Excursii neobișnuite pentru a scăpa de mulțime

Excursii neobișnuite pentru a scăpa de mulțime

În ultimii ani, nevoia oamenilor de a se baza pe excursii off-the-grid pentru a scăpa de mulțime și de stresul orașului a crescut considerabil. Aceste excursii pot fi în străinătate, sau chiar în țara dvs. Aceste destinații sunt construite special pentru a vă oferi pacea, liniștea, natura și timpul de care aveți nevoie pentru a vă conecta din nou cu voi înșivă. Uitați-vă în topul nostru atunci când vă plictisiți de o locație obișnuită la turism și luați-o pe cea mai mult aventurieră și mai neobișnuită pentru a vă odihni.

Capitolul 1: Excursii de scăpare off-the-grid pe ușoare

Numeroase excursii pentru a scăpa de mulțime oferă ajutorul de care aveți nevoie pentru a vă liniști auzul și mintea și pentru a vă reconecta cu voi înșivă. Uitați-vă la aceste excursii de scăpare off-the-grid pentru a vă oferi un „scut” de liniște când aveți nevoie să vă odihniți:

 1. Antarctica. Un tur de scurtă durată dar plin de aventură în spațiul mai rece al planetei poate fi o opțiune extrem de interesantă. Antarctica oferă o mulțime de experiențe unice și îndepărtate între ghețari, patinoare și alte experințe interesante.

  
  
  
 2. Insulele Galapagos. Această destinație off-the-grid este una dintre cele mai ascunse gemuri ale planetei. Cu o mulțime de animale și faune unice, acestea sunt cunoscute pentru oferirea unei experiențe de „întoarcere la natura” cuplate cu călătorii scăzute.

 3. Insulele Shetland. Despre care putine persoane știu, acest arhipelag este situat în sudul Mării Nordului și oferă o experiență extraordinară, fără febră și foarte liniștită aici.

 4. Croația. Ultimele veri au văzut o creștere a interesului pentru această destinație off-the-grid pe malul Mării Adriaticii. De la timpul petrecut în parcuri naționale la parcuri acvatice, activități în aer liber și festivități, Croația este destinația pe care o puteți vizita pentru a vă izola de mulțime.

Capitolul 2: Excursii neobișnuite și complexe

Ghidul nostru pentru cele mai bune piețe de Crăciun din Europa Te-ar putea interesa si: Ghidul nostru pentru cele mai bune piețe de Crăciun din Europa

Când sunteți în căutarea pentru o experiență neobișnuită, aventuroasă și mai tehnică, puteți adăuga următoarele tipsuri la lista dvs. Detaliile ar trebui să fie masterate înainte de a începe excursia:

 1. Perioada de timp. Acest lucru poate fi complet diferit pentru diferite destinații. Găsirea acestor detalii de primă mână poate fi deseori dificilă.

 2. Activități și experiențe. Identificați activitățile pe care le puteți începe în acel loc și alte lucruri care trebuie luate în considerare.

 3. Asigurare și călătorie. Găsiți asigurări adecvate și descoperiți orice atenție specială de care aveți nevoie pentru a merge în excursia dvs.

Câteva destinații complexe de la care puteți începe sunt:

 1. Sahara: Ubicată în Nordul Africii, această destinație oferă oaspeților o mulțime de activități și experiențe interesante. De la ciclism și drumeții la camping în nisip și bucătărie specifică, aceste excursii sunt rare și interesante.

 2. Camino de Santiago: Această destinație merge de la nordul Spaniei la sud. Are multe trasee diferite și oferă participanților o gamă largă de experiențe. Orașele și satele pitoresc situate pe parcurs sunt izolate și pot oferi peisaje uimitoare și liniștea de care aveți nevoie.

 3. Pass By Trail: Acest traseu de piese se bucură de un tur către terenurile dominării a Națiunilor Unite din America de Nord. Cu 17 puncte conectate de-a lungul traseului, acest traseu oferă celor mai curajoși aventurieri un flux inepuizabil de experiență dură și liniște.

 4. Dance of the Devil: Acest circuit se află în Nicaragua și se distinge prin traseul complet pentru proprietarii de biciclete de alunecare. Nu doar că oferă o experiență magică de coastă, dar acest traseu oferă și oportunități memorabile de drumeții mari de la ocean la munți.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Excursii neobișnuite pentru a scăpa de mulțime

Raspunde corect la intrebarea:
Ce culoare are cerul?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×