Faianța pentru baie. Modele și combinații recomandate în 2024

Faianța pentru baie. Modele și combinații recomandate în 2024

În lumea designului interior, tendințele se schimbă rapid, iar cele privind baia nu fac excepție. Anul 2024 aduce cu sine o serie de inovații și stiluri care promit să transforme orice baie într-un spațiu modern și funcțional. Inspirându-ne din trendurile internaționale, am compilat o listă cu cele mai populare tendințe în materie de faianță pentru baie pentru anul viitor.

1. Terazzo:

În 2024, Terazzo revine în forță. Acest material compozit realizat din chipsuri de marmură, cuarț, granit și sticlă aduce cu sine un aer modern și sofisticat. Terazzo este ideal pentru băile care caută un echilibru între tradițional și contemporan. Avantajul major al Terazzo este versatilitatea sa, putând fi combinat cu o varietate de culori și texturi pentru a crea un design unic. Gresia și faianța cu model Terazzo pot fi combinate cu accesorii metalice sau cu mobilier din lemn pentru a crea un contrast interesant.2. Zellige Tiles:

Aceste plăci marocane sunt cunoscute pentru aspectul lor unic și calitatea reflectorizantă. Adăugând un strop de exotism și lux oricărei băi, Zellige Tiles sunt realizate manual, fiecare placă având imperfecțiuni care adaugă caracter și autenticitate designului. Combinându-le cu accesorii metalice sau lemn natur, puteți crea un spațiu care evocă atmosfera unui hammam tradițional.

3. Sustenabilitatea:

Și anul următor, sustenabilitatea rămâne un element important, mai exact folosirea de materiale eco-friendly și designuri care respectă mediul înconjurător. Acest lucru determină alegerea materialelor reciclate sau regenerabile și a soluțiilor care economisesc apă și energie. Gresia și faianța eco-friendly, realizate din materiale reciclate, vor fi la mare căutare. De asemenea, plantele în interior devin o caracteristică esențială, aducând un strop de natură în baie.

Modele de Jacuzzi de interior sau exterior in 2024 Te-ar putea interesa si: Modele de Jacuzzi de interior sau exterior in 2024

4. Designul scandinav:

Așa cum ne-am obișnuit deja, stilul scandinav pune accent pe funcționalitate și linii curate. Materialele naturale, cum ar fi lemnul și piatra, sunt combinate cu culori neutre și lumina naturală pentru a crea un spațiu calm și relaxant. Accentele de culoare pot fi adăugate prin textile și accesorii, oferind astfel personalitate și căldură spațiului.

5. Wabi-Sabi japonez:

Este un stil decorativ care nu a ieșit niciodată din modă, dar a crescut în popularitate în ultimii ani. Abordarea japoneză în materie de interioare se concentrează pe găsirea frumuseții în imperfecțiune și simplitate. Materialele naturale, texturile brute și culorile pământii sunt esențiale pentru acest stil, creând un spațiu care celebrează autenticitatea și naturalețea. Gresia și faianța cu aspect natural, care imită textura pietrei sau a lemnului, vor fi ideale pentru acest stil.

Concluzie:

Anul 2024 promite să aducă o serie de inovații în designul interior al băilor. Fie că optați pentru faianța Terazzo, plăcile Zellige sau un design inspirat de natură și sustenabilitate, este esențial să vă asigurați că spațiul dumneavoastră vă reflectă personalitatea și nevoile. Cu atâtea opțiuni disponibile, nu a fost niciodată mai ușor să creați o baie care să fie nu doar funcțională, dar și frumoasă.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Faianța pentru baie. Modele și combinații recomandate în 2024

Raspunde corect la intrebarea:
In ce an a fost revolutia din Romania?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×