Denzel Washington: Actorul cu o personalitate puternică

Denzel Washington: Actorul cu o personalitate puternică

Una dintre cele mai respectate personalități de peste ocean este actrița și actorul Denzel Washington. El a câștigat două premii Oscar și trei premii Golden Globe pentru actoria sa memorabilă. În acești ani a avut parte de mulți noroc și de o carieră uimitoare în lumea divertismentului.

Născut în 1954, Washington a început cariera sa ca actor pe Broadway, cu un rol mai mic într-o producție a lui Shakespeare. El a jucat în mai multe piese de teatru până când a sosit momentul să facă trecerea la actorie. El a ajuns la Hollywood la sfârșitul anilor '70, unde a făcut numeroase filme de succes, printre care și "Glory" și "Philadelphia".

Washington a avut unele roluri controversate de-a lungul carierei, inclusiv în "Training Day" și "Malcolm X". Aceste roluri i-au adus numeroase recunoașteri și premii. De asemenea, el a fost numit de American Film Institute cea mai mare stea de cinema din toate timpurile.

Rolurile lui Washington sunt recunoscute pentru profesionalismul și tăria lor. Actorul a reușit să transmită permanent emoții, iar momentele sale de cel mai înalt nivel includ prestațiile din "Hurricane", "Remember the Titans" și "The Great Debaters".

În afara sălilor de cinema, Washington a făcut lucruri și în viața reală, care vorbesc de la sine despre el. El este bine cunoscut pentru modul său de a contribui la comunitate, încurajând și susținând diverse cauze caritabile. De asemenea, el este un susținător puternic al culturii afro-americane și s-a alăturat luptei în favoarea egalității de șanse.Iată câteva lucruri interesante despre Denzel Washington, care arată încă o dată de ce el este unul dintre cei mai respectați actori de la Hollywood și în întreaga lume:

I. Personalitatea Strong a lui Denzel Washington

Denzel Washington poartă o imagine publică de duritate și tărie, care a devenit sinonimă cu calitățile sale de actor. El joacă mereu rolurile personajelor puternice și puterea sa de expresie și urmărirea scrupuloasă a detaliului fac ca fiecare rol să fie cât mai bine prezentat.

Caracterul lui Washington este unul de hotărâre, pe care el și l-a asumat încă din copilărie. De la vârste fragede, și-a dorit să ajungă la Hollywood, așa că încă de mic a lucrat nebunește pentru a-și atinge visul.

Al Pacino: Actorul cu un stil unic și o carieră de neegalat în lumea filmului Te-ar putea interesa si: Al Pacino: Actorul cu un stil unic și o carieră de neegalat în lumea filmului

În ciuda succesului și faimoasa sa imagine publică, Washington a rămas mereu modest și încrezător în sine. El poartă foarte bine scutul puterii pe care l-a găsit în propriul său adevăr și este cunoscut pentru modul său de a prefera să se ocupe de problema în fața sa, nu de ceea ce spun alții.

II. Cariera sa Exceptională în Lumea Divertismentului

Washington și-a început cariera de actor pe Broadway, unde a jucat în producții precum "A Soldier's Play" și "Checkmates". El a primit chiar și o nominalizare pentru Tony în 1984 după apariția sa în "A Soldier's Story".

Odată ce și-a început cariera de actor, Washington a câștigat încrederea publicului și a lui Hollywood cu filme precum "Glory" și "Remember the Titans". De atunci, el nu a mai încetat strălucirea și a reușit să câștige două premii Oscar și trei premii Golden Globe pentru mai multe dintre rolurile sale din filme ca "Month of Sunday", "Malcolm X" și "Philadelphia".

De-a lungul carierei, Denzel Washington a avut parte de marele scop al tuturor actorilor: să-și desfășoare talentul său și expresia artistică. De aceea este atât de respectat și popular la Hollywood.

III. Denzel Washington și Consiliul Său

Washington are o reputație memorabilă și bine meritată ca mentor. El și-a format Council on Washington (CoW) în 1998, care este acum recunoscut drept parte din Asociația Hollywood. Acesta reprezentă un grup de tineri afro-americani selectați dintre cei mai străluciți pentru a lucra cu Washington și ai săi consilieri.

Scopul CoW este de a oferi la câteva sute de tineri ocazia de a-i înțelege calitățile lui Washington ca actor, dar și ca model social. Printre activități se numără vizite la locațiile filmelor lui Washington, expuneri de film și discuții organizate cu actorul.

IV. Susținerea Cauzelor Caritabile

Unul dintre lucrurile de care se mândrește Washington este capacitatea lui de a acționa ca un susținător puternic al cauzelor caritabile. El și-a unit forțele cu diferite organizații de caritate, inclusiv Susan G. Komen și Make-A-Wish.

De asemenea, el a colaborat cu diferite companii media pentru a păstra milioane de copii și adolescenți în siguranță. 


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Denzel Washington: Actorul cu o personalitate puternică

Raspunde corect la intrebarea:
In ce an a fost revolutia din Romania?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×