Ghid de stil suprem despre ce să purtați pentru fotografiile de logodnă

Ghid de stil suprem despre ce să purtați pentru fotografiile de logodnă

Fiecare cuplu se află în sfârșit în punctul culminant al relației lor – ziua logodnei! Una din cele mai importante zile ale vieții lor, ziua aceasta va fi fotografiată sufletist și profesional, pentru a fi privită și rememorată în ani de acum încolo. Așa că haideți să vorbim despre cum să vă îmbrăcați corespunzător la o sesiune foto de logodnă pentru a obține cele mai bune poze.

Iată ghidul nostru suprem pentru ce să purtați pentru fotografiile de logodnă!

1: Îmbrăcăminte potrivită

Un prim pas esențial este să luați în considerare ținuta pentru pozele de logodnă. Dacă sunteți în căutarea unui look simplu, dar sofisticat, alegeti un set clasic de haine pentru amandoi. O pereche de pantaloni smart și o cămașă crisp, cămași negre, un tricou cu un guler înalt sau un costum unisex vă vor oferi o ținută elgantă și potențial fotogenică. O ținută informală, cum ar fi un pulover și pantaloni largi poate schimba și ea jocul.

În ceea ce privește culorile, încercați să le asortați pentru a complementa și a contura unele dintre planurile dvs. Și să folosiți culorile într-un mod creativ. De exemplu, purtand haine aux la același nivel de vibranță, puteți construi și accentua o triunghi sau alt unghi într-o poza, sau puteți crea echilibrul asortând o Pălărie cu Cravata și o cămașă deschisă.Există și oportunitatea de a adăuga nuanțe de culoare mai calde cu ajutorul unor elemente cum ar fi o vestă, o cravată, o pălărie sau un lanț și accesoriile pot fi un element minunat perfect pentru a vă crea o ținută unică.

2: Echilibrați-vă stilurile

Stilul dvs. să fie echilibrat prin asortare a ținutelor și accessoriilor oferite . Ele trebuie să aibă același nivel de formalitate și să fie purtate prin mijloace similare. De exemplu, puteți alege fiecare cămăși albe, dar ea poate purta o cămașă cu guler, iar el poate purta o cămașă cu mânecă scurtă.

Este, de asemenea, important să verificați că texturile și culorile se potrivesc și se completează bine una cu cealaltă. Ochelarii de soare, pălăriile, bendițele sau fularele sunt un mod ușor și distractiv să adaugați o notă personală.

Top documentare despre jocuri de noroc Te-ar putea interesa si: Top documentare despre jocuri de noroc

3: Urmăriți tendințele

Tendințele actuale în moda sunt acum îmbrăcămintea legată de obținerea unui look modern și cool. Alegeri mai avantgardiste cum ar fi sacourile stil tuxedo, costumele boho chic sau pantaloni cu tragere in talie sunt în vogă într-un mod abstract și modern.

O ținută memorabilă poate fi facută cu ajutoru catorva elemente de îmbrăcăminte, motiv pentru care să nu vă fie teamă să purtați ceva care ludează stilul personal.

Iată o listă de tendințe curente și moderne în stilul de îmbrăcăminte pentru fotografiile de logodnă:

  • Vestele stil tuxedo
  • Pantaloni skinny cu tragere in talie
  • Silver Shirt și o cravată nuanțată
  • Costume boho sau etnice
  • Straturi subtile ale culorilor
  • Ochelari de soare și/sau pălării vintage

4: Alegeți o Mulure Cruciuliță

O pompă clasică cu un model Croziuleț poate fi un detaliu modern și elegant la pozatul de logodnă. Acest clasic și intins toc poate aduce un punct focal outfitului dvs., inclusiv un look elegant si sofisticat pentru amândoi.

Iată câteva opțiuni de stiluri adaptate pentru pozatul de logodnă, cu multe culori, modele și materiale de îmbrăcăminte:

  • Printuri: imaginile sunt o alegere foarte bună pentru pozatul de logodnă – de la floral la geometric sau daianul de culoare. Printurile se pot potrivi în acea gamă de stiluri clasice și modern la îmbinare.

  • Țesături Lucioase: țesaturile lucioase sunt o alegere perfectă pentru o ținută mai clasică și formă. Materialele delicate precum atlasul sau mătasea își pot face loc într-o iiluzie a unei ținute tradiționale.

  • Jachete Denim: în cazul în care sunteți în căutare pentru un look cochet și cald, elementele de îmbrăcăminte denim pot fi purtate în mod creativ, cum ar fi: bomber sau jachete denim-pantalonl.

  • Culori Rebele: pupilarile pastel și culorile deschise pot adăuga un element de contrast și farmec “de divertiș” și dinamic la outfitsul dvs.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Ghid de stil suprem despre ce să purtați pentru fotografiile de logodnă

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face doi plus doi?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×