Elizabeth Holmes amână intrarea în închisoare cu un alt apel

Elizabeth Holmes amână intrarea în închisoare cu un alt apel

Elizabeth Holmes, fostul lider al Theranos, a obtinut de curand un alt apel in cautarea unei întârzieri a mersului la închisoare începând din luna epuizata a lui 2021. Theranos, fondat în 2003, a fost o companie de biotehnologie care a incercat sa revolutioneze industria medicala, dar a esuat in cele din urma. Acum, Elizabeth Holmes amâna intrarea in închisoare cu un nou apel.

Elizabeta Holmes este inca blamata de tobosarul federal pentru fraude, printre care si conspiratia pentru a pacali investitorii pentru a obtine aproximativ un miliard de dolari din Theranos. Din acest motiv, o judecătoare federala a ordonat ca Holmes să-si înceapa închisoarea pe 13 octombrie anul acesta. Cu toate acestea, avocatii lui Holmes au făcut mai multe apeluri și au obținut un răspuns de la judecătorul federal, care a decis că Holmes poate amâna intrarea în închisoare.

Holmes a facut apeluri repetate pentru a amana intrarea în inchisoare in timp ce asteapta rezultatul apelurilor sale ultime. Avocatii sai au argumentat ca pistolul nu a fost abordat corect si ca Holmes a răspuns la apelurile sale de cauza. Cu toate acestea, șeful poliției federali, John Silva, a emis un răspuns recent către Holmes, spunând că Holmes ar trebui să stea șapte luni în închisoare pentru fraudă și și-a mărit recomandarea de sentinte pentru Holmes.Cu toate acestea, Holmes a mai facut un apel sa amâne cazul sau și, după 97 de zile, judecătorul federal a hotărit că Holmes își mai poATE amana intrarea în închisoare până la 30 septembrie 2021, când Holmes urmează să prezinte din nou cauza devant tribunal.

Cine este Elizabeta Holmes?

Elizabeth Holmes a fost fondatorul și CEO al Theranos, care a încercat să revolutioneze industria medicală prin testarea de sânge la nivelul dinții. Pe parcursul anilor, Holmes a devenit unul dintre cei mai cunoscuti pionieri ai sănătății digitale, sponsorizând personalități precum Hillary Clinton și John Doerr și aprimul sau numeroși investitori și creând produsul numit „The Drop”.

În plus, Holmes a primit numeroase recunoașteri pentru munca sa, inclusiv recunoașterea lui Barak Obama pentru ca entrepreneur-ul selectat „Enepreneur of the Year” și, în 2014, a devenit cea mai tânără femeie miliardară a lumii. Cu toate acestea, Holmes sa aflat în cele din urmă în fața tribunalului, acuzata de fraudă și de faptul că a mințit în legătură cu produsele Companiei.

Elizabeth Holmes amână începerea pedepsei cu închisoarea Te-ar putea interesa si: Elizabeth Holmes amână începerea pedepsei cu închisoarea

Și-a petrecut multi bani

În timp ce Elizabeth Holmes era pe val, ea și-a împărțit mulți bani, iar acest lucru a rezultat în multiplicarea veniturilor și în dezvoltarea a peste 1.000 de produse pentru Theranos. Veniturile i-au permis ei să cheltuiască aproximativ 400.000 de dolari pe fiecare campanie publicitara prin care a promotionat produsele ei, precum și să achizitioneze o serie de proprietati cu multe luxuri, inclusiv o casa de neuitat.

Accesorii de lux

În timpul perioadei de glorie a lui Holmes, ea și-a permis să-și cumpere cele mai bune accesorii de lux. Ea și-a cumpărat de asemenea cea mai buna lenjerie de lux, inclusiv un cearceaf de pat din link de Casa loom, câteva cuverturi de somn superior calitativ și perne. A cumpărat, de asemenea, lenjerie de pat din mătase de culoare sahara, care a fost trimisă de Casa loom direct la ea acasă.

Și-a cumpărat si o casa și o alta proprietate

Elizabeth Holmes și-a cumpărat patru loturi de teren în 2012, împreuna cu o casa de 3 milioane de dolari în San Francisco. Casa este una dintre cele mai exclusive din San Francisco și este acoperită de garduri înalte și închise și are un design chic.

De asemenea, a cumparat un al doilea teren, de indata aceasta izolat în Napa Valley, în care vrea sa construiasca o casa luxoasa si un spa. Intrarea este acoperita de câțiva copaci și contine o coasta pentru a oferi acces vizitatorilor si un fel de lux.

Îmbrăcat ca o CEO

Din moment ce Holmes și-a asumat postul de CEO al Theranos, ea și-a schimbat ținuta vestimentara într-una care a preluat stilul de afaceri. Și-a pus uniforma sa - o rochie neagră simplă și pantofii aflați, rămânând cunoscută pentru ținuta ei- și a început să se îmbrace în acest stil în fiecare zi.

De asemenea, Holmes si-a amintit de unde provenea și s-a îmbrăcat cu haine mai relaxate și lucruri comestibile. Și-a întrebat, de asemenea, furnizorii să-i creeze haine speciale și accesorii precum ceasuri, bijuterii și sacouri.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Elizabeth Holmes amână intrarea în închisoare cu un alt apel

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face cinci plus trei?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×