Greșeli Comune De Finanțare Făcute De Noile Afaceri

Greșeli Comune De Finanțare Făcute De Noile Afaceri

Noile afaceri sunt înțepenite să se extindă și se îmbogățesc. Acestea au câștigat în prezent acces la o multitudine de soluții de finanțare care îi ajuta să-și dezvolte ideile și produsele. Cu toate acestea, prea des, acestea realizează greșeli de finanțare, punând în pericol succesul viitor al afacerilor lor.

Iată câteva feluri în care antreprenorii ar putea să evite greșelile financiare comune asociate cu finanțarea:

1. Fiți intenționat șiațintit cu privire la sursele de finanțare.

Multi antreprenori tineri sunt tentați să se scufunde prea adânc în procesul de finanțare al afacerii lor, făcând alegeri care nu sunt în interesul lor pe termen lung. Trebuie să luati în considerare toate tipurile de finanțare disponibile și să vă gândiți cu atenție când și cum le veți folosi. De exemplu, există atât finanțare cu angajare, cât și investiții tradiționale de capital. Decizia dvs. corectă depinde de adecvarea lor pentru afacerea dvs.

2. Ratați să cercetați solide.

Este foarte important să cercetați piața și să vă asigurați că optați pentru cea mai potrivită opțiune de finanțare pentru afacerea dvs. În plus față de finanțare, analizați plățile, costurile și dobânzile și, în sfârșit, verificați dacă soluția de finanțare vă oferă flexibilitatea necesară pentru a evolua în primul rând.3. Nu supralicitați posibilitățile de finanțare.

Supralicitarea este un risc comun pe care îl asociază antreprenorii cu finanțarea afacerilor lor. Aceasta poate duce la împrumuturi prea mari, care pot să provoace foarte rapid angajatorilor o înghețare a afacerilor și, uneori, chiar și falimentul.

4. Finanțați susținut, dar nu la infinit.

Firmele de finanțare cumpără afacerea de genul "obțineți o finanțare și deveniți un succes". Nu disperați căutând mai multe surse de finanțare de la început. Adesea, trebuie să obțineți în prealabil o finanțare, astfel încât să puteți face profit și să ieșiți cu succes.

Cele Mai Bune Cărți De Management Pentru Lideri De Afaceri Și Antreprenori Te-ar putea interesa si: Cele Mai Bune Cărți De Management Pentru Lideri De Afaceri Și Antreprenori

5. Căutati oportunități de a scurta termenele de plată.

Chiar dacă afacerea dvs. se dezvoltă, va fi mai ușor să evitați greșelile de finanțare și excesele de cheltuieli daca va uitati soluții de economisire a resurselor. Utilizați tehnologia și metodele corecte pentru a crea, de asemenea, termene de plată mai scurte.

6. Îmbunătățiți modul în care gestionați fluxul de numerar.

Cu câțiva pași simpli și o anumită disciplină, puteți rezolva problema fluxului de numerar. Îmbunătățiți plata automatizat, înregistrați conturile, reduceți facilite nemotivate și lungi și optimizați creditele.

7. Mențineți o rată de conversie acceptabilă.

Datorită concurenței în creștere, prețurile produselor antreprenorului trebuie menținute la un nivel acceptabil fără a compromite calitatea. În plus, trebuie să vă asigurați că prețurile să fie competitive.

8.Pregatiti bugetul și proiectați încasările.

Asigurați-vă că luați în considerare toate costurile afiliate cu finanțarea și cheltuielile genereale ale companiei. Utilizați-vă bugetul pentru a vă menține în calea bune și necesare pentru a vă atinge obiectivele propuse.

9. Faceți pregătiri pentru dispută dacă trebuie.

Situațiile disputate nu sunt întotdeauna evitabile. Prin urmare, este important să vă pregătiți un plan pentru a le simți șansele de rezolvare. Pregătiți documentația și folosiți tehnici și instrumente adecvate, precum mijloacele de a face și a răspunde la cereri de către aprobați de către partenerul de finanțare.

10.Folosiți echipa dreapta pentru finanțare.

Există o mulțime de părți implicate în procesul de finanțare, de la auditori și avocați la bănci și investitorii angajați. Asigurați-vă că aveți cea mai bună echipă în spatele dvs., astfel încât să puteți obține cel mai bun rezultat.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Greșeli Comune De Finanțare Făcute De Noile Afaceri

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face cinci plus trei?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×