Destinații de lux spre care să călătorești anul acesta

Destinații de lux spre care să călătorești anul acesta

Din ce în ce mai mulți oameni aleg să se bucure de vacanțe cu totul speciale, mergând pe această idee a destinațiilor de lux pentru vacanțele lor. În fiecare an, există destinații de lux și de excepție pe care le poți alege și, de aceea, trebuie să decizi care este cea mai potrivită ție.

Anul acesta, mulți oameni aleg destinații de lux pentru călătoriile pe care le fac, iar alegerea ta poate fi una foarte interesantă și plină de conținut.

Iată care sunt destinațiile de lux spre care să călătorești anul acesta:

  1. Caribe

Caribe este una dintre cele mai populare destinații turistice din toată lumea și oferă una dintre cele mai interesante și de lux experiențe de vacanță. Bucură-te de plaje superbe, mâncăruri alese, și cazare de lux în câteva dintre cele mai bune și mai frumoase proprietăți din lume. De asemenea, vei găsi numeroase excursii care să te coboare în profunzimea acestei zone, pentru a-ți putea descoperi mai ușor cultura și tradițiile caraibe.

2.Italia

Experiența de vacanță, dar și pasiunea pe care Italia o are pentru cultură și bucătărie o recomandă ca o destinație de lux. Unele dintre cele mai luxoase locuri sunt: Roma, Florența, Venetia, Milano și Siena, unde poți să te bucuri de șosele vechi, clădiri vechi și artele clasice.Italia este, de asemenea, una dintre cele mai bune destinații pentru shopping, unde vei găsi produse din mari nume în modă, precum Valentino, Gucci, Versace, Prada și Armani.

  1. Dubai

Dubai, din Emiratele Arabe Unite, este o destinație SUPERBă, dar și de lux. Aici, ai șansa să te bucuri de cele mai mari hoteluri, magazine, restaurante și cluburi de noapte și, în același timp, să descoperi locurile strașnice pe care Emiratele le au de oferit.

Atracțiile principale sunt: • Burj Al Arab – un hotel de 7 stele, care se consideră ca fiind cel mai luxos hotel din lume; • Palm Jumeirah – o insulă artificială, împărțită în insule mai mici, asemănătoare unei palme; • Dubai Mall - cel mai mare mall din lume; • The Dubai Fountain – un spectacol de apă plin de magie, unde pot fi văzute dansuri și muzică; • Izvorul cunoștinței – cel mai înalt clădire din lume • Safariul deșertului – un safari în deșert, într-o mașină cu șenile.

Care este motivul pentru care oamenii joacă mai mult la cazinourile online? Te-ar putea interesa si: Care este motivul pentru care oamenii joacă mai mult la cazinourile online?
  1. Anglia

Anglia este cea mai veche destinație de lux, și oferă o gamă diversă de experiențe unice, pline de istorie și cultură. Mergând pe această temă, poți să te bucuri de o experiență în Londra, care să includă: Big Ben, Primăria Londrei, Turnul Londrei, și parcurile Reginei. Anglia are, de asemenea și unele dintre cele mai luxoase hoteluri și proprietăți private din lume.

Acestea fiind spuse, iată ce poți face în Anglia:

• Visitează locuri istorice: Strandul, Hyde Park, Stonehenge; • Observă spectacolele Dramei Regale; • Vizitează alte locuri interesante precum Windsor Castle, Trafalgar Square, Soho Square, Buckingham Palace și altele; • Seară în cel mai bine cotat restaurant din Londra; • Fii tu însuți un Gentleman la o partidă de polo.

  1. Bali

Bali, îmbrăcat în straie exotice și însorit, este considerată ca fiind una dintre cele mai frumoase destinații de lux și de lux din lume. Aici poți găsi experiențe de neuitat precum să primești un tratament spa de lux, să te bucuri de o cină delicioasă într-unul dintre cele mai luxoase restaurante din lume, sau să vizitezi una dintre cele mai luxoase și faimoase clădiri din lume, Uluwatu Temple. Alte experiențe trebuiesc să ți le delectezi în: Kuta Beach, Ubud și Seminyak.

De asemenea, există unele activități interesante pe care le poți face aici, precum: să explorezi misterul templelor, să te bucuri de luxoasele plaje din Bali, prinde un mare plutitor pe mare la o ieșire pentru scufundări, să mergeți la cumpărături în boutique-urile colorate și în modă, să iei o excursie în munții volcanice ai insulei și să te bucuri de o moștenire culturală bogată.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Destinații de lux spre care să călătorești anul acesta

Raspunde corect la intrebarea:
In ce luna suntem?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×