Ghidul suprem pentru curățarea de primăvară a dulapului

Ghidul suprem pentru curățarea de primăvară a dulapului

Primăvara este o perioadă minunată pentru curățare. Este și timpul potrivit pentru a face ordine în dulap. În această perioadă, vă puteți reorganiza garderoba și a-i da un stil nou. Facem ordine în haine, îmbrăcăminte și alte bunuri și eliminăm lucrurile vechi sau nefolositoare. După ce faci ordine în dulap, vei vedea cum imaginația ta se împrospătează si vei începe cu entuziasm să creezi un îmbracaminte noua și cool.

În această postare ne dorim să vă oferim 5 sfaturi utile pentru curățarea dulapului. Aceste sfaturi vă vor ajuta să faceți ordine rapid, rapid și să scăpar de hainele nefolositoare.

Cum să începi curățarea dulapului

Procesul de curățare poate fi unul lung și epuizant, așa că este important să vă creeați un plan de acțiune și să-l respectați. În primul rând, trebuie să vă luați totul din dulap și să îl curățați pe jos. Acest lucru va face posibil pentru dumneavoastră să vedeți toate hainele și articolele si sa faceti ordine.

  1. Organizează-ti hainele

Pentru a face lucrurile mai ușoare, ar trebui să divizați hainele în categorii. De exemplu, ținutele formale pot fi puse împreună, împreună cu ținute casual și de îmbrăcat. Acesta este un mod simplu de a vă organiza și de a vă asigura că veți avea totul în ordine când un invitat va suna, sau când trebuie să vă îmbracați rapid. Acest lucru este de asemenea util atunci cand vrem sa facem combinatii inedite si sa folosim haine de diferite momente in aceeasi tinuta.  1. Fii selectiv

Atunci când examinezi hainele, ar trebui să fii foarte selectiv și să decideți ce să păstrați și ce să aruncați. Unele haine s-ar putea să fie înnegrite sau stricate și ar trebui să fie respinse. De asemenea, ar trebui să fie aruncate acele haine pe care pur și simplu nu le mai poți purta și nu le mai poți accesoriza.

  1. Sortați hainele

Un alt mod de a curăța dulapul este de a sorta hainele. Aceasta înseamnă să divizati hainele în mai multe categorii, cum ar fi hainele scurte și hainele lungi, pantalonii scurți și pantalonii lungi, etc. Dacă vă uitați la fiecare categorie separat, vă puteți da seama care haine sunt vechi și care haine sunt încă în trend.

4 look-uri de Revelion pentru femei de toate vârstele și siluetele Te-ar putea interesa si: 4 look-uri de Revelion pentru femei de toate vârstele și siluetele
  1. Hărțuiți prietenii

Dacă sunteți în criză de spațiu și nu știți ce haine să aruncați, atunci luați în considerare să le împrumutați unui prieten pentru un scurt timp. Acest lucru vă va da mai mult spațiu pentru a reorganiza și repurpusa hainele, iar când le veți recupera, le veți putea sorta și arunca în mod corespunzător.

  1. Jucati-va cu piesele tale de imbracaminte

Când veți sorta hainele, ar fi interesant să vă distrați și să le omogenizați. Dacă puneți împreună haine de diferite culori, modele și stiluri, veți crea combinații cu adevărat unice și creative.

Unii oameni chiar preferă să combine elemente vechi cu articole noi de îmbrăcat. Dacă alegeți această cale, atunci asigurați-vă că țineți la îndemână elementele necesare pentru a accesoriza piesele. O jachetă este foarte versatilă, iar o pereche de blugi poate aduce un look modern oricărui ansamblu.

Puneți totul în dulap

După ce v-ați luat toate hainele din dulap și l-ați sortat, este timpul să faceți loc pentru noile piese. Puteți să dați înapoi piesele vechi de îmbrăcăminte și să le faceți loc pentru articolele noi.

În căutarea soluțiilor practice pentru organizarea dulapului? Iată câteva exemple de sisteme flerabile, prăjini mobile și stive de poliieter, care vă pot ajuta să salvați și să maximizați spațiul:

☑ Sertare ROBA de dimensiuni variabile

☑ Sertarul MAGNETA împachetat separat cu piese de poliieter

☑ RACK-uri mobile

☑ Stative de poliieter

☑ Poliiere de poliieter

☑ Site-uri de Garderoba suspendate

Când intrați în magazine, puteți găsi o varietate de accesorii și echipamente pentru a vă organiza eficient hainele. De obicei, poate fi dificil să decideți care este potrivit pentru nevoile dumneavoastră. 


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Ghidul suprem pentru curățarea de primăvară a dulapului

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face cinci plus trei?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×