Emma Stone: Actrița talentată cu un carism natural

Emma Stone: Actrița talentată cu un carism natural

Emma Stone este o femeie de succes, talentată și carismatică. De la primul său rol în Superbad în 2007, ea a devenit una dintre cele mai populare actrițe de pe piața cinematografică. Emma Stone este recunoscută pentru rolurile sale comice și dramatice unice și pentru talentul său natural de a capta atenția publicului.

I. Cine este Emma Stone

Emma Stone, născută Emily Jean Stone, este o actriță, producătoare și cântăreață, născută și crescuta în Scottsdale, Arizona. După ce a făcut un scurt efort pentru a reuși la o carieră în televiziune și teatru în anii 2000 în Los Angeles, Emma Stone a avut primul său mare succes atunci când a apărut în comedia Superbad în 2007. Acest lucru a provocat lansarea carierei sale în producții Cinematografice cu roluri în multe puncte de vârf ca Zombieland, Easy A, The Help, Magic in The Moonlight, The Amazing Spider-Man și Cel mai bun dintre noi.

II. Cariera lui Emma Stone

Cariera lui Emma Stone a luat o actualizare fulgerătoare După ce a obținut rolul din Superbad, a fost lansată ca vedetă în producții cinematografice. Ea a făcut marele salt din comedie în drama cu rolurile provocatoare și dificile din The Help, Magic in The Moonlight și Cel mai bun dintre noi.

Succes în box office:

· Zombieland: 278 milioane dolari· The Help: 169 milioane dolari

· The Amazing Spider-Man: 262 de milioane de dolari

· Cel mai bun dintre noi: 103 milioane de dolari

· La La Land: 445 milioane USD

Premii:

· Premiile Academy Award, Globul de Aur, BAFTA şi SAG pentru La La land

· Acordată și BAFTA pentru Cel mai bun dintre noi

· 4 nominalizări la premiile Critic’s Choice și globul de aur pentru rolul din The Help

III. Actul lui Emma Stone

Emma Stone a devenit cunoscută pentru carisma sa naturală şi talentul de a construi personaje memorabile în comedia sa și dramele sale profunde. Aparentele sale potrivite și portretizarea sa pufoasă le ia ochilor audienților. Stone are o prezență derutantă și dulce pe marele ecran și punând împreună cu o incredibilă abilitate de a improviza, aceasta face ca publicul să se poată conecta la personajele sale. Unele dintre caracteristicapsl cele mai memorabile și cele mai bine cotate sunt:

· Olive din Easy A

· Alison Ng din Passengers

· Gwen Stacy din The Amazing Spiderman

· Mia din La La Land

· Eugenia „Skeeter” Phelan din The Help

Viola Davis: Actrița talentată și pasionată Te-ar putea interesa si: Viola Davis: Actrița talentată și pasionată

· Wichita din Zombieland

IV. Apariții emisiuni de divertisment

În plus față de rolurile sale cinematografice, Emma Stone a aparut și în emisiuni de divertisment, precum:

· Saturday Night Live - on care a prestat în roluri cheie

· The Ellen DeGeneres Show

· Jimmy Fallon

· Lip Sync Battle

· Jo's Tonight Show - a prestat mai multe cântece cu Jimmy Fallon și The Roots

V. Filantropie și Activism

Emma Stone nu se limitează la succesul ei în show business, ea contribuie și la îmbunătățirea comunității. Stone este prezentă la evenimente precum gale și fonduri de caritate, care se bucură de o prezență fizică. Ea promovează cu succes cauzele sale. Iată unele dintre organizațiile și cauzele sale:

· Autism Speaks

· Crescarea conștientizării ADHD

· Schimbarea climatică

· Orașul nostru Los Angeles

· UNICEF

· Cercetarea cancerului și a reconstrucției sânului

· Breast Cancer Research Foundation

· The Art of Elysium

· Project H.O.M.E

VI. Protecția feminină, mediului și a drepturilor LGBTQ

În plus față de oportunitatea de a se alătura controversatei frici masculine, Emma Stone a ales să privească și către alte cauze importante, cum ar fi conservarea mediului, drepturileLGBTQ și promovarea diversității. Recent, ea a luat parte la campania We Do It Together pentru a susține inițiativele #revolution5050 și „The 50/50by2020 Test Series” cu scopul de a promova egalitatea și diversitatea de gen și a educa publicul în această cauză.

VII. Cariera productorului lui Emma Stone

Emma Stone a început și își dezvoltă și cariera de producator pentru a-și însuși puterea asupra muncii sale. Mai recent, ea a produs un documentar pentru ESPN împreună cu partenerul său, Dave McCary. De asemenea, ea a produs și seria Animazemen pentru Fox.

VIII. Descrierea stilului și personalității

Stilul lui Emma Stone este unul de teenager la vârstă, accentuat cu adăugări feminine și vintage. Chiar și în rochiile sale de gala, ea reușește să-și mențină stilul său plăcut, purtând un sirag de bijuterii mici și discret și rochii ușoare, deseori cu imprimeuri florale sau accente retro.

Personalitatea ei pozitivă și entuziasmul ei pentru lucruri noi face ca Emma Stone să fie un favorit pe scena Hollywood-ului.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Emma Stone: Actrița talentată cu un carism natural

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face cinci plus trei?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×