Distribuția The Maze Runner: Unde sunt astăzi

Distribuția The Maze Runner: Unde sunt astăzi

The Maze Runner a avut primul său debut pe marile ecrane în 2014 și a fost cu siguranță unul dintre cele mai apreciate filme ale acelui an. Filmul a fost primit cu entuziasm de publicul și a reușit să se ridice la niveluri de succes imense. Ideea de a vedea cum un grup de adolescenți încercau să rezolve puzzle-ul din labirintul lor inițial plin de încredere și curaj a captivat imaginația fanilor și a adus milioane de vizualizări. După acest prim film, urmează unul dintre cele mai așteptate sechele - The Maze Runner: Scorch Trials - care a premiat în august 2015 și a adus fanilor încă o urmă de mister în această minunată lume.

Dar unde sunt astăzi distribuțiile originale The Maze Runner? Acest articol se ocupă mai întâi de a explora câțiva dintre actorii marcatori care au fost incluși în distribuție și ce efect a avut asupra lor succesul acestor filme. Apoi, vom da o scurtă privire și la alta distribuție pe care a avut-o Maze Chaser, cea din seria Maze Runner. Acest articol se va încheia cu o scurtă recenzie a următorului film The Maze Runner: The Death Cure, care se vor lansa în ianuarie 2018 și la sfârșit va fi închinat un mic tribut regizorului și producătorului filmelor Maze Runner.

Protocolul Distribuției The Maze RunnerDistribuția originală a Maze Runner se bucură de succesul pe care l-a avut acesta și de acum încolo. Echipa principală a filmului a fost formată din actori talentați precum:

• Dylan O’Brien a jucat rolul lui Thomas și a câștigat premii și multe aprecieri pentru această interpretare. Postul său a stimulat diferite sentimente în numeroase fani care au văzut acest film și care au îndrăgit acest tânăr curajos.

• Kaya Scodelario a jucat rolul lui Teresa, un intrepid și o presiune ascendentă în seria Maze Runner. Ea a trecut cu brio în mijlocul încordării citez impresionante pe care le-a adus la rolul ei.

• Thomas Brodie-Sangster a jucat rolul lui Newt și el a fost printre cei care au tras și mai bine de rolurile acestor eroi adolescenti. El joacă acest rol cu o încredere autentică și a adus și mai multă vigoare și entuziasm în film.

• Ki-hong Lee a jucat rolul lui Minho, care a dat un pas înapoi atunci când Taylor Lautner a renunțat din cauza unor împrejurări, dar a reușit să facă față la rol și a adoptat cu prisosință personalitatea sa în erou.

• Will Poulter și-a asumat rolul lui Gally și a participat la realizarea acestui rol ca un actor bine pregătit și talentat. Eficacitatea sa la joacă a adus filmului o l-a școlarizare și mai bună și mai coerentă.

Mamma Mia!: Unde este distribuția astăzi Te-ar putea interesa si: Mamma Mia!: Unde este distribuția astăzi

• Blake Cooper a jucat rolul lui Chuck, care a fost un altul dintre eroii filmului, care a fost luat cu ușurință de toate scenele sale emoționante. El a adus energie și mister in film care au convins numeroși fani.

De asemenea, în distribuția originală fiece a fost însoțit de un cast secundar care a întregit o echipă grozavă, de asemenea. Ei au fost Alec Byerful care a jucat rolul lui Ben, Dexter Darden care a jucat rolul lui Frypan, Jacob Lofland care a jucat rolul lui Aris, Chris Sheffield care a jucat rolul lui Randall, Joe Adler care a jucat rolul lui Jeff, Alexander Flores care a jucat rolul lui Winston și Randall D. Cunningham care a jucat rolul lui Zart. Ei au adus energie și individualitate la această minunată echipa și au provocat pe toți fanii acestui film.

Efectul succesului The Maze Runner

Succesul filmelor Maze Runner a fost un moment crucial care a schimbat carierele talentate ale acestor tineri actori. Dylan O’Brien a câștigat un număr semnificativ de atenție magazine de la rolul său și a primit apariții pe ecran în filmul Teen Wolf, ce l-a adus faimă și popularitate la nivel international. El a fost de asemenea considerat apt pentru a juca un personaj principal în filmul Universal Pictures, High Fidelity.

Kaya Scodelario a devenit de asemenea un nume recunoscut în industria divertismentului. După această distribuție, ea a apărut în serialul britanic Skins și a avut succes în filmul dramatic The Moon and The Sun.

Thomas Brodie-Sangster a devenit și el foarte rapid un personaj popular în industria divertismentului. El a fost invitat să apară în diverñse filme și seriale de televiziune, precum Decizii și consecințe, Game of Thrones și Star Wars: The Last Jedi. El a devenit de asemenea unul dintre actorii principali în filmul phai Ahead of the Curve.

Ki-hong Lee și Will Poulter din distribuție au devenit de asemenea personaje celebre. Ki-hong Lee a fost unul dintre starurile secundare din Mindy Kaling's movie, Late Night, iar Will Poulter a primit numeroase apariții în filme bazate pe cărti, cum ar fi We're the Millers și The Revenant. Cei doi actori sunt încă extrem de activi în industria divertismentului.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Distribuția The Maze Runner: Unde sunt astăzi

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face doi plus doi?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×