Festivaluri și expoziții de artă care trebuie vizitate din întreaga lume

Festivaluri și expoziții de artă care trebuie vizitate din întreaga lume

Arta este ceea ce ne defineste ca si specie. Oricine isi poate gasi un pic de inspiratie in culorile, formele si materialele create de designerii talentati si artistii cu pasiune. Festivalurile si expozitiile de arta din intreaga lume ofera vizitatorilor posibilitatea de a contempla creatii unice si de a se bucura de ofertele artistilor. Iata mai jos cateva dintre cele mai interesante festivaluri si expozitii de arta ce trebuie neaparat vizitate.

1 Festivalul de Arta de la Edinburg

Festivalul de Arta de la Edinburg este remarcat pentru numarul si diversitatea evenimentelor sale culturale. Aceasta se desfasoara pe parcursul unui singur weekend la inceputul lunii august si reprezinta o adunare anuala de artisti intr-un spirit frumos care trebuie vizitat. Festivalul are expozitii de arta, demonstratii de arta, photomontaj, concerte si, de asemenea, taste-uri de bere. Festivalul de Arta de la Edinburg este deschis pe tot parcursul zilei si, cu diferite tipuri de activitati in afara si in interiorul acestui festival, nu se va plictisi niciodata.

2 Expozitia de Arta KENPOKU de la Japonia

Expozitia de Arta KENPOKU se desfasoara de la an la an, pentru a aduce unele dintre cele mai frumoase si interesante creatii artistice din Japonia. Expozitia are sediul sau in apropiere de Tokyo, intr-o zona istorica si presarata cu temple. KENPOKU Art Exhibition include lucrari de arta cu tehnici unice, cum ar fi, seturi de lumini si imagini 3D. Exista si spectacole de teatru si exponate imersive, precum si mese rotunde cu sageata, pe care vizitatorii le pot folosi pentru a scoate la iveala secrete despre artistii japonezi de pretutindeni.3 Festivalul de Arta Contemporana de la Venetia

Festivalul de Arta Contemporana de la Venetia este unul dintre cele mai importante evenimente culturale din lume. Cel mai mare festival de arta din lume se desfasoara la fiecare 2 ani, la inceputul lunii august. Festivalul se concentreaza pe arta si cultura din lumea moderna si atrage mii de vizitatori din toate colturile lumii. Exista o varietate de forme de arta in festival, inclusiv arta plastica, fotografie, instalatii si teatru. Un numar interesant de exponate se gasesc disparute, printre care si lucrarea lui Van Gogh, "Natura morta cu portocala si trandafir".

4 Expozitia de Arta de la Hangzhou Chinei

Expozitia de Arta de la Hangzhou este una dintre cele mai bine cunoscute expozitii de arta din China. Organizata in orasul Hangzhou, localizat in provincia Zhejiang, aceasta expozitie cuprinde doua sectiuni: Arta moderna si arta contemporana. Expozitia de arta moderna include lucrari in stilul expresionismului, in timp ce expozitia moderna prezinta lucrari mai recente realizate de artisti locali si internationali. Exista si un atelier de creatie pentru copii, in care aceasta pot invata elemente de baza ale artelor vizuale. Expozitia de la Hangzhou cuprinde si o varietate de demonstratii autentice chinezesti si evenimente speciale.

Opere de artă care au schimbat cursul epocii contemporane Te-ar putea interesa si: Opere de artă care au schimbat cursul epocii contemporane

5 Festivalul de Arta din Berlin

Festivalul de Arta din Berlin este unul dintre cele mai cunoscute evenimente culturale din lume. Se desfasoara anual in luna iulie si organizeaza evenimente de arta in numeroase locatii din Berlin, inclusiv locuinte, galerii, parcuri si muzee. Festivalul este cunoscut pentru atentia sa pozitiva si originala asupra culturii urbane si a muzicii, precum si interesul sau pentru arta dramatica, stiinta si literatura. Festivalul de Arta din Berlin ofera o varietate de actiuni artistice si ateliere pentru visatori si artisti, precum si oportunitati de maestrie pentru ajutor in dezvoltarea carierei lor.

6 Expoziția de Artă de la Rio de Janeiro

Expozitia de Arta de la Rio de Janeiro este o expozitie internationala de arta ce se desfasoara anual de la inceputul lunii iulie pana la sfarsitul lunii august. Evenimentul este dedicat tuturor formelor de arta, muzica, arhitectura si stiinta. Daca va ganditi sa mergeti la expozitia de la Rio de Janeiro, atunci trebuie sa va pregatiti sa vedeti lucrari ale unor artisti ce vin din toate colturile lumii, pentru a contribui la expozitie. Expozitia include lucrari de arta fizica, impreuna cu proiectii de imagini si videoclipuri, asa ca veti putea admira pitorescul si schimbarile in arta moderna.

7 Festivalul de Arta 3gx de la Bangkok

Festivalul de Arta 3gx se desfasoara de trei ani pe parcursul suplimentarilor si a divertismentului de la Bangkok. Acest festival are ca obiectiv sa provoace si sa incante vizitatorii prin muzica si arta preferata. Festivalul include atat arta plastica, cat si muzica, intr-un mediu interactiv care invita si incurajeaza dezbateri si impartasirea ideilor. Festivalul de Arta 3gx este ocazia perfecta pentru vizitatori sa se lase absorbiti sihipnotizati de formele distincte ale artelor vizuale. Exponatele aduse aici ofera o perspectiva recreativ-creativa asupra scenei internationale artistice si muzicale contemporane.

8 Festivalul de Arta de la Valletta

Festivalul de Arta de la Valletta este un eveniment cultural prestigios care se desfasoara anual pe parcursul unei luni, in luna septembrie. Festivalul are ca obiectiv prezentarea unui numar variabil de lucrari de arta si ofera un spatiu de explorare a diversitatii culturii, prin arta si poezia. Festivalul ofera o varietate de lucrari artistice, muzica, dans si multe altele, cum ar fi lumina, fotografie, literatura, scene, practici digitale si sunete de mediu. Festivalul de Arta Valletta este sursa perfecta pentru vizitatori de a se bucura de o mare diversitate de arta si cultura, intr-o luna remarcabila.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Festivaluri și expoziții de artă care trebuie vizitate din întreaga lume

Raspunde corect la intrebarea:
Cate anotimpuri are anul?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×