Generația Z și conștientizarea generală, merg mână în mână?

Generația Z și conștientizarea generală, merg mână în mână?

Generația Z – cunoscută și sub numele de Generația Internet – reprezintă cea mai recentă generație și una destul de interesantă. Ei au fost adesea descriși ca aceia care au crescut cu internetul și tehnologia ca un mijloc fiabil de comunicare și chiar de schimb. Cu siguranță, Generația Z, cei născuți după 1995, au crescut într-o lume a comunicații instant și a diseminării rapide a informației.

Pe măsură ce generația lor este lăsată mai mult să contribuie la schimbarea percepției asupra lumii în general, o mulțime de liderii tineri neguvernamentali și chiar bloguri sunt dedicate dezvoltării acestor teme sensibile. Acești tineri încearcă să se apropie de o creștere a conștientizării generale și să facă schimbări de durată în comunitate. Cu toate acestea, se pare că generația Z muncește din greu în a obține un astfel de impact. Acest articol își propune să dezbată cât de departe au început acești tineri să-și exercite influența și dacă conștientizarea globală și determinarea acestor tineri merg mână în mână.

Experiențe de viață diferite ale generației Z

Generația Z crește într-o epocă când ajungem la informații și formează conexiuni cu alte persoane în timp ce ne acomodăm cu tehnologia în avans. Din fericire, în această perioadă de dezvoltare, generația Z a dobândit cunoștințe și perspective diferite față de generațiile anterioare. Dincolo de tehnologia actualizată, generația Z a crescut cu conștientizarea unor teme precum campanii antirasism, LGBT + și chiar tratarea persoanelor cu disabilități cu respect și empatie.Cu toate acestea, se pare că această generație are o perspectivă mai largă asupra lumii în general, ceea ce o ajută să înțeleagă principiile și temele mult mai bine. Principala motivație a persoanelor din Generația Z este către interesele lor specifice și dorințele lor și mai puțin către presiunea socială sau standardele impuse.

Ei luptă pentru schimbarea percepției

Tinerii din generația Z se străduiesc în mod activ să facă schimbări de durată și să ofere o perspectivă mai bună și mai modernă asupra lumii. Acești tineri au contribuit la dezvoltarea comunităților și a agențiilor media, care informează publicul asupra a ceea ce se întâmplă în lume și la exprimarea adesea oribilă și deprimată a întâmplărilor, în mod particular în perioada recentă a crizei economice.

Geantă de mână din piele - Merită? Cum să ai grijă de ea? Te-ar putea interesa si: Geantă de mână din piele - Merită? Cum să ai grijă de ea?

Prezentare Generația Z se luptă cu succes mari împotriva aceastei forme agravate de dezinformare și au contribuit la dezvoltarea conștientizării globale și a sensibilității cu privire la drepturile omului, egalitatea și respectul față de alții.

Această generație fierbinte s-a extins în întreaga lume și a folosit mecanismele de social media pe care le au la dispoziție pentru a face campanii globale de sensibilizare pentru propriile lor chestiuni. De exemplu, Printre temele abordate de Generația Z în ultimul deceniu, se numără dezvoltarea de comunități alimentare sigure și accesibile, cultivarea unui spirit antirasism și conștientizarea climatică, sănătății și a discriminării de gen, stabilirea de politici, observarea economiei și a educației. Acești factori chiar contribuie la schimbarea percepției generale și la consolodarea încrederii în schimbarea socială și îmbunătățirea stării de bine și sănătatea persoanelor care formează parte din comunitate.

Inițiative și oportunități

Inițiativele globale și oportunitățile pe care le iau liderii în comunitate sunt tot mai multiple și intense. Există multe evenimente și seminaruri de învățare în care tinerii pot participa cu principii și persoane cheie din lumea afacerilor, a investițiilor și a ONG-urilor, precum și schimburi de cunoștințe și încurajare. Mai mult decât atât, tinerii din Generația Z au ințiat și susținut proiecte care susțin schimbarea culturii, inclusiv:

• Inițiative în domeniul educației și promovarea curajului în domeniul educației

• Proiecte de responsabilitate corporativă și susținerea antreprenorilor tineri

• Prezentarea lor la evenimente și lansarea unor produse pe care să le experimenteze

• Evenimente artistice și muzica live


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Generația Z și conștientizarea generală, merg mână în mână?

Raspunde corect la intrebarea:
In ce an a fost revolutia din Romania?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×