Dezordinea te poate face cu adevărat mai fericit?

Dezordinea te poate face cu adevărat mai fericit?

Dezordinea te poate face cu adevărat mai fericit? Cine nu a sperat vreodata sa se simta mai bine si obosit mai putin prin simpla eliminare a dezordinii din viata? Din fericire, suntem in grad sa facem asta pe baza anumitor principii si practici bine stabilite. Acest articol exploreaza cum putem introduce dezordinea ca un element pozitiv in viata noastra, in intelepciune si in armonie cu natura si cum sa ne folosim de acest lucru pentru a ne face mai buni, mai impliniti si mai fericiti.

I. Ce este dezordinea si de ce este importanta?

Dezordinea este ceva despre care multi oameni vorbesc. Este acea stare de nesiguranta, haos sau lipsa de control pe care o simti atunci cand ai prea multe lucruri de facut sau prea multe lucruri care concureaza pentru timpul si energia ta.

Dezordinea il face pe om sa simta tensiune emotionala crescuta si sa fie sovre de stres. Aceasta poate avea efecte devaste asupra sanatatii fizice si mentale, a starii de spirit si a calitatii vietii.

Cea mai buna modalitate de a lucra cu dezordinea este sa o intelegem ca pe un lucru, sa ne dam seama ce ne poate face sa ne simtim mai controlati si sa ne folosim de aceasta intelegere pentru a ne imbunatati si stabiliza starea emotionala.II. Cum sa gestionam dezordinea in mod eficient?

Cu toate ca multi oameni nu se simt mereu pregatiti sa faca fata dezordinii, introducerea acestia in viata poate fi un pas urias in a ne imbunatati calitatea vietii. Iata cateva sfaturi pentru a gestiona dezordinea in mod eficient si benefic:

A. Seteaza-ti Prioritati

Din moment ce rareori exista suficient timp sa faci tot ce iti propui, este important sa iti setezi prioritatile si sa le respecti. Stabileste ce iti doresti sa faci si aloca-ti suficient timp, astfel incat sa iti poti indeplini obiectivele.

B. Stabileste-ti limitari

Este important sa iti stabileti limite si sa devii constincios in privinta lor. Aceasta este modalitatea de a ne limita desfasurarea dezordonata a activitatilor. Acest lucru va face ca viata ta sa para mai echilibrata si va limita dezordinea care poate provoca stres.

De ce sa alegi flori artificiale in detrimentul celor naturale? Ce poti face cu ele? Te-ar putea interesa si: De ce sa alegi flori artificiale in detrimentul celor naturale? Ce poti face cu ele?

C. Ia timp off

Uneori nu este nimic gresit cu luarea unei pauze. Uneori pur si simplu ai nevoie sa iti reincarci bateriile si sa te concentrezi pe ceea ce este cu adevarat important. Planifica-ti timpul liber si foloseste-l pentru a face lucruri pe care le consideri importante.

D. Creati-va propria regula

Unul din secretele gestionarii dezordinii este sa creezi propia regula. Establishing propria regula s-ar putea sa fie spre exemplu, “Desi ar fi tentant sa raspund cedezand impulsurilor si nerabdarii de a da raspunsuri imbacsite, am hotarat sa am curajul si sa astept sa ma asigur ca suntem amandoi de acord”. Acesta este un mod eficient de a lupta cu iritarea cauzata de dezordine.

E. Manifesta-ti recunostinta

Este un lucru bun sa lumini o exersare in recunostinta exersata de atitudinea pozitiva. Simti recunostinta pentru a invata si accepta dezordinea din viata ta. Recunostinta inseamna sa accepti situatia si sa ai incredere ca acestea se vor rezolva.

F. Gandeste-te inainte de a actiona

In prezent controlul mental este important. Exista deseori posibilitatea sa devii ranit sau sa rani pe altcineva, sa faci ceva fata de care regreti mai tarziu sau sa intri intr-o vorba. Este bine sa te opresti si sa gandesti inaintea oricarii actiuni.

Dezordinea ne poate face viata mai bogata si mai profunda, mai inteleapta si mai frumoasa, mai conectata si mai implinita. Desi pot fi momente neplacute, aceasta poate fi acea doza de vitalitate pe care o simtim dupa ce luam decizii grele sau ne ajuta sa ajungem acolo unde ne-am dorit intotdeauna. Inteleptia de a gestiona dezordinea este cu adevarat un mod de a te face mai fericit si mai implinit.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Dezordinea te poate face cu adevărat mai fericit?

Raspunde corect la intrebarea:
In ce an a fost revolutia din Romania?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×