Ghidul nostru pentru cele mai bune piețe de Crăciun din Europa

Ghidul nostru pentru cele mai bune piețe de Crăciun din Europa

Crăciunul este unul dintre cele mai populare festivaluri și ocazii celebrată în lume. Pe măsură ce se apropie anul, populația începe să facă pregătiri pentru sărbătorirea acestei zile. Pentru cei care iubesc darurile oferite de Moş Crăciun, seara de Crăciun sau zilele care urmează, o excursie la una dintre cele mai frumoase piețe de Crăciun din Europa este o modalitate fabuloasă de a prinde atmosfera festive.

Pentru cei care sunt în căutarea unei experiențe de neuitat în acest sfârșit de an veți găsi în această listă multe opțiuni interesante. De la un scenariu romantic cu zăpadă de Nurnberg în Germania la Orașul lui Moș Crăciun din Laponia, acest ghid vă va prezenta cele mai bune piețe de Crăciun din Europa și promite super-minunatele bucurii de Anul Nou.

Hai să pornim în excursia noastră!

1. Piețele de Craciun din Praga și Viena:

Dublul oraș viena-Praga oferă o mare varietate de piețe și oferte de Crăciun, prin magazinele de specialitate și strălucitoarele brazi. Praga poate fi una dintre cele mai frumoase piețe de Crăciun. Piețele sunt bine amplasate în Piața Wenceslas, Staroměstské și altundeva prin oraș. Unele dintre băuturi și gustări tradiționale pe care le puteți încerca aici sunt trdelník (biscuiți răzuitori), mead (vin de miere), venison (carne de antilopă), cârnați, salcâm sălbatic, produse de ciocolată, magiun, miere, bere și brânză de oaie.Viena se clasează printre cele mai mari oraşe pentru sărbătoarea Crăciunului. Pe lângă celebrăle patinoare, piețele de Crăciun, sub numele de Christkindlmarkt, vă oferă o gamă de produse unic de Crăciun și obiecte tradiționale din Austria. Cei mai cunoscuți Scenarii sunt Pieţele de Crăciun Rathaus, Donau, și Prater.Spuneți „Salut” spiritului Crăciunului, Christkind, atunci când vizitaţi Piețele de Crăciun din Viena!

2. Piețe de Crăciun din Munich și Berlin

În Germania, se știe că piețele de Crăciun sunt numite Weihnachtsmarkt, ceea ce presupune un peisaj complet de Crăciun cu muzică de Crăciun, decoruri artistice, casete de lemn și nenumărate bunătăți tradiționale.

Idei de cadouri creative pentru cupluri Te-ar putea interesa si: Idei de cadouri creative pentru cupluri

Unul dintre cele mai populare oraşe pentru o experienţă de neuitat este orașul München (Munchen) din Bavaria. Cu o mare varietate de produse tradiționale germane, inclusiv Magenbrötchen, schnitzels, bratwurst, și kugel, Weihnachtsmarkt din München este locul minunat de a vă bucura de atmosfera festivă și să vă adaptați la celebră tradiție germană.

Familiile cu copii ar trebui să viziteze Piețele de Crăciun din Berlin, una dintre cele mai mari destinații ale Crăciunului din Europa. Câteva dintre principalele atracții din Berlin sunt WeihnachtsZauber Gendarmenmark, unul dintre cele mai renumite pieţe atractive este Pauza de Crăciun, care are casetele de aur împodobite cu dulciuri și produse de artizanat. Puternic recomandat ar trebui să fie Schaubude Berlin, multimedia de ahciune a poveștii lui Moș Crăciun, ce se afla în Parcul Berlin.

3. Piețele de Crăciun frumoase din Bruxelles și Amsterdam

Un alt oraş must see înainte de sfârşitul anului este Bruxelles, casa pătratului Grand-Place şi pietonala cunoscuta Place Saint G beaudy. Christmas Markets in Paris oferă o experiență complet diferită faţă de celelalte destinații de Crăciun. Dacă ar fi selectat ceva ca principalul atu al Pieţei de Crăciun din Bruxelles, aceate ar fi ciocolata. Intrându-vă în lumea ciocolatei de la magazinul de ciocolată Pierre Marcolini sau Noel a Chocolate, produsele său de la vinuri la dulciuri, bomboane și ciocolată primească fiecare vizitator cu răsfăț și arome bogate.

Amsterdam este casa acestuia cele mai scăldate în lumina pietonală de Crăciun pentru a oferi o experiență magicăiristă și plină de culoare. Toate punctele se întâlnesc în mod special în Dam Square unde deasemenea copiii înconjoară casa lui Moș Crăciun și urcă la turnuri de carusel. Există, de asemenea, un târg special de Crăciun pentru copii, bine-cunoscut sub numele de Beursplein Children’s Magic . Consumatorii de vârstă mijlocie își pot etala talentele de patinare pe gheață, în timp ce cei în vârstă de la treisprezece ani în sus încearcă să facă jogging-ul la Paleisplein Ice Rink.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Ghidul nostru pentru cele mai bune piețe de Crăciun din Europa

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face doi plus doi?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×