Fiecare film thriller cu Jake Gyllenhaal, clasat

Fiecare film thriller cu Jake Gyllenhaal, clasat

Jake Gyllenhaal este un actor și producător american de renume mondial, cunoscut pentru filme precum Donnie Darko, Nightcrawler și Zodiac. Acesta a apărut de-a lungul anilor în numeroase filme, însă ultimii ani i-au oferit de multe ori roluri întruchipând personaje mai întunecate și intense. Dintre aceste filme, thriller-urile i-au oferit adesea oportunitatea de a-și pune talentul și abilitățile sale în afișare. Iată care este clasamentul cu fiecare film thriller cu Jake Gyllenhaal, clasat de la cel mai bun la cel mai slab:

1: Nightcrawler (2014)

Nightcrawler este un thriller psihologic bine scris și regizat de Dan Gilroy regizor, cu Gyllenhaal în rolul principal. Filmul urmărește povestea lui Lou Bloom, un hoț disperat care se transformă într-un reporter de știri independent care se bazează pe surprinderea și exploatarea scenei de crime. Gyllenhaal oferă o interpretare remarcabilă, orientată spre o caracterizare a lui Bloom ca fiind un tip misterios, enigmatic și fragil, toate acestea conducând la un final satisfăcător.

2: Prisoners (2013)

Regizat de Denis Villeneuve, acest film captivant cu un scenariu bine regizat urmărește poveștile alegerilor grele și consecințele ce rezultă din acestea. Gyllenhaal joacă rolul unui detectiv devotat și dedicat, care își folosește intuiția și observațiile sale pentru a prinde criminalul din spatele răpirii a două copii din oraș. Filmul merita cu adevărat mult mai mult decât notorietatea pe care a primit-o, deoarece este eficient, bine jucat și bine regizat.3: Enemy (2013)

Enemy de Villeneuve, cel de-al doilea film la care a participat Gyllenhaal, este un thriller profund psihologic cu o temă exteriorizatoare trasă de nedescoperitele mistere ale naturii umane și ale realităților connascute. Acesta urmărește povestea unei duble identități ale aceluiași personaj care sunt interconectate supranatural, se dezvoltă și evoluează pe măsură ce ni se dezvaluie mai multe informații.Jake Gyllenhaal oferă o performanță excepțională în acest film, interpretând aceste roluri distincte chiar și în cadrul aceleiași persoane.

4: Zodiac (2007)

Regizat de David Fincher, Zodiac este filmul centrul filmului cu jafuri ale lui Gyllenhaal, în special atunci când se întoarce la serialul ucigașului în serie numit "Zodiac". Este un film care permite unui public mai larg să se bucure de viața, și cercetătorii specialiști în cadrul Departamentului de Poliție San Francisco, care se străduiește încercand să prindă ucigașul. Jake Gyllenhaal joacă personajul Robert Graysmith, jurnalistul care investighează cazul în afara cercetărilor oficiale. Atât acțiunea, cât și personajele joacă un rol important în acest joc psiholigic subtil pe parcursul căruia își dezvăluie identitatea.

100 de cele mai bune filme thriller realizate vreodata Te-ar putea interesa si: 100 de cele mai bune filme thriller realizate vreodata

5: Source Code (2011)

Source Code este o altă performață remarcabilă a lui Gyllenhaal, în care joacă rolul lui Colter Stevens, un veteran aflat în timpul un program eșuat în care încearcă să dezamorseze o bombă din interiorul trenului. Filmul are un scenariu impresionant cu un sfârșit plăcut, angajează lumea care stă în spatele acțiunii, și oferă un element de imagine incitant. Gyllenhaal conduce filmul cu o performanță remarcabilă, transformând Stevens într-o persoană a cărui motivație și inteligență captează în întregime atenția.

6: Brother's Keeper (1992)

În această dramă prăbușitoare de scurtă durată, Gyllenhaal joacă rolul unui adolescent neajutorat implicat într-o situatie dificilă. Filmul urmărește istoria unui triplu vârstnic care se află în dificultate și care trebuie să ia hotarâri grele în privința soartei fratelui său. Cu toate că rolele sale principale erau altele, Jake Gyllenhaal ofer și aici o performanță puternică într-o partitură eficientă.

7: End of Watch (2011)

Acest subiect îi folosește lui Gyllenhaal și colegului său, Michael Pena atuul excelent al chimiei lor și al humorului lor dinamic. End of Watch se concentrează pe doi polițiști care se întâmplă să fie de gardă zi și noapte, luptând împotriva crimelor periculoase în cadrul unuia dintre cele mai primejdioase sate din America. Cei doi polițiști își pun viețile în pericol de mai multe ori și oferă o imagine realistă despre profesia lor.

8: Donnie Darko (2001)

Aceasta este o poveste enigmatică și interesantă care se îndepărtează de génerul thriller și își invită spectatorul să se refugieze într-o lume inaccesibila și neapărat diferită.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Fiecare film thriller cu Jake Gyllenhaal, clasat

Raspunde corect la intrebarea:
Cate anotimpuri are anul?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×