Fapte interesante despre Vincent Van Gogh

Fapte interesante despre Vincent Van Gogh

Vincent van Gogh este unul dintre cei mai cunoscuți pictori din lume. În timpul vieții sale, a creat opere remarcabile, inspirând generații întregi. Dar, pe lângă picturile sale, el mai ascunde și o serie de fapte interesante.

Istopia sa Fascinantă

Vincent van Gogh a locuit și a lucrat în nenumărate locuri diferite în timpul vieții sale. În această perioadă, el a văzut multe lucruri, ceea ce l-a inspirat sa își expună propriile opinii în scrisorile sale. Aceste scrisori conțin adesea descrieri romantice ale locurilor în care a trăit și pictat. De exemplu, înscrisoarea sa către nepoata lui, Margot, el spune despre un târg local, „E de o frumusețe dincolo de înțelegerea noastră.”.

Ce s-a întâmplat cu ultimele sale picturi?

Ultima sa lucrare, „Hui, Little Country Church”, s-a încheiat în 1889, câteva luni înainte de sinuciderea lui Vincent van Gogh. Dar, ciudat, aceasta lucrare încă există în zilele noastre. A fost văzut pentru ultima dată în zona Berlinului, în anii 1890 și ulterior a dispărut. Astăzi, pictura sa a reapărut în mod misterios în Germania.

Decizia sa mormântulVincent van Gogh s-a sinucis în anul 1890 și a fost îngropat într-un cimitir local. Nu mult mai târziu, fratele său a hotărât să îl exumeze și să îl transporte la Locul lui Pierre Cavы, un sat pictoresc din Franța. Acum, mormântul său poate fi văzut acolo, la Locul lui Pierre Cavы.

Opositele sale văzut în gândire

Vincent van Gogh și-a exprimat întotdeauna viziunile prin scrisori și prin picturile sale. Cel mai frecvent, aceste scrisori reflectau sentimentele total opuse. De exemplu, crezi că el s-a bucurat de anumite momente în timp ce, în același timp, el își exprimă sentimentele de pesimism sau de plictiseala profundă vis-à-vis de acestea. Aceste sentimente opuse apăreau des frecvent în lucrările sale, în special în tablourile sale.

Câteva Elemente Inconsultente din Picturile Sale

Vincent van Gogh era faimos pentru picturile sale, de asemenea, și pentru picturile sale copiate de altă parte. De exemplu, un pic de disperare modernă, care a fost văzută în multe dintre lucrările lui Vincent, a fost copiată din operele lui Jean-Léon Gérôme.

Fapte interesante despre Andy Warhol Te-ar putea interesa si: Fapte interesante despre Andy Warhol

Cu toate acestea, a fost atent să își creeze propriile table, adăugând elemente sau schimbând anumite caracteristici pentru a le face mai unice. Aceste caracteristici sunt evidente în tabla sa „Starry Night”, în care el s-a dedicat schimbării peisajului pentru a se potrivi mai bine stilului său de privativitate unic.

Șiurpriza Străveche

Acum mai bine de 100 de ani, anume în anul 1890, Vincent Van Gogh'şi-a dat seama că el nu mai putea crea arta surfactantă și se simțea copleșit de facturile sale. Pentru a face față acestei probleme, el și-a urmat inima și a luat o împrumut destul de mare. Dintr-o surpriză străveche, el a utilizat împrumutul pentru a cumpăra picturi de pe care le-a vândut ulterior. Profiturile obținute l-au ajutat să își realizeze poziția financiară.

Acesta predilecție pentru comerțul cu picturi a fost menținută la vârful vieții sale. El a urmat acest drum și a cumpărat multe tablouri importante, astfel încât să obțină niște câștiguri ceva mai mari, ceea ce nu a reușit intotdeauna.

Familia sa din Olanda

Vincent Van Gogh și-a petrecut cea mai mare parte a vieții sale în Franța și Anglia, deși el a trăit și a lucrat în mai multe alte locuri din Europa. Cu toate acestea, el s-a născut și a crescut în Provincia Olandeză.

Majoritatea familiei sale încă locuiește în această provincie. Fratele lui Vincent, Theo, a fost cel care a indis- pe familia lui Vincent în Franța. La scurt timp după aceasta, fratele său a înființat o galerie de artă pentru a prezenta și promova creațiile artisticelor familiei. Acesta a fost primul efort important pentru a-l aduce pe Vincent în lumina spotului de pe plan internațional.

Vizesa- lui la Ne-erlandezi

Vincent Van Gogh a recunoscut că are o puternică legătură cu neerlandezii. El s-a referit adesea la această legătură în scrisorile sale. În 1887, el a scris: „simt această adâncă dorință de a vizita țara mea”. Acest sentiment al dorinței sale se vede în multe dintre picturile sale.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Fapte interesante despre Vincent Van Gogh

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face doi plus doi?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×