Destinații însorite pentru următoarea ta evadare de iarnă

Destinații însorite pentru următoarea ta evadare de iarnă

Când vine vorba despre destinații de vacanță de iarnă, mulți dintre noi se gândesc la resorturi de rodeuri, vânturi reci, zăpadă și săniuș în noroaie. Totuși, nu este necesar să îndurați unele dintre aceste lucruri ca să obțineți destinația de vis a sezonului de iarnă. Există numeroase destinații însorite și pline de culoare care sunt perfecte pentru o călătorie relaxantă de iarnă.

Iată mai jos lista principalelor destinații însorite care se pot bucura de iarnă, fiecare având propriul lor set de atracții, plaje și experiențe unice:

  1. Marea Mediterană

Marea Mediterană se întinde peste mai multe țări situată între Europa, Africa și Asia. Această zonă oferă oaspeților săi unele dintre cele mai bune experiențe de iarnă, de la plajele nisipoase și apele dulci, pe care le poți savura în Grecia, Egipt, Israel și alte țări din jurul Mării Mediterane. Plecarea în jurul zonei este simplă și ușoară, atât prin avion, cât și cu trenul.

  1. Costa Rica

Costa Rica este una dintre destinațiile populare din America Centrală și bun venit pentru toți oaspeții săi. În timpul sezonului de iarnă, climatul de aici este mai cald decât în alte părți, cu cerul însorit și plaje cremoase. Pe lângă natura sa sălbatică, Costa Rica vă oferă snorkelling, scufundări și tururi de pescuit. Din moment ce este situat în America Centrală, oaspeții au șansa să facă o excursie uimitoare în Peru sau Nicaragua.  1. Caraibe

În Caraibe veți găsi destinații atractive însorite ce fac parte din grupul de insule tropicale din Oceanul Atlantic și Marea Caraibelor. În Caraibe, veți găsi destinații care se pot bucura de climă caldă și însorită în timpul sezonului de iarnă. În plus față de destinațiile populare din Aruba și Republica Dominicană, puteți explora și alte importante destinații în Caraibe, cum ar fi:

• Barbados: Această insulă caraibiană oferă o varietate de opțiuni de cazare, restaurante și cumpărături. Puteți face snorkelling, scuba diving, surfing și alte sporturi nautice și vă puteți bucura de plajele sale albe nisipoase.

Cambodgia sau Laos? Unde să mergi în următoarea călătorie Te-ar putea interesa si: Cambodgia sau Laos? Unde să mergi în următoarea călătorie

• Bahamas: Aici veți găsi până la 700 de insule sub soarele tropical, de la Nassau, capitala, la numeroase alte destinații de coastă. Puteți explora insulele cu catamaranul, kayaking sau navigarea cu laserul și apoi petreceți o după-amiază de relaxare pe plaja albă și nisipoasă.

• Jamaica: Aici veți găsi un peisaj diversificat, de la cascade, grote, jungle și peisaje nealterate până la plaja albă nesfârșită. Nu uitați să vizitați și stațiuni renumite precum Brisas del Mar și Negril sau să vă bucurați de plajele celor mai populari orașe mari, precum Ocho Rios și Montego Bay.

  1. Insulele Canare

Situată în Oceanul Atlantic, grupul de insule Canare include șapte insule principale, inclusiv Gran Canaria, Tenerife, Fuerteventura, Lanzarote, La Gomera, El Hierro și La Palma. Acestea au un climat minunat și calde zile de iarnă, perfecte pentru relaxare la plajă sau partide de snorkelling și scufundări subacvatice.

Iată câteva activități care nu trebuie să le lipsească oaspeților dintre aceste insule.

• Explorarea vulcanilor: Cele mai multe dintre aceste insule sunt acoperite de vulcani și furnici. Acestea oferă ocazia ieșirilor în natură în care oaspeții se pot bucura de păduri, alpine și vegetație extravagante.

• San Sebastián de La Gomera: Aici veți găsi un oraș variat faimos pentru peisajul său deosebit și starea de spirit optimistă. Pierderați-vă prin străduțele sale înguste și savurați produsele locale precum fructe de mare, vinul și preparate vegetariene.

• Vizitarea plajelor de nisip: Toate insulele sunt cunoscute pentru plajele lor magnifice și strălucitoare. Majoritatea plajelor asigură oaspeților condiții ideale pentru o zi de înot și bronzat în zone bine îngrijite.

• Shopping: Oaspeții se pot bucura de cumpărături în insulele Canare, care sunt cunoscute pentru magazinul de artizanat local și pentru articolele lor specifice. Insulele sunt adevărate centrale comerciale pentru produse precum untură de fructe de mare, imbalsamat cu alge și mâncăruri tradiționale.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Destinații însorite pentru următoarea ta evadare de iarnă

Raspunde corect la intrebarea:
Cate anotimpuri are anul?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×