DeSantis discută despre comerț cu oficiali sud-coreeni

DeSantis discută despre comerț cu oficiali sud-coreeni

John DeSantis a discutat recent despre comerț și alte chestiuni economice cu oficiali sud-coreeni la cea de-a 70-a reuniune anuală US-Korea Economic Council (USKEC) în Washington, D.C. DeSantis, președintele USKEC și reprezentantul SUA pentru comerț, a discutat despre cum poate fi facilitat schimbul de produse și servicii între cei doi aliați militari. El și echipa lui și-au îndreptat atenția către importanța investițiilor susținute și sprijinului reciproc. DeSantis a vorbit despre modul în care ambii parteneri se pot concentra pe dezvoltarea industriilor și exporturilor comune și cum poate fi găsit un echilibru în dialogul privind extinderea comerțului.

Cum s-a format USKEC?

USKEC a fost format în urmă cu aproape 40 de ani, în 1989. Ideea s-a născut din promisiunea făcută de ambii parteneri de a susţine iniţiative de comerciant care s-ar concentra în aprofundarea relaţiilor dintre SUA şi Coreea de Sud, inclusiv îmbunătăţirea schimburilor economice. Obiceiurile comerciale, schimbul comercial, investițiile, Jurnalele comerciale reciproce și schimburile de tehnologie au fost toate incluse inițial în acordul inițial USKEC. Obiceiurilor dipolomatice, metodelor de recompensare economică și în principal a legăturilor cu SUA şi Coreea de Sud au fost incluse în mod regulat în cadrul USKEC și au evoluat în paralel cu schimburile economice între cele două națiuni.Ce importanță are USKEC

USKEC joacă un rol important în menținerea legăturilor economice și de schimb de produse și servicii între SUA și Coreea de Sud. Este responsabil cu facilitarea investiților, eliminarea barierelor și încurajarea comerțului și investițiilor reciproce. Organizația lucrează cu scopul de a ajuta cele două națiuni să profite de avantajele economice și comerciale reciproce. De asemenea, USKEC are ca sarcină de a oferi consiliere și educație ambelor națiuni despre economiile lor și despre măsurile pe care le pot lua pentru a îmbunătăți aceste economii.

De ce a fost ținuta această reuniune?

În cadrul reuniunii de la Washington DC și-au expus punctul de vedere atât oficialii din SUA, cât și cei din Coreea de Sud. Scopul reuniunii a fost acela de a afla cum pot păstra relațiile economice puternice între cele două țări și cum pot îmbunătăți schimburile de produse și servicii comune. Oficialii de la USKEC au discutat despre măsurile pe care le pot lua fiecare împreună pentru a stimula investițiile și comerțul, precum și modul în care investițiile comune pot fi sprijinite. Totodată, s-au discutat subiecte în care Coreea de Sud poate furniza sprijin și în care SUA poate crește schimburile comerciale.

32 de lucruri interesante despre faimosul Elvis Presley, Regele Rock N’ Roll Te-ar putea interesa si: 32 de lucruri interesante despre faimosul Elvis Presley, Regele Rock N’ Roll

Investiții comune

Investițiile comune joacă un rol esențial și în dezvoltarea economică și comerțului între cele două țări. Acest lucru a fost discutat cu atenție în cadrul reuniunii USKEC.

DeSantis s-a concentrat pe folosirea investițiilor sustenabile și pe potențialul acestor investiții de a îmbunătății colaborarea economică dintre SUA și Coreea de Sud. În plus, DeSantis a subliniat faptul că aceste investiții comune pot oferi și rezultate militare. Pentru a facilita această colaborare, USKEC oferă ambelor țări instrumente și informații precum:

  • Inițiative de îmbunătățire a climei de afaceri, inclusiv reforme ale reglementării.

  • Locuri de muncă mai bune în domeniul tehnologiei, investițiilor și comerțului de excelență.

  • Schimb de produse și servicii mai favorabil și mai transparent.

  • Oportunități de a crea programe de educație entreprenorială și de formare a forței de muncă

  • Investiții commerciale care ajută la crearea unui mediu mai bun pentru ambii parteneri.

Tehnologia și exporturile

DeSantis a discutat și despre tehnologie și exporturi în cadrul reuniunii. El a subliniat că ambele națiuni trebuie să își îmbunătățească instrumentele și programările privind comerțul dintre ele, pentru a obține stabilitatea economică și urmărirea eficientă a schimburilor de bunuri și servicii.

În plus, DeSantis a vorbit despre rolul tehnologiei în schimburile comerciale dintre SUA și Coreea de Sud. În special, el a încurajat ambele națiuni să îmbunătățească tehnologia folosită pentru a face tranzacțiile mai eficiente și mai sigure. El a sugerat că folosirea tehnologiei poate accelera și îmbunătăți procesul de tranzacționare.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la DeSantis discută despre comerț cu oficiali sud-coreeni

Raspunde corect la intrebarea:
In ce an a fost revolutia din Romania?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×