inner Harbor.

• Washington, Districtul Columbia: vizitează Casa Albă, Campidoul Lincoln, Memorialul Washington și edituri monumentale, precum și multe alte locuri de interes. De asemenea, vă puteți bucura de faimoasele magazine și restaurante ale orașului.

• Richmond, Virginia: vizitează stația feroviară symbol Antis, stejarul de 300 de ani vechi, care simbolizează sfârșitul războiului civil și impresionanta Turnul Occidental. De asemenea, vă puteți bucura de plantațiile istorice, grădinile botanice și lacurile.

• Charleston, Carolina de Sud: vizitați atracțiile locale, cum ar fi Citadelul din Charleston, care este locul de construire al navelor din Statele Unite, Muzeul Navelor, Dobrogea și plantațiile Antebellum. Puteți, de asemenea, să faceți o plimbare pe străzile coloniale ale orasului.

• Savannah, Georgia: vizitați Cartierele Istorice, Parcul Forsyth, Fortul Pulaski, Monumentul Ocupației și Grădina Botanică. Puteți vă bucura de liniștea acestor locuri, de strandurile minunate și de restaurantele de produse locale sofisticate.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la De la New York la New Orleans: Lucruri de neratat

Raspunde corect la intrebarea:
In ce an a fost revolutia din Romania?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×