Elon Musk discută despre reglementarea AI cu Schumer

Elon Musk discută despre reglementarea AI cu Schumer

Acum câteva săptămâni, du știu consultantul tehnologic Elon Musk și liderii majorității din Camera Reprezentanților Nancy Pelosi și Chuck Schumer au avut o discuție despre reglementarea Inteligenței Artificiale (AI). Aceasta a fost prima întâlnire a lui Elon Musk cu liderii guvernului american și a devenit următorul pas în ceea ce ar putea fi semnalul unui consens la nivel național pentru reglementarea AI. Discuția a surprins o lume care și-a pierdut deja interesul și interesul pentru reglementarea AI, dar toți s-au bucurat că se întâmplă acest lucru.

Expertul în AI, Elon Musk, a prins atenția lumii prin acțiunile sale îndrăznețe care au redus costurile energiei solare și ale transportului prin spațiu. Într-o lume în care robotizarea și inteligența artificială a devenit din ce în ce mai prezentă, Elon Musk se bazează pe avertismentele sale asupra pericolelor tehnologiei și subliniază nevoia de reglementare superioară. Musk și alții văd vulnerabilitatea în necunoașterea și nerăspunderea AI, iar această anxietate împreună cu succesele sale impresionante ale AI îl fac pe el un puternic lider al reglementării AI la nivel național.

Ce a discutat Elon Musk, Chuck Schumer și Nancy Pelosi

Discuția dintre Elon Musk, Nancy Pelosi și Chuck Schumer a acoperit unele aspecte esențiale ale reglementării AI.Topicul principal a fost acela al guvernului și al instituțiilor bancare și de investiții care trebuie să contribuie la evaluarea riscurilor tehnologiei și al impactului AI asupra economiei și a societății. A fost discutată și importanța unei reglementări AI care va afecta impactul AI asupra robotizării și a muncii, precum și asupra umanizării AI și a roboților.

Subiectul a fost de asemenea la fel de important pentru șefii de pe Wall Street. Există o mulțime de îngrijorări asociate cu AI și cum s-ar putea acestea afecta piața de capital și schimbul de lanțuri de blocuri. Oreglementare AI echilibrată și bine gândită este necesară pentru evitarea problemelor legate de răspundere și reglementare la mijlocul construcției AI, în special atunci când se face referire la vânzarea și cumpărarea de algoritmi și influența AI în piața de capital.

Unii ar putea fi surprinși de preocupările sale legate de robotizare și AI, Elon Musk contribuie de asemenea la o inițiativă partenerială public-privat prin care se creează un parteneriat de colaborare pentru a desfășura uneori schimburi de informații cu guvernul. Aceste schimburi vor oferi o mai bună înțelegere a impactului AI în producție industrială, autovehicule autonome și domeniul medical.

21 de lucruri interesante despre Adele, “artista secolului XXI” Te-ar putea interesa si: 21 de lucruri interesante despre Adele, “artista secolului XXI”

Liderii vor, de asemenea, să se asigure că răspunderea pentru AI se va aplica și în cazul în care vor exista probleme sau de altfel AI poate cauza probleme și agitații în societate.

Discuția dintre cei trei a abordat accentul pe etica, privind cercetarea și evaluarea AI pe termen scurt și lung. Ei au abordat și nevoia de realizare a unei reglementări AI privind modul în care producătorii și furnizorii de tehnologie AI se confruntă cu potențialele probleme ale AI.

Interviul lui Elon Musk la CNN

După discuția lui Elon Musk cu Nancy Pelosi și Chuck Schumer, el a acceptat să apară în cadrul unui interviu acordat pentru CNN, în care a discutat despre reglementarea AI și robotizare.

Musk își exprima preocupările în ceea ce privește viteza cu care se dezvoltă tehnologia AI și a subliniat că acest lucru poate avea un impact pe termen lung nefavorabil, dacă nu este bine reglementat.

Din punctul lui de vedere, reglementarea ar trebui să se concentreze asupra a trei dimensiuni esențiale:

  1. Inteligenta Artificiala si roboticizare: Musk a subliniat că tehnologiile de roboticizare și AI sunt profund interconectate și că este nevoie de reglementări și forme de etică profesională clare pentru a reduce influența nocivă a AI asupra vieții umane.

  2. Inteligență Artificială și schimbare climatică: Musk a explicat că lumea AI și aceasta este interconectată și că inteligența artificială poate fi folosită pentru monitorizarea schimbarilor climatice și chiar pentru a prezice efectele viitoare asupra planetei noastre.

  3. Inteligenta Artificiala și cultura: Musk a destacat faptul că tehnologia AI poate fi folosită pentru a îmbunătăți cultura și nevoia de etică. El crede că lumea AI și aceasta se intersectează și că este nevoie de reglementări care să atingă modul în care AI își poate schimba și influența cultura americană.

Musk a terminat interviul subliniind că reglementarea AI este esențială pentru a limite impactul AI asupra viitorului. 


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Elon Musk discută despre reglementarea AI cu Schumer

Raspunde corect la intrebarea:
In ce luna suntem?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×