Erdogan se îmbolnăvește și anulează mitingurile de vot

Erdogan se îmbolnăvește și anulează mitingurile de vot

Truful de faimos și polarizator al lui Recep Tayyip Erdogan se află pe lipsa longevității sale și cam abia la începutul acestui an. Aproape că se aștepta ca, înainte de alegerile parlamentare și prezidențiale să se îmbolnăvească și să anuleze fără explicații orice miting. Într-adevăr, asta e exact ce s-a întâmplat: Erdogan (65 de ani) a fost diagnosticat cu „fatiga cronica”, după care a anulat toate mitingurile sale de vot și a prins deja un strop de recepții și lansări de carte, iar asta îl face significativ mai ușor să-și îndeplinească agenda.

Cei care urmează acest lucru își pun întrebări cu privire la cât de bolnav și la ce punct riscă să fie Erdogan. Aici trebuie să luăm în considerare că acesta își are sediul de lucru la Palatul Prezidențial și în paradisurile său din Turcia și este constant înconjurat de o veșnică retragere de stațiune spa.

Cum sa afecteze Erdogan acest episod al bolii

Pentru moment acest episod al bolii lui Erdogan nu pare foarte periculos. Este în concluzia că el se mărește și garanteză o mai mare izolare personală lui și a oamenilor care fac cerc în jurul său.Fatiga cronica, în general, se manifestă ca somnolență, dureri musculare și oboseală și, chiar dacă este mai probabil să nu fie atât de preocupat de sarcina publică, el poate obține câteva săptămâni de odihnă, ori poate chiar mai mult - dacă decizia li se va lua norocosului.

Știri despre Erdogan se îmbolnăvește

Știrile despre Erdogan se îmbolnăvește au luat o turnură puternică în presa internațională și internă. Chiar și în ciuda stării lui de sănătate, președintele a fost asupra deciziilor sale, ce au stârnit frenezia în presa oficială.

Cu toate acestea, încercând să se stabilească cât de bolnav ar putea fi Erdogan, mass-media la nivelul opinionii publice naționale și internaționale prezintă o sumedenie de păreri și oportunități. Există multe exagerări și speculații. Toate acestea sunt împrăștiate asupra președintelui, înainte, în timpul și după episodul său de boală.

Elizabeth Holmes amână începerea pedepsei cu închisoarea Te-ar putea interesa si: Elizabeth Holmes amână începerea pedepsei cu închisoarea

Ce teorie predomina si ce sens are

Printre teoriile predominante se situează pe cea potrivit căreia Erdogan s-a îmbolnăvit pentru a se scuti de campania electorală și de energia care e necesara. De asemenea, aceasta facilitează forțarea publicului să voteze un singur partid - Partidului Jusceștilor și al Dezvoltării.

Această teorie are sens prin prisma faptului că Erdogan se bucură un grad de evidență peste media și are încredere că publicul îi va susține în favoarea sa. Acesta este și de ce el a evitat creșterea opoziției sale.

Mitinguri anulate în urma îmbolnăvirii lui Erdogan

Mitingul cu Erdogan în Izmir, ce era programat pe data de 16 iunie a fost anulat, atunci când a afirmat că se îmbolnăvește. Apoi, a anulat mitinguri programate în Aksaray, Kahramanmaraș și Adana. Apoi, a anulat mitinguri programate în Ankara, Konya și Kayseri.

Toate aceste anulări au afectat prima mare dezbatere publică pentru alegerile parlamentare și prezidențiale de la 24 iunie. Discursurile sale l-au ajutat să atingă un vârf de popularitate în 2016 și să strângă voturi în continua sa traversare a publicului.

Folosind intermediul mass-media și, mai ales, al știrilor despre Erdogan se îmbolnăvește, turcii au fost informați despre îmbolnăvirea lui și despre anularea de către el a tuturor mitingurilor sale - înainte și în timpul alegerilor.

Deși acesta încearcă să rămână în funcție, presa a creat o furtună de speculații referitoare la îndeplinirea agenda lui și la starea sa de sănătate. Cu toate acestea, se știe că Erdogan este foarte iubit și de aceea, se pare că îmbolnăvirea lui poate fi însă acceptată și înțeleasă de public și luminată de stoicismul său.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Erdogan se îmbolnăvește și anulează mitingurile de vot

Raspunde corect la intrebarea:
Ce culoare are cerul?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×