Greșeli SEO De Evitat În Primul An De Activitate

Greșeli SEO De Evitat În Primul An De Activitate

Primul an de activitate dintr-o afacere poate fi provocator și obositor atunci când vine vorba de a alege ce strategii să implementezi, precum și cât de bine sunt implementate acestea. Cu toate acestea, cea mai importantă decizie pe care o poți lua este despre modul în care vei genera trafic pe site-ul dvs. web și, în cele din urmă, cum vei crea autoritate și vei obține o vizibilitate în motorul de căutare. Acest lucru se face, de obicei, prin implementarea practicilor de optimizare a motorului de căutare (SEO).

Cu toate acestea, unele strategii SEO defectuoase pot afecta negativ eforturile în primul an de activitate. Acest lucru de obicei se întâmplă când oamenii cred că au înțelepciunea de a crește repede ca să poată lua „sumar” aceste practici. Din nefericire, această accelerare poate să aibă consecințe negativ direcționate asupra viitorului site-ului dvs., mai ales dacă apelați la anumite practici de SEO care pot șa susținăciîntregului proces de promovare.

În acest articol, voi explora 8 greșeli SEO principale pe care e a bun să le eviteți în primul an de activitate.

  1. Neglijarea aplicării regulilor Google

Primul lucru pe care este indicat să-l faci când intri pe piață internetului și dorești să atragi mai mulți clienți este să te familiarizezi cu line-up-ul regulilor pe care Google le utilizează pentru poziționarea site-urilor web în SERP-uri. Aceste reguli sunt cunoscute sub numele de "Ghiduri SEO de la Google".Ghidul SEO Google furnizează explicații despre ce anume Google caută atunci când „citește” site-ul dvs., precum textul dintr-un titlu, conținutul principal pe care îl furnizează, precum și cum navighează utilizatorii pe site-ul dvs.

Un element esențial al acestei strategii constă în conversia utilizatorilor. Google se concentrează asupra acestui subiect și este nevoie să asigurați că folosiți ingredientele necesare care să îmbunătățească volumul de utilizatori care ajung pe site-ul dvs., pentru a evita penalizarea de către Google, și pentru a verifica pagina și conținutul pe care ați furnizat este optimizată pentru toate dispozitivele mobile și de masă.

  1. Abuzul De cuvinte cheie

Abuzul de cuvinte cheie se referă la încercarea de a construi un anumit conținut pe baza unei opinii și atragerii unei mase mari de căutări folosind instrumentul Google Adwords. Deși adesea pot fi utilizate articole web care abuzează de cenzurare și pot conveni SEO, acest lucru poate aduce rezultate negative în cazul în care nu se utilizează corect.

Cele mai bune pluginuri SEO pentru WordPress Te-ar putea interesa si: Cele mai bune pluginuri SEO pentru WordPress

De exemplu, seimon este un proces în cadrul căruia încerci să includi cuvintele cheie în diferite părți ale textului (cum ar fi amestecarea sau înlocuirea cuvintelor cheie) pentru a obține poziționare în SERP-uri. Cu toate acestea, utilizarea excesivă a acestor tactici în loc să se centreze pe construirea unui conținut de calitate poate duce la penalizarea site-ului dvs. de către Google.

  1. Ignorarea persoanelor ce au companii similare

Atunci când urmează o abordare SEO pentru prima oară, majoritatea oamenilor sunt încântați și preocupați în a urmări tacticile voastre. Acesta poate fi însă minciuna pe care oricare dintre noi o cade când, de fapt, trebuie să analizăm ceea ce fac cei mai buni competitori ai vostri.

Cea mai bună modalitate de a face acest lucru este să studiați cei mai buni competitori ai dvs, pentru a vedea ce link-uri au obținut, ce cuvinte cheie folosesc, cum au organizat conținutul și cum construiesc un link profil. Această informație nu este doar utilă în anul f-1 al afacerii, ci și în anii următori, atunci când veți dori să vă asigurați că totul se mișcă cum ar trebui.

  1. Abordarea SEO fără a se consulta un profesionist

O altă greșală comună în primul an de activitate este aplicarea de tactici SEO fără a se discuta cu un profesionist sau o agenție calificată în domeniu. Atunci când derulați prima strategie SEO, trebuie să acordați o atenție deosebită structurii site-ului web, conținutului, și practicilor de link building care urmează a fi aplicate.

Un expert SEO poate lua toate aceste materiale și să vă ajute să le organizați într-o manieră care să se asigure că procesul de poziționare SEO este implementat în mod corect și că veți obține performanța dorită.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Greșeli SEO De Evitat În Primul An De Activitate

Raspunde corect la intrebarea:
In ce luna suntem?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×