Google Pixel 7a: Tot ce trebuie să știi

Google Pixel 7a: Tot ce trebuie să știi

Google Pixel 7a este versiunea mai ieftină a telefonului inteligent Google Pixel 7, lansat pe piață în 2020. Disponibil pentru achiziție începând din luna iunie, Pixel 7a aduce cu sine un nou pachet de caracteristici și avantaje care urmează să țină pasul cu tendințele élan în materie de telefoane inteligente de larg consum. Pe scurt, citiți mai departe pentru a afla totul despre acest model fantezist.

I. Caracteristici și componente

Google Pixel 7a vine cu dimensiuni reduse, cu un display de 5.7 inci, cu configurația de comerț general, cipul Snapdragon 690 5G, memoria 4GB cu 64 GB de stocare și bateria de 3700 mAh. Arată cu o zonă de luare în prim plan, are un corp curbat și un mufar ajustabil pentru ușurința în folosire, implantat pentru a sprijini gesturile press-tap. Dimensiuni mai reduse în comparație cu cele ale originalului Pixel 7, iar ecranul este cu 56% mai subțire decât cel anterior. Alte caracteristici importante includ:

• Camera trasodată: Camera principală de 48MP lentile duale, cu posibilitatea de a î100mp și- 4x zoom optic, iluminare telefonoare cu reduceri la umbre și blocare AI pentru focare proaspete și bine detaliate.• Utilizarea în spate: Camerele cu fața în partea din stinga s-au mutat pe partea din stinga pentru a face loc unei module selfie de 8MP, plus un scanner de amprente digitală în butonul de oprire/pornire.

• Tehnologie ceramică îmbunătățită: O husă pentru ecran Gorilla Glass 5 și o husă spate ceramică au fost adăugate pentru a spori rigiditatea și încărcarea rapida IP 53.

II. Specificații grafice

Grafica este excelentă pe Google Pixel 7a, acoperind un luminos LED de 5,7 grade și rezoluția de 1.080 x 2.200 pixeli. Pantone și Panthenol Așcome sunt disponibile, precum și configurări de culoare îmbunătățite. Are și o eficiență optimizată pentru energie.

III. Caracteristici audio

Pixel 7a are o performanță audio fără precedent, grație sunetului stereo de înaltă calitate și efectelor acustice dinamice. Sunetul este reglat special pentru a fi cât mai clar și omogen posibil. Un difuzor principal poate fi localizat la partea de sus, în timp ce un al doilea se găsește în locația traditională, pe spate. Alte componente principale de audio includ memeși de undă și codecuri avansate pe 32 de biți, care asigură volum mai mare și mai bine controlat pe Google Pixel 7a.

Microsoft Surface Laptop Studio 2: Tot ce trebuie să știi Te-ar putea interesa si: Microsoft Surface Laptop Studio 2: Tot ce trebuie să știi

IV. Caracteristici de baterie

Acumulatorul este robust, având o autonomie de 8 ore, în ciuda laptopului de dimensiuni reduse, iar timpul de încărcare este estimat la aproximativ 3 ore. Bateria este fabricată din componente cu cobalt de grad înalt și componente de calitate superioară și include tehnologii inteligente, precum încărcarea rapidă cu torch-in și tehnologia de recunoaștere a gendelor.

V. Platformă

Google Pixel 7a utilizează versiunea de Android 10, împreună cu configurațiile de comerț și cu actualizări frecvente. Accesul la servicii Google și aplicații sunt inclus, precum și actualizări de securitate și alte actualizări în fundal. Platforma este îmbogățită cu raportări în timp real și notificări, precum și cu asistență vocală.

VI. Perforale și preț

Pixel 7a este disponibil la prețul recomandat de 599 USD și cumpărătorii pot primi și un cablu USB Type-C împreună cu iPhone-ul. Pe partea de performanță, telefonul vine cu încărcarea rapidă de la zero la 100%, respectiv 30 de secunde, iar viteza de navigare web este îmbunătățită cu până la 10% și este perfect optimizată pentru jocuri.

VII. Controverse

Cel mai mare dezavantaj al acestui model pare a fi existența unui design minimal, fără expresii unice sau personalizate și teme. Componentele sale audio și de alimentare au fost detectate hidraulic. De asemenea, provedorul de servicii nu a confirmat încă dacă dispozitivul va oferi suport pentru 5G și se consideră că multe opțiuni sunt comune cu iPhone 7.

Google Pixel 7a este un telefon cu performantă pasionantă și inspirațională, care vine cu un pachet modern de caracteristici excelente. Componenta superioară de alimentare și utilitățile Android actualizate sunt concluzii suplimentare pozitive ale acestui model Google. Cu toate acestea, designul minimal și lipsa opțiunilor de personalizare par a fi dezavantaje notabile ale lui Pixel 7a.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Google Pixel 7a: Tot ce trebuie să știi

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face cinci plus trei?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×