Fotografi celebri: Cei mai celebri fotografi din toate timpurile

Fotografi celebri: Cei mai celebri fotografi din toate timpurile

Fotografii celebri sunt oamenii care au căutat să captureze răbdarea capodoperei pentru așteptintele generațiilor viitoare. În ultimii ani, aceste picturi minunate au luat viața lor, datorită noilor tehnologii și dispozitivelor moderne, dar au fost mulți fotografi legendari care au stabilit standardele înainte de 21 de secolului. Vom discuta despre câteva dintre cei mai celebri fotografi din istoria fotografiei.

Irving Penn

Irving Penn a fost unul din fotografii care s-au remarcat în epoca moderna. Cu o lungă și impresionanta experiență, acesta a fost unul din acei oameni care și-a pus întreaga pasiune și imaginatie in arta fotografica. Acesta a inventat o noua modalitate pentru a face fotografii, unele dintre ele fiind așa de bune, încât sunt considerate capodopere în domeniu. Piesele sale au fost expuse in mai multe muzee renumite precum: The Metropolitan Museum of Art, New York și The Art Institute of Chicago.

Richard Avedon

Richard Avedon este un alt nume sobi din lumea celebrilor fotografi. Acesta a devenit cunoscut în întreaga lume, atât datorită atuurilor sale de a realiza poze inedite, cât si cât si datorită colaborării stricte pe care o ofera cu mai multe publicații și reviste. Avedon a contribuit la formarea unui nou standard în domeniul fotografiei artistice, având culori vii și imagini bine clasificate.Horst P. Horst

Horst P. Horst este un alt maestru al fotografiei, care se poate lăuda cu creații care datează din deceniul al treilea. Cu o puternica influența asupra modei, Horst a ajutat la formarea unei mode noi, cunoscuta sub numele de "New Look". Acesta a reusit sa capteze imagini ineditе х у pentru publicații рrecum Vogue și Harper's Bazaar și continuă să inspire generațiile de fotografi și designeri cu fotografiile sale vintage.

Annie Leibovitz

Annie Leibovitz este acum considerată o legendă in domeniul fotografiei, deoarece a reusit sa captureze imagini celebritate minunatе х у сu ajutorul aparatului ei de fotografiat. Aceasta este renumita pentru fotografiile sale cu celebritati, printre care amintim pe Kurt Cobain, John Lennon și Mick Jagger. De asemenea, Annie a lucrat pe proiecte și pentru mari campanii publicitare si a primit numeroase premii și distincții in domeniul fotografiei.

Cele mai bune lucruri de făcut în Albany Te-ar putea interesa si: Cele mai bune lucruri de făcut în Albany

Diane Arbus

Diana Arbus a dezvoltat o arie foarte interesantă a fotografiei, deoarece a reusit să transmită sentimente profunde intr-o singură imagine. Despre Diane se spune că fotografia ei s-a concentrat in mod special asupra persoanelor excluse din societate și care au suferit izolare sociala. Fotografiile ei sunt pe întreg parcursul vieții sale și au capturat sentimente ale subculturilor urbane, precum și ale oamenilor în general.

Henri Cartier-Bresson

Henri Cartier-Bresson a fost fotograful principal al grupului Magnum și este un alt nume important în domeniul fotografiei artistice. Acesta a dezvoltat și a folosit și Teoria Momentului Decisiv, un sistem de necontestat in domeniul fotografiei. Fotografiile sale sunt considerate veritabile capodopere și sunt prezente atât in muzeele prestigios, precum și in cele mai importante publicații.

Aceștia sunt doar câțiva din cei mai cunoscuți fotografi din istorie, alături de mulți alții care au fost inspirați de acești maeștri ai fotografiei. Cu toți cei prezenți listați(ne) cu fotografii și experienta lor impresionanta, putem descoperi o lume fascinanta a fotografiei și, prin argabasea lor, som putem înțelege cum sa dezvoltam și să folosim tehnica fotografiei.

Fotografia moderna se bazează in mare parte pe munca ultregilor cunoscuți, care au fost inspirația pentru noile tendințe și tehnici de fotografie. Mai mult decât atât, aceste nume sunt un punct de referință pentru publicațiile și muzeele de artă, deoarece fotografiile lor sunt considerate opera de arta și sunt expuse in galerii prestigioase. Toți acești fotografi celebri, cei listați(ne) și cei ne-listați(ne) de asemenea, nu ne învața numai tehnica fotografiei ci ne ajuta și să vedem lumea prin ochii lor și sa producem opere de artă inedite.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Fotografi celebri: Cei mai celebri fotografi din toate timpurile

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face 5 ori 5?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×